Bir erkek neden eşini arzulamaz ?

Valla ben de arada kocamı överdim ama şimdiler de pek övesim yok hiç cinsellik olsa ne olacak hamile kalamıyorum konu sahibi gibi bir evladım olsa hiç dokunmasa bana yeminle şikayet etmem

Maddi sikintiniz var mi?

Valla ben de arada kocamı överdim ama şimdiler de pek övesim yok hiç cinsellik olsa ne olacak hamile kalamıyorum konu sahibi gibi bir evladım olsa hiç dokunmasa bana yeminle şikayet etmem
Gerçekten övmek için dememiştim. Canım lütfen öyle deme zamanı vardır belli ki daha . Tedavi mi görüyorsunuz şuanda ? Bak böylesi de zormuş çocuğu var ama mutsuz bu konuda

Gerçekten övmek için dememiştim. Canım lütfen öyle deme zamanı vardır belli ki daha . Tedavi mi görüyorsunuz şuanda ? Bak böylesi de zormuş çocuğu var ama mutsuz bu konuda
yok biliyorum övmek için yazmadığını ben de öyle geyik olsun diye :) konu sahibine şükretmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım tedavi görüyordum ama bu ay bıraktım çünkü 10 ay oldu tüp bebek tedavisine başlıycaz biraz dinlenmek istiyorum sadece hayırlısı

Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin

Ayy yok artık siz sadece ebeveyn olmak için mi evlendiniz ne ilginç şeyler duyuyorum burada çocuk olduktan sonra anne baba birbiriyle mutlu olmayacaksa o çocuğu etkilemenize ne hakkınız var?

Çok fazla genelleme yapıyorsun.hayat bu kadar genellemeyi kaldırmaz.bence çoğu genelleme de doğru değil.öyle olsa aile mi kalırdı ortada.herkesin kocası her gece yanında yatıp duruyor işte.

Ayy yok artık siz sadece ebeveyn olmak için mi evlendiniz ne ilginç şeyler duyuyorum burada çocuk olduktan sonra anne baba birbiriyle mutlu olmayacaksa o çocuğu etkilemenize ne hakkınız var?
ne anlatıyorsun be ne ilginç neyi anlamadın beyninin almadığı konulara yorum yazma sana birşey soran olmadı sanane benim ne istediğimden niye evlendiğimden eşimle severek evlendik ve hala da seviyoruz birbirimizi cinsel hayatımız ise mükemmel çocuk için evlendiğim tam olarak nerde yazıyor zeka küpü

Ben böyle bir insana saygı duymam ama sebebi cinselliğe düşkün olmaması değil.

40 yaşında doktor olmuş birinin yok doktora gitmem yok terapi almam senle de sebebini konuşup çözüme kavuşturmam işine gelirse tavrı yüzünden, hiç yetişkin davranışı değil.

Ortada kocaman bir sorun var, bunu konuşamayacak bir çözüme kavuşturamayacak kadar basiretsiz birine koca demem ben.

Cok haklısın da hem yorumumu beğenmemişsin hem düşüncelerime katılmışsın. Nooooliiiii

Benim kocam da buyukelci

Cinsellik sadece çocuk yapmak için verilmemiş insana.kısır insanların da cinsel isteği var.bu arada şikayet ederdin.bekara karı boşamak kolay demişler.

Yorgunluk ve stres cidden etkiliyor erkekleri öncelikle ama devamlı böyleyse libidosu düşük olabilir. Hep böyleydiyse başka biri olduğunu sanmıyorum ama bilemem

Benim yaşadığım kadar ilişkiyi başkası yaşasa şimdiye 6,7 tane çocuğu olurdu. şaka bir yana bizim yeni nesil niye böyle bereketsiz?ninelerimizin 9,10 tane çocuğu olmuş.insanın aklı almıyor.doğurup hemen 2, 3 ay içinde yeniden hamile kalmışlar demek ki.çok gıcık geliyor bana.yediklerimizden içtiklerimizden diyorlar ama fişek gibi de insanlarız.hiçbir yerimizi etkilemiyor bir tek üremeyi mi etkiliyor bu meretler ?

Neresine katilmişim ki?
Ama dediğine gelirsek onu bende anlamıyorum...dediğin yer beni destekliyoooo
Beğenme kız ben ona takılmam, onay ihtiyacı hisseden biri değilim.

Aynı düşünüyoruz dıye "begenmedım bildirimi" ilgimi çekti

Bakın tablo çok net eşiniz sizi seviyor ama eş gibi değil annesi gibi sizin aranızdaki ilişki artık ev arkadaşlığı, bacı kardeş ilişkisi. Bu adam sizi arzulamıyor size aşk duymuyor ve duymayacak ta. Yoksa aşık olan arzulayan fiziksel çekim hisseden kişi için ne dağlar ne denizler engel olmuyor. Fiziksel görüntünüzle hiç alakası yok durumun.
Adamın kuşu size kalkmıyor ve kalkmayacak.
Bu durumda kendinize haksızlık etmeyin ve boşanın.

5 yıllık evliliğinizde çocuk istemeniz çok normal olmayınca da tedavi görmeniz. başkası gibi çocuk yapmasaydınız diyemeyeceğim çünkü zaten hemen yapmamışsınız 5 yıl geçmiş. çocuğunuz kendiliğinden de olsa bu sorunlar yaşanacaktı. eşinizin istediği ve desteği olmasa tedaviye yanaşmaz hatta sizden çocuğunun olmaması işine gelirdi diye düşünüyorum.ama önceki bir yorumunuzda eşinizin sizi kilo aldığınız için aşağıladığını ailesi yüzünden sorunlarını size yansıttığını yazmışsınız.bence eşiniz ayrı odada başkasıyla konuşuyor yada mesajlaşıyor olabilir. bana aldatıyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…