- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Fazla ayrintiyi bilmiyoruz ama olanla ölene care yok. Zorla da alamaz, hatta almasin zaten. Dedigi kadarlarsa basinin gozunun sadakasi olur. Zaten hayrini da goremezler..ama elindekilere el koymuşlar..
utanmasalar onuda yaparlardi zaten rezillerAile olarak ruh sagliklari bozuk sanirim. Yakinken kurtulmussun bence sevin bile. Yatak odasina girmek nedir ya, gelip yaniniza yatsin bi de.
he bak gökçeye bastı gitti çine kocasından ayrı sağlam duruyo..seninki b*ktan bir rüya gibi üstüm açık kaldı diye düşün önüne bak..tmm işte bak ne güzel küçük daha yaşın ..Ohooooo millet senin yaşındayken üniversite okuyo fıstıkÜüzlme yap bi kahve otur annenle babanla iç missler gibi ötekilerde kendileri gibi bulsunlar inşallah..Hiç tanımıyorum ama inşallah karşılarına öyle biri çıkar ki seni kırmızı mumlarla ararlar Allah ın manyakları ağzımı bozduruyorlar bana ya...
he bak gökçeye bastı gitti çine kocasından ayrı sağlam duruyo..seninki b*ktan bir rüya gibi üstüm açık kaldı diye düşün önüne bak..
kokulara alışmışındır artık yapacak bir şey yokuuuuuuuahlanmakla vahlanmakla ömür geçseeee ohooooo yanmışız biz ..Çok fena bunalıma girmek üzereyim ama çimdikliyorum kendimi dik dur diye
oylede gelde su aptal kafama anlat cok uzuluyorum bu seyleri yasadigim icin kahroluyorumo adamdan kurtulduğuna ve bu kadar erken yüzünü gösterdiği için sevin bence.
yıllarca ona kul köle olduktan çocuk yaptıktan sonra seni böyle bıraksaydı?Hem ömrünü harcamış hemde terkedilmiş olacaktın.Vardır bir hayır de geç üzme canını
yok barismak icin akil falan istemiyorum sadece cok dertliyim ve birileriyle paylasmak istiyorum annemle babamla konusamiyorum cunku beni uzgun gorsunler uzulsunler istemiyorum ama icimde yuregim cayir cayir yaniyor hasa evlatlik oldugum icin degil bana bunu yaptiklari icin evlatlik olmam beni hic uzmuyorum aksine anneme babama daha siki sariliyorum cunku onlari esisindende daha cok seviyorum onlar beni 10 ayliktan beri buyutup yetistirdiler bi dedigimi iki etmediler araba bile aldi babam bana yok caniyle bana olan ustu bakip yetistirdiler okuttular benim uzuntum simdi hic evlenmicekmisim gibime geliyor ikinci evlilikte 2 kocamda bunlar gibi olucak gibime geliyor bi turlu bunlarin yaptiklarini unutamiyorum
ama makesef farkedemedimEşinin karakteri oturmamış daha keşke evlenmeden önce farkketseydin.
ama makesef farkedemedim
ama makesef farkedemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?