- Konu Sahibi yagmurumsu42
-
Valla ben de arada kocamı överdim ama şimdiler de pek övesim yok hiç cinsellik olsa ne olacak hamile kalamıyorum konu sahibi gibi bir evladım olsa hiç dokunmasa bana yeminle şikayet etmemİnanın övmek için değil şikayet gibi bir şeydi ohatta konu bile açmıştım öncesinde bakabilirsiniz . Ben kıyaslamak için de yazmadım aslında konu sahibi hiç olmuyor deyince çoğu da zarar gibi bir moral verme çabasıydı sadece
Maddi sikintiniz var mi?Kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım
Gerçekten övmek için dememiştim. Canım lütfen öyle deme zamanı vardır belli ki daha . Tedavi mi görüyorsunuz şuanda ? Bak böylesi de zormuş çocuğu var ama mutsuz bu konudaValla ben de arada kocamı överdim ama şimdiler de pek övesim yok hiç cinsellik olsa ne olacak hamile kalamıyorum konu sahibi gibi bir evladım olsa hiç dokunmasa bana yeminle şikayet etmem
yok biliyorum övmek için yazmadığını ben de öyle geyik olsun diye :) konu sahibine şükretmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım tedavi görüyordum ama bu ay bıraktım çünkü 10 ay oldu tüp bebek tedavisine başlıycaz biraz dinlenmek istiyorum sadece hayırlısıGerçekten övmek için dememiştim. Canım lütfen öyle deme zamanı vardır belli ki daha . Tedavi mi görüyorsunuz şuanda ? Bak böylesi de zormuş çocuğu var ama mutsuz bu konuda
Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versinyok biliyorum övmek için yazmadığını ben de öyle geyik olsun diye :) konu sahibine şükretmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım tedavi görüyordum ama bu ay bıraktım çünkü 10 ay oldu tüp bebek tedavisine başlıycaz biraz dinlenmek istiyorum sadece hayırlısı
Asıl sorun buradaymış çözülmeden çocuk sahibi olmuşsunuz o zaman şimdi terapiste falan gidin ayrı yatmak nedir yine devam ediyorsa da ayrılınÖncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu
Ayy yok artık siz sadece ebeveyn olmak için mi evlendiniz ne ilginç şeyler duyuyorum burada çocuk olduktan sonra anne baba birbiriyle mutlu olmayacaksa o çocuğu etkilemenize ne hakkınız var?Valla ben de arada kocamı överdim ama şimdiler de pek övesim yok hiç cinsellik olsa ne olacak hamile kalamıyorum konu sahibi gibi bir evladım olsa hiç dokunmasa bana yeminle şikayet etmem
Çok fazla genelleme yapıyorsun.hayat bu kadar genellemeyi kaldırmaz.bence çoğu genelleme de doğru değil.öyle olsa aile mi kalırdı ortada.herkesin kocası her gece yanında yatıp duruyor işte.Erkeklerde duygusal uzaklaşma olmaz. Kendimizle kıyaslamayalım öyle olsa onunla bununla yatamazlar onlar için cinsellik bizim gibi değil. Biz duygusal bağ kurmadan ilişkiye giremeyiz onlar dağa taşa salça olabilirler aşk,sevgi, kişi, yaş, güzellik vs pek bağlamaz.
Doğum sonrası başlamış olsa anneliği kutsallaştırmış sizi anne olarak görüyor derdim. AMA sizin hamilelik önceside böyleymiş yüzde bir milyon ya tercih meselesi, yada libido düşüklüğü. Onu doktor söyleyecek sürükleyin götürün libidoda ,hormonlarda sıkıntı yoksa ev arkadaşınız hayırlı olsun.
ne anlatıyorsun be ne ilginç neyi anlamadın beyninin almadığı konulara yorum yazma sana birşey soran olmadı sanane benim ne istediğimden niye evlendiğimden eşimle severek evlendik ve hala da seviyoruz birbirimizi cinsel hayatımız ise mükemmel çocuk için evlendiğim tam olarak nerde yazıyor zeka küpüAyy yok artık siz sadece ebeveyn olmak için mi evlendiniz ne ilginç şeyler duyuyorum burada çocuk olduktan sonra anne baba birbiriyle mutlu olmayacaksa o çocuğu etkilemenize ne hakkınız var?
