- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi Butterfly456
-
Babaannemiz benzer hatta seninkilere ek bir de neden gelmiyorsun vs der çocuğa
Bebekken kucağına gitmedi diye eşime saydırmıştı hatta
Biz anneanneyi yılda 1-2 anca görüyoruz ama onlar çocuğa müdahale etmiyor diye seviyor bir de anneannesi güzel yemek yapıyormuş
Kucağına oturunca da yumuşakmış
Kıskançlık ta Nirvana ya ulaşmak bunla gerek :)
farkettin mi yazının her cümlesinin baş harfi alt alta gelmiş BEBEK olmuşBenim oğlum da bana düşkün.
E normal yani anneye düşkün olması çocuğun :))
Bunu da kimse kıskanamaz. Kimse hak iddia edemez çocuğum üzerinde..
Eşimi öpmez fazla ama beni gelip gidip öper oğlum. Eşim de bazen sen beni öcü olarak mi gösteriyorsun diyor. Ben de diyorum ki niye senin annen babanı öcü olarak mı tanıttı :))
Kısacası kimse anne ile çocuğu arasına giremez, kıskanamaz..
Şimdi sen diyince farkettim :))farkettin mi yazının her cümlesinin baş harfi alt alta gelmiş BEBEK olmuş
akrostij yapmışsın
Bir tanesi de anne doğum sonrası narkozdayken torunu emzirmiştiburdaki bi konu sahibi kaynanasını, çocuğunu emzirmeye çalışırken yakalamıştı. şaşırmam.
Hadi yaaa ciddimisin ben şokk :) benimki oyle bisey yapmis olsa sallandirirdim pencereden o kadiniburdaki bi konu sahibi kaynanasını, çocuğunu emzirmeye çalışırken yakalamıştı. şaşırmam.
Bir tanesi de anne doğum sonrası narkozdayken torunu emzirmişti
Bittabi mumkun.cunku sen oglu ile evlenene kadar onundu.seni oglunu elinden alan biri olarak gorur.oglu en cok seni sevecek senin yaninda kalacak... Yani, sanki kendi cocugum benden kiskaniliyor gibi. Böyle seyler var mi Arkadslar? Mümkün mü yani?
Valla kayınvalidelere herşeyi kiskaniyor çocuğunu da oğlunun çocuğu sanki senin değil gb oğlunun gb dusunuyor senindisliyor yanı aklinca benimkide aynı uyanmasam alır benden... Yani, sanki kendi cocugum benden kiskaniliyor gibi. Böyle seyler var mi Arkadslar? Mümkün mü yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?