Yok karismak degil suclamiyorumda tek basima yalniz buyutuyorum korkar oldum herseyden gorusebilirde bir an oyle korkuya kapildimGay olan sizin oğlunuz olabilirdi herkes onu dışlasa yalnız kalsa anne olarak ne hissedersiniz çok merak ettim. Oğlunuzu kötü maddelere alıştırsa yada kötü yollara sürükleme yada suça teşvik etse haklı olurdunuz bence karışmayın.
15Oğlunuz kaç yaşında?
Kötülük heryerden gelebilir kötü düşünüp kötülüğü çağırmayın akışına bırakın.Yok karismak degil suclamiyorumda tek basima yalniz buyutuyorum korkar oldum herseyden gorusebilirde bir an oyle korkuya kapildim
Korkmayın oğlunuzu yemez. Sizin “normal” kavramınızı çocuğunuza empoze etmeyin, herkese saygı duyması gerektiğini öğretin. Lütfen homofobik bir çocuk yetiştirmeyinNe bilem ürkttum bir an
Arkadaşı kaç yaşında?
Çocuğun cinsel yönelimi gay görünce değişmiyor. Siz gayliği uyuşturu kullanmakla aynı şey sanıyorsanız pes yaniYa neden bir annenin yerine kendinizi koyup empati yapmıyorsunuz? Hemen gayse gay size ne gibi saçma sapan laflar ediyorsunuz. Çocuk daha 15 yaşında, her anne gibi haliyle endişe eder. Çünkü bu yaşlarda insan her yola sapabiliyor. Sigaraya da başlar esrar da kullanır vs. Hangi anne ister çocuğunun cinsel yönelimlerinin farklı olmasını.
Biraz empati ya pls.
Onu örnek olarak verdim. Ergenlik dönemi kritik bir süreç. Her şey bu yaşlarda başlıyor malesef. Okuduğunuzu anlamadan alıntı yapmayın yorumlarıma.Çocuğun cinsel yönelimi gay görünce değişmiyor. Siz gayliği uyuşturu kullanmakla aynı şey sanıyorsanız pes yani
Sizin gibi düşünenlerin olduğu ülkede ben istemem açıkcasıYa neden bir annenin yerine kendinizi koyup empati yapmıyorsunuz? Hemen gayse gay size ne gibi saçma sapan laflar ediyorsunuz. Çocuk daha 15 yaşında, her anne gibi haliyle endişe eder. Çünkü bu yaşlarda insan her yola sapabiliyor. Sigaraya da başlar esrar da kullanır vs. Hangi anne ister çocuğunun cinsel yönelimlerinin farklı olmasını.
Biraz empati ya pls.
17Arkadaşı kaç yaşında?
Çok güzel örnek vermişsiniz tebrik ederim.Onu örnek olarak verdim. Ergenlik dönemi kritik bir süreç. Her şey bu yaşlarda başlıyor malesef. Okuduğunuzu anlamadan alıntı yapmayın yorumlarıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?