Bir türlü olamayan nişan. BIKTIM!

anlayamadım şuan. bu durumun benim akıl sağlığımla ne gibi ilgisi var ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve hep yapıcı olmaya çalıştım
Yolun başındayken kaç diyo arkana bakmadan. Güzelim senin hayatının hiç önemi yok mu da kararticak insanlar için bu kadar cirpiniyosun. Nişan olsa nolucak en kolayı nişan. Sonrasını düşün. Bu adam annesiyle sana neler yapicak onu düşün. Bu hayatta sevilip saygı duyulacak değer görücek ki mutlu olunsun. En başından hiç biri yok ilişkinizde sence sonradan olur mu?

Ne yazacağımı şaşırdım yemin ederim 4 sene dile kolay sevgilinizin ailesi neden sizi istemiyor şaşırdım sanırım oğlunu paylaşmak istemiyor yani siz veya başkası kim olursa olsun böyle davranirdi ama direk nişan yapmak nedir herşey yolu yordamina göre yapılır isteme olmadan kız verilmez ne o öyle kusurlu gibi gelsinler istesinler bile olmasın evde bi yüzük takın ama sevgiliniz sizi ailesine karşı korumalı bi aile olacaksanız enine boyuna düşünün herşeyi sonradan pişman olmayın şu aileler neden hep kötü geline karşı anlamıyorum kendi kızlarının başına aynisi gelse tepkileri ne olur acaba

çok doğru söylüyorsunuz. bizde herşeyi konusup düzeltmek istyiroz. ama ona da yanaşmıyorlar. bıktım artık

çok doğru söylüyorsunuz. bizde herşeyi konusup düzeltmek istyiroz. ama ona da yanaşmıyorlar. bıktım artık
Alicaksin sevgilini karşına ailesinide konuşacaksın baktın olmuyor sen yoluna ben yoluma diceksin yoksa sonradan çok pişman olursun çok gençliğine yazık olur bi adam için

Suan hersey hayrina isliyor ama gel bela beni al diyorsun
Onca seyi gordukten sonra kacsana kuzum...

Hem annesi msj atti ama gittigimde cok farkli davrandi dedin. O mesaji annesi degil sevgilin atmistir sana
Daha annesinin seninle ne gibi derdi oldugunu dahi bilmiyorsun...kimbilir arkandan ne dolaplar donuyor da haberin yok.

Evlenince sihirli değnek filan mı değecek zannediyorsun neden bu ısrar? çok aşığım dediğin adamla böyle bi yola çıkarsan daha çok konu açarsın buralarda. Lütfen aklını başına al bırak bu ısrarı seni istemeyen bi aileye gelin gidip napacaksın

Valla burada bazı kadınlar başlarına geleni hak ediyor artık bu forumda ben ona inanıyorum. Sevgilinin annesi manyak, sevgilin şiddet yanlısı ve basiretsiz, anneninde seninde yemediğiniz laf çekmediğiniz rezillik kalmamış, adam annesine ve onu frenlemeyen babasına karşı durup, daha sizi isteyemiyor, sizin derdiniz nişan. Bak ben sana ilerde kaynanan insafa gelip seni isterde evlenirsen burada açacağın konu başlığını söyleyeyim; eşim bana sürekli hakaret eden annesine laf söyledim diye dövdü, kaynanam sürekli bana laf ediyor eşim idare etmemi söylüyor, daha bunlar gibi onlarca varyasyon yazabilirim. Hani demişsin ya ailesi ile evlenmiyorum diye; sevgilin annen kabul etmesine rağmen, ailesinin onayı olmayınca seni gelip isteyemiyor bile , bu nasıl sahip çıkmak. Aklını başına al diyeceğim ama sende pek işe yarayacağını sanmıyorum. En azından şunu düşün senin annen sevgiline ve ailesine o davranışları yapsaydı sevgilin hala annenin gönlü olsun diye uğraşır, annene minnet edip kapınıza ailesini tekrar getirirmiydi?

Ay konudaki herkes çok garip tek tek incelenmesi gerekiyor. İlk buluşmadan itibaren manyak bir kv var ama iyi anlaşınca sana pasta alaaacam diyor. Bir sevgili var annesiyle kızarkadaşı arasındaki dengeyi annesinin boğazını sıkarak kuruyor. Bir de kız annesi var tüm bu olaylara rağmen hala elalemin düşüncelerine kasıp gel sen iste kızımı diyor ve tüm bunlara ok diyen tek derdi nişanlanmak olan kızımız babasına, annesine ve bizzat kendisine yapılan hakaretleri görmezden geliyor. Canım, bu durumda tek derdin nişan mı? Sence de bir ruh hastanesi senaryosunda değil misiniz?

ahahaha di mi? Anne bana güldür güldürdeