Bir Kayinvalide gelininden cocugu kiskanir mi

Hiç yaşamadım ama burda çok okuduk bunları. yalnız konunuzu biraz daha açsanız iyiydi. Bu şekilde ancak evet veya hayır yanıtı alırsınız

Tam tersi olması gerekmiyor mu Bebeğini annesi kıskanır. Kayınvalideniz de bir tuhaflık var. Ya da size mi öyle geliyor acaba? Yeni mi anne oldunuz?

Aaa kayınvalidemi çalmışsın

Benim oğlum da bana düşkün.
E normal yani anneye düşkün olması çocuğun :))
Bunu da kimse kıskanamaz. Kimse hak iddia edemez çocuğum üzerinde..
Eşimi öpmez fazla ama beni gelip gidip öper oğlum. Eşim de bazen sen beni öcü olarak mi gösteriyorsun diyor. Ben de diyorum ki niye senin annen babanı öcü olarak mı tanıttı :))
Kısacası kimse anne ile çocuğu arasına giremez, kıskanamaz..

Aynen... Bu cümleleri bende duydu. Ay anne iste, senden baska kimi görüyor ki fln filan...

Kayınvalidem değil ama rahmetli annem ve babam benden kıskanır ve bunuda aleni söylerlerdi.

Ahaha teselliye bak

Aaa kayınvalidemi çalmışsın

Aynen... Bu cümleleri bende duydu. Ay anne iste, senden baska kimi görüyor ki fln filan...

Ahaha teselliye bak

ya işte demek ki genel bir kayınvalide hastalığı bu

ama ben kızamıyorum ya, üzülüyorum hatta, çünkü benimki hayatı boyunca kayınvalidesiyle yaşamış, çocuklar babannelerine anne derlermiş, kayınvalidesi çocuklarını emzirmesine bile izin vermemiş, sadece doğururmuş (6 çocuğu var kayınvalidemin) sonra babanne büyütürmüş bunları, kayınvalidem de tarla, bahçe, ev işi çırpınır dururmuş.
aksi gibi şimdi torunlar da pek yüz vermiyor kadıncağıza, cidden üzülüyorum böyle olunca.
ama normal bir hayatı olsaydı, bu lafları çok pis yedirirdim kendisine

Şöyle anlatayim.. ilk zamanlar oglunu kiskanir gibiydi. Beni kücümsemeler. Bize hergün yemek yollamalar, biz yapma dedigimiz halde. Hergün oğlunu arar ve dedikodu yapar, sadece oğluyla bi muhabet olsun diye. Evinize su lazim, sunu alin, su gerekmez. Yemege cagrirdim, sunu boyle yapsaydin, begenmedim, cok sert olmus fln filan (zaten artik yemege fln cagirmiyorum)...
Sonra hamile kaldim, sunu ye bunu ye. Hergün arar, ne yedin, ne pisirdin fln.
Bebegim dünyaya geldigininde bende herseyi farkli görmeye basladim. Demek istedigim, ozmanlar beni düsündügünden degilde, ogluna bebegime hak sahibi olmak istediginden cok yardim ediyordu (benim gözümde bugün müdahale ediyordu). Sanki gebe birakmak gibi. O yaptı, o yüzden sesimi cikarmim gibisinden.
Bebegimi benden almalar. Aglarken vermeler, ben bebek arabasini sürerken beni itmeler, yedirirken yemegini elimden almalar, bezini degistirmek isteyince ben yapicam demeler, cocuguma gelen altınları onda kalmasi (artik bende) 3 sene sonra bana, cocuguma aittir diyerk aliverdim. Kendisi sanki anne, ben sadece doguran

Benimki bir üst versiyon

Bunları eşime diyordu

Bu çocuğu kendine çok alıştırmışsın hiç peşinden ayrılmıyor vs vs diye

Benimki bir üst versiyon

Bunları eşine diyordu

Bu çocuğu kendine çok alıştırmışsın hiç peşinden ayrılmıyor vs vs diye

hahah yazık ama ya, daha çok seviliyorsa biri, mutlaka bir nedeni olmalı
bir de anneanne babanne çekişmesi var bizde,
benimki anneanneye hasta, babanneyle arası limoni
sebebi çok net aslında, annane sürekli denize götürür, gezdirir, oyun oynar, pasta, kek yapar...
babanne oyun oynamayı bilmez, kucağına oturtup kurban olur, bi de sürekli ne kadar az yediği hakkında söylenir durur, çok sıkıcı
ben olsam ben de anneanneyi severim.
ama babanne bunları hiç kabullenmez, anneannesi zengin o yüzden onu daha çok seviyor diyor
sanki çocuğa son model bmw almışlar

Esimin ailesi boyle kizimin beni ve ailemi daha az sevme derdindeler.kendi kafalarindan uydurup ilk baba dedi yok halacim dedi amca dedi diyip duruyorlar.halbuki kizim o zamanlarda anne bile diyemiyodu.erkek ailelerinin bazilarinda var sanki annesi degiliz de tasiyici anneyiz gibi davraniyorlar

Babaannemiz benzer hatta seninkilere ek bir de neden gelmiyorsun vs der çocuğa

Bebekken kucağına gitmedi diye eşime saydırmıştı hatta

Biz anneanneyi yılda 1-2 anca görüyoruz ama onlar çocuğa müdahale etmiyor diye seviyor bir de anneannesi güzel yemek yapıyormuş

Kucağına oturunca da yumuşakmış

Kıskançlık ta Nirvana ya ulaşmak bunla gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…