bir hic ugruna bosanmak

Gerçekten çok üzüldüm okuyunca ama sakın üzülme tatlım daha fazla.. Rabbim sana yardım etsin ama emin ol seni haketmiyormuş.. Olmaz olsun öyle adam boşver.. Allahtan çocuğun fln yok bide karnında çocukla ortada bırakırdı o seni.. Onda kalan herşeyinde başımın gözümün sadakası olsun de geç Rabbim büyük..

Evliliginiz çok yeni ancak umut da yok gibi..

Beni babana ezdirdin diyen adam sizi ezdiginin ve ezdirdiginin farkında değil..

Allah yardimciniz olsun

Defolsunlar gitsinler hayatindan. Sakin uzulme aksine sevin..

Bu hiç uğruna boşanma değil ki başlı başına boşanma sebebi. Bence kurtulduğun için şevin.

Anlattıklarınıza göre,
Eşiniz cahilin dangalağın en önde koşanı, Kaynananızın yüreği çamur dolu
3 ayda kurtulmuşsun. Git iki rekat şükür namazı kıl!
Sonra başını kaldır da bir göğe bak.
İçindekileri atınca, yaşama yeniden dönüş yap.
Ha unutmadan şükret ki baban arkandaymış.
Seni mis gibi savunmuş...

Aleyküm selam..

Sizin yüzünüz elbet güler de onlara gülmek haram olacaktır Allahın izniyle,hiç üzülmeyin. Ne ekerse onu Biçer insanoğlu. Eşiniz ve ailesi de kötülük ekmisler, bu çok net. Içinizi ferah tutun. Zor ama geçer biiznillah.

Of ne kötü insanlar var ya, özür dile barışma bahanesiyle gir o eve al bütün eşyanı paranı ne bilim onu hakediyor bunlar.

Başka şeyler yazmaya hazırlanıyodum ki,
şu son yazdıklarında eşinin yaptıklarını anlatınca ne kadar kaba,karaktersiz,cahil vs. birisi oldugunu farkettim.
evlatlıkmışsın , ne oldugun belli değil boşayacagım seni ne demek ulan?insan karısına böyle söyler mi..
güzelim,yaşın daha pek genç. çok geç olmadan daha fazla üzülmeden bence bu hırboyu boşa gitsin..

Bir insana bosanmak kolay degil evet ama bastan nasıl giderse öyle devam eder. Sonra cocukta olur hic vazgeç emezsin. Kendini ezdirme.

Iyimisin sen Allah askina?
Birde basliga " bir hic ugruna bosanmak yazmissin , bunlarmi bir hic ???
Daha ne yapsinlar sana bir hic olmamasi icin ?

Adam seni alip babanin onune atiyor , ordada seni kotuluyor ve orda onun arkasinda olmani bekliyor TERBIYESIZ ..
Kaynanana seni kotuluyor ve sen bu adama KOCAM diyorsun...
Birak allah askina . Kendine saygibi kaybediyosun halla boyle yazarak ve dusunerek..

Insan boyle insandan ve ailesinden kurtuldugu icin zil takip oynar yahu...

merak ettim,senin bile bilmediğin durumu,evlatlık olduğunu eşin kimden öğrenmiş

aslında çok kızdım kim söylediyse ama çocuk olmadan gerçek yüzlerini görmen de iyi olmuş

5 aylik evlisin 3 aydir ayrisin. 9 aylik cocugun var? k.peder odana giriyordu ama k.v dul? k.bakma hikayen bi bana inandirici gelmedi sanirim. eger ki gercekse de Allah kurtamis.

İki tarafın da Aile Büyükleri bir araya gelecek ve sizleri baristiracak....Her iki tarafın da Sözü geçerli Aile Büyükleri vardır....Bunlar bir araya gelip sizleri ve aileyi baristirmak için ugrasacaklarina......Allah'in izniyle de tekrar biraraya geleceksiniz.....

desteginiz icin cok tesekur ederim kizlar Rabbim derdimi verdi dermanimida vericek inaniyorum,baslikta bi hic ugruna derken evlatlik oldugum icin bosuyor daha cokta o yuzden oyle yazdim aman ben sanki ne yazdigimi biliyormuyum 3 aydir yerdemiyim gokte mi bir ben birde Allah biliyor zor bi imtihan ama insallah sonu aydinlik olur dua edin bana

İki kere girse yetmez 3 kere gireymiş anaya,babaya,kendine

bence Allah in sevgili kuluymussun, boyle bir hayat yasamani istememis. her serde bir hayir vardir.
baban arkanda ne mutlu sana.

CANIM bence 2 rekat şükür namazı kıl böyle insanlar dan kurtulduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…