Cok haklısın da hem yorumumu beğenmemişsin hem düşüncelerime katılmışsın. NooooliiiiiBu tarz cinsiyet genellemeleri isabetli değil.sadece karakter meselesi.ama dediğine gelirsek onu ben de hiç anlamıyorum.aldatmak için o tarz işlere bir hevesinin, potansiyelinin olması gerekmez mi?eee potansiyeli olan adam da günaşırı ya da hergün birliktelik yaşayabilir.ihtiyacın hevesin yoksa da niye o işlere girersin? işte cins cins insan var.bazen ne analiz yaparsan yap işin içinden çıkamıyorsun.bana sorarsan adam ruhsuz sünepenin teki.ne birşeyden zevk almayı biliyor ne bir ilişki yürütmeyi biliyor.
Kuzum eski konularına biraz göz attım da eşin doktormuş sanırım sağlıkla ilgili bir problemi olsa tedavi ya da terapiyi direk kendi isterdi zaten.
Sizin evliliğinizde başka problemler var, sanırım sırf çocuk için herşeyi halı altına süpürüyorsun ama kendine bunu mu layık görüyorsun. Mutlu anne mutlu çocuk lütfen bunu unutma.
Bebeğin bir yaşına gelmiş artık umarım bir mesleğin ya da bir çalışma hayatın vardır.
Muhtemelen boşanmayacaksın, bu yüzden sürekli konuyu gündeme getirip daha fazla gururunu örseletme derim.
Yani yeni bir anne olduğun için kendimi tutuyorum ama eşine çok sinir oldum.
Bir kaşık suda boğardım onu, ne demek eldivenim yok bakamam demiş sana yaa
Nasıl tahammül edebiliyorsun bunlara sana olan söylemlerine.
Senin bu durumda yapman gereken bir an önce çalışmaya başlaman ve kendini toparlaman lazım. Böyle ömür geçer mi.
Cinsellik sadece çocuk yapmak için verilmemiş insana.kısır insanların da cinsel isteği var.bu arada şikayet ederdin.bekara karı boşamak kolay demişler.Valla ben de arada kocamı överdim ama şimdiler de pek övesim yok hiç cinsellik olsa ne olacak hamile kalamıyorum konu sahibi gibi bir evladım olsa hiç dokunmasa bana yeminle şikayet etmem
Neresine katilmişim ki?Cok haklısın da hem yorumumu beğenmemişsin hem düşüncelerime katılmışsın. Nooooliiiii
Yorgunluk ve stres cidden etkiliyor erkekleri öncelikle ama devamlı böyleyse libidosu düşük olabilir. Hep böyleydiyse başka biri olduğunu sanmıyorum ama bilememKızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım
Benim yaşadığım kadar ilişkiyi başkası yaşasa şimdiye 6,7 tane çocuğu olurdu.Valla ben de arada kocamı överdim ama şimdiler de pek övesim yok hiç cinsellik olsa ne olacak hamile kalamıyorum konu sahibi gibi bir evladım olsa hiç dokunmasa bana yeminle şikayet etmem
Ama dediğine gelirsek onu bende anlamıyorum...dediğin yer beni destekliyooooNeresine katilmişim ki?
Bakın tablo çok net eşiniz sizi seviyor ama eş gibi değil annesi gibi sizin aranızdaki ilişki artık ev arkadaşlığı, bacı kardeş ilişkisi. Bu adam sizi arzulamıyor size aşk duymuyor ve duymayacak ta. Yoksa aşık olan arzulayan fiziksel çekim hisseden kişi için ne dağlar ne denizler engel olmuyor. Fiziksel görüntünüzle hiç alakası yok durumun.Kızlar eşim isten- eve ,evden işe giden, benim dışımda sosyal hayatı olmayan birisi. Çık kendin gez toz desem de çıkmaz ,benimle beraber gitmek ister her yere. Sürekli yanımda olduğu için görüntü izlemek saçmalığı dışında aldattığını sanmiyorum.
Şuan için evet çünkü çalışmıyorum ama seneye çalışacağım.Maddi sikintiniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?