- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Ne alaka ya ? Bende şunu anlamıyorum işe erken gelip boş boş oturmak mı yoksa 3 saat çalışıp Orayı deha etmek mi ? Kuralcı değilim ben keşke özelde fırsatım olsaydı ama Türkiye bu saçma sınırlılıklar yüzünden bu halde bence.. Yani şu kısaca: az çalış öz çalış demek istemem bu :) çok çalış ( mış gibi yap ) az çalış böyle bişe yani.. Bence biraz farklı düşünmeliyiz artık.
sinirlenmenize gerek yoktu. size söyleyin diye ısrar ettigimi sanmıyorum. bir arkadaş muhtemelen yorumları okumadan merak etmiş, ben de kendi deneyimimi paylaştım.Ya anlatmıyorum galiba !!!!! Söyleyemem nerede olduğumu. Evet biz 9 8 çalışıyoruz yönetici olduğumuz için. Diğerleri 6 da çıkıyor. Daha ne demeliyim ?
Ne alaka ya ? Bende şunu anlamıyorum işe erken gelip boş boş oturmak mı yoksa 3 saat çalışıp Orayı deha etmek mi ? Kuralcı değilim ben keşke özelde fırsatım olsaydı ama Türkiye bu saçma sınırlılıklar yüzünden bu halde bence.. Yani şu kısaca: az çalış öz çalış demek istemem bu :) çok çalış ( mış gibi yap ) az çalış böyle bişe yani.. Bence biraz farklı düşünmeliyiz artık.
Evet aynen öyle yapıcam. HaklısınPerformansa yönelik bi sistem yok ülkemizde. Sen de bu sistemi bilerek basladin. Mesai sistemini yani. Bundan sonra kimsenin zilgitini cekme. Erkenden git.
Katılıyorum, eğitimci adayı olarak kendime şimdiden sözler veriyorum.Gördükleriniz de genel degil spesifik seyler. Sanki özel kurumlarda bu tip torpilli kisiler yok.
Bu kadar hafife almayin memur kesimi. Egitim de saglik da hukuk da savunma da asayis de görevini iyi yapmaya calisan insanlar sayesinde biraz ayakta.
Aman Tanrım konuyu okudukça şok oluyorum!alla alla istifa dilekçesi verecekmiş siz girdiniz kpss ye siz kazandınız siz atadınız ya onu bide akıl veriyorsunuz. sanırım sızde memur olmak istiyosunuz. Allah kalbinize göre versin. 2 milyon kişinin girdiği sınava gir atanan 2-3 bin kişiden biri olur 40 dk geç geldi istifa et hadi ya :)))))))))) şaka mısınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?