Acaba hala buralarda misiniz Ben geldimElagozlu ne yaptin nerdesin acaba
Geldimmmm Buralarda misiniz acaba
Ben hep burdayım basil gidiyor?Geldimmmm Buralarda misiniz acaba
Harika yaa darısı başıma bende verdim geri aldım. Şimdi diyetisyen eşliğinde yine başladım benim hedef 60-62 suan yaklaşık 86 kiloyum.Evett 2022 nin son ayında diyete yeniden başladım İki hafta uğraşıp Ocak 2023 de diyetisyene başladım tek başıma zorlandığım için Çok da güzel oldu ve 44 bedenle vedalastimMayıs ayinda 60 kilo oldum ama korumayı öğrenmeden diyetisyenimden ayrildim Şuan güncel kilom 62 Dikkat etmez eski halde yersem hemen aliyorum Burası aklıma geldi Yeniden buldum günlüğümü Amacım 60 a geri gelmek ve 59 u görmek 6 Ocak hedef zamanım Bakalım
Alıntı yapamamışım yazdiklarimaHarika yaa darısı başıma bende verdim geri aldım. Şimdi diyetisyen eşliğinde yine başladım benim hedef 60-62 suan yaklaşık 86 kiloyum.
Kaç olmuştun canım merak ettimHarika yaa darısı başıma bende verdim geri aldım. Şimdi diyetisyen eşliğinde yine başladım benim hedef 60-62 suan yaklaşık 86 kiloyum.
Ben 96 ile başladım 60 kiloya indim tekrar 89 oldum ve diyetisyene başladım. İnşallah bu sefer verince kalıcı olacakKaç olmuştun canım merak ettim
Bende de almaya meyilli bi yapı varBen 96 ile başladım 60 kiloya indim tekrar 89 oldum ve diyetisyene başladım. İnşallah bu sefer verince kalıcı olacak
Afiyet olsunKahvaltımı yaptım 12.30 gibi
Yeşil detoks içeceği yaptım
2 tane haşlanmış yumurta
Ceviz çok küçük 5 tane
Teşekkürler canımAfiyet olsun
Afiyet olsun
BurdayimAcaba hala buralarda misiniz Ben geldim
Harika menü Afiyet olsunBugünün menüsü gelsinn
Kalkınca su 2 bardak
9.30 gibi sade kahve
Bugün sabah 30 dk yuruyus yapabildim
Kahvaltı
İki yumurta az ıspanak dere otu maydanoz ve lordan omlet
3 ceviz
Zeytin 5 tane
Ara
3 hurma Yesilcay
Kabızlık sorunum oldu kuru kayısı beklettim onu da yedim aksamdan önce
Akşam
Fırında kanat 5 tane derilerini yemedim
Azicik patates
Salata
Ayran
Yesilcay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?