Bir türlü olamayan nişan. BIKTIM!

i
şte ailesi olmadan gel iste dedik ailesi biz geliriz dediler sonra gene olaylar oldu. Şuan ne yapıcaz bilmiyoruz

anlayamadım şuan. bu durumun benim akıl sağlığımla ne gibi ilgisi var ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve hep yapıcı olmaya çalıştım
Yapıcı olmak başka,

Zorla güzellik oldurmaya çalışmak başka şeydir.

Siz zorla güzellik oldurmaya çalışan gruba dahilsiniz.

beni hiç tanımadığı halde böyleydi bende bilmiyorum nedn sevmedi neden böyle oldugunu

Annen haklı bir haftaya isteme olmazsa onun sözünü çiğneme unut bu durumu gitsin...

Yapıcı olmak başka,

Zorla güzellik oldurmaya çalışmak başka şeydir.

Siz zorla güzellik oldurmaya çalışan gruba dahilsiniz.
Şaka gibi değil mi? İnsan kendini, annesini nasıl bu kadar ezdirir de birde üstüne nişan derdine düşer?

annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?
Annesinin boğazını sıkan hayırlı evlat ne mükemmel bir koca ve ne süper bir baba olacaktır.

Maşallah.

annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?

1. annesinin bogazini sikan seninkinide sikar
2. annesi bu kiz yuzunden oglum bana böyle davraniyor diyerek size daha cok kinlenir

senin sevgilin orta yolu bulamaz.
annesinin neden boyle davrandigini bile bilmiyormussun.
sonuc olarak ayrilsan daha hayirli olur senin adina

beni hiç tanımadığı halde böyleydi bende bilmiyorum nedn sevmedi neden böyle oldugunu
Belki oğluna başkasını istiyordur. Ben olsam gider senin benimle derdin ne ? Ne yaptik veya ne gördün de istemiyorsun derim kaynanama. Sevgilinize sordugunuz da bizi neden istemiyor diye ne cevap veriyor. Hic merak etmediniz mi. Sanmiyorum ki hic daha once oturup konusmadigi hakkinda bilgisi olmadigi birisi icin bu kadar kötü davransin. Eski komsulariniza sorun bu kadin nasil birisi hep boyle mi diye. Eger bir yerde sevilmeyen tek kisi kayinvalidenizse ileri de basiniz cok agrir. Burasi da bolca konularinizla dolar.

Sevgiliniz sizin yanınızda olsaydı devam edin derdim ama o da orta yolu bulamıyor, pasif kalmış bu durumda. Ayrıca babanıza kadar laf etmişler daha neyi düşünüyorsunuz? Hakaret, saygısızlık ne isterseniz var.. Durum ortada.. Siz olayı biraz inada bindirdiniz sanırım ama evlenirseniz mutlu olamayacağınız aşikar..

Sizin iş yaş gibi.. Böyle adamlarla vakit kaybediyorsunuz

ve nişanlanırlar, düğüne 2-3 ay kala büyük problemler çıkar
alış verişler gelin boğcası , eşyalar derken kavgalar başlar
ama eş hep yapıcıdır, altan asarım keserimler fark edilmez

evlenilir, ilk 2-3 güzeldir
sonra anneme gdeceksin baskıları başlar
ama kız önce kabul etmez ama sonra
eşimin hatrı için gidilir derken anneme yardım edeceksinler başlar
ve bir cocuk olur, artık sen sen değilsindir evli cocuklu kocasına bağlı bir kadınsındır

aşk ne kadar değerli olsada
bir zaman sonra
ÖNCE ANNE SONRA EŞ der herkes ..

Ben anlamıyorum adam boğaz sıkıyor anası hala terbiyesiz daha napsın eli değmişken gerçekten mi boğsun? Belli ki laf anlamayacak insanlar o aile.
i

şte ailesi olmadan gel iste dedik ailesi biz geliriz dediler sonra gene olaylar oldu. Şuan ne yapıcaz bilmiyoruz
ben de tam bunu demek istemiştim.ailesini düzeltmesini beklemek haksızlık olurdu AMA bizzat kendi elinden geleni yapmaması, kafasını kuma gömmesi kabul edilemez.sizi ayrılmaya itmesi gereken şey üçüncü kişilerin iflah olmaz terbiyesizliği değil, eş adayınızın bu basiretsizliği.
Yoksa dediğim gibi eş adayı kendi elinden geleni yapsa, aileyle muhatap olmayan birsürü gelin örneği dolu burası

Şaka gibi değil mi? İnsan kendini, annesini nasıl bu kadar ezdirir de birde üstüne nişan derdine düşer?
Hem anasının boğazını sıkıp sus diye bağırdığı için "sevgilim benim arkamda durdu" der. Ama vallahi de bazı insanlar belasını arıyor.

O zamana kadar anasını boğup bi yere atmazsa tabi...

En iyi çözüm ayrılman olur diye düşünüyorum.

Sevgilinin annesi psikolojik sorunlu gibi duruyor. Ayrıca sevgilinin annesine şiddet uygulaması korkunç. Annesine bunu yapan el kızını dövmekten çekinir mi sanıyorsun?

Annemle görüşmeyelim artık der evlenirsiniz. Sonra annemle görüşmeden olur mu der kadını getirir seninle muhattap eder. Bir ömür o kadını çekmek zorunda kalacaksın ve sorunlu bir eşin olacak. Mantıklı düşün, arkana bakmadan kaç.

Bu isteme-nişan-düğün işleri tatlı heyecanlar ve arada küçük aksiliklerle akar gider normalde. Böyle işkenceye döndüyse evlilik de aynı şekilde işkence oluyor. Bunu da BDV’de okuduğum konulardan yola çıkarak uyduruyorum.

çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…