bir hic ugruna bosanmak

he bak gökçeye bastı gitti çine kocasından ayrı sağlam duruyo..seninki b*ktan bir rüya gibi üstüm açık kaldı diye düşün önüne bak..

he bak gökçeye bastı gitti çine kocasından ayrı sağlam duruyo..seninki b*ktan bir rüya gibi üstüm açık kaldı diye düşün önüne bak..

uuuuuuu ahlanmakla vahlanmakla ömür geçseeee ohooooo yanmışız biz ..Çok fena bunalıma girmek üzereyim ama çimdikliyorum kendimi dik dur diye

kizlar ya cok kotuyum ben bu aksam icimden hep aglamak geliyor annem az once yanima geldi unut artik onu diye teselli verdi anneme onu sevdigim icin degil sadece bu durumuma agliyorum uzuluyorum anne dedim ve bana kizdi unutucaksin ozaman kocana sahip ciksaydin dedi bende ben mi o bana sahip cikamadi dedim sinir krizi gecirdim benim derdim zaten bana yetiyor bide annem bana laf sokuyor bende git obur odaya anne diye cikardim odamdan oyle yaptigim icin pismanim cok ama napiyim sinirlerim cok bozuk o da oyle deyince sinir krizi gecirdim

Kurtulmussun kurtulmussun... sevin gul eglen evlatlikta olsan baban arkanda ailen arkanda isede girmissin sevin bence

o adamdan kurtulduğuna ve bu kadar erken yüzünü gösterdiği için sevin bence.

yıllarca ona kul köle olduktan çocuk yaptıktan sonra seni böyle bıraksaydı?Hem ömrünü harcamış hemde terkedilmiş olacaktın.Vardır bir hayır de geç üzme canını

oylede gelde su aptal kafama anlat cok uzuluyorum bu seyleri yasadigim icin kahroluyorum

cnm hiç te öyle düşünme burada ikinci evliliklerini yapıp çok mutlu olan arkadaşlarımız var.
Allah karşına iyi birini çıkaracaktır

Eşinin karakteri oturmamış daha keşke evlenmeden önce farkketseydin.

ama makesef farkedemedim

Cnm herseyden bir hayır var.suna her zaman inan.ilahi adalet diye bişey var.bu dünyadan gitmeden esin yaptıklarının cezasını çeker ve allah sana bunu gösterir. Çok güçlü ol.evlatlik olmak kötü bişey değil. Sonuçta kimin çocuğu olursan ol sen allahın yarattığı bir kulsun. Esin büyük yanlış içinde. Ailesi de öyle. Esin bunu bahane etmiş cnm.seni sevse bunu yapmazdi. Çok acı gelecek belki sana ama bu adam seni sevmemis. Daha iyileri çıkar karşına bundan şüphe olmasın. Dik dur asla boyun egme o aileye.allah yardimcin olsun

kurt ya da çıngeneysenız ne olmus kı ?
Acaba eşiniz ve aılesı bırer ınsanlarmı acaba !
densızler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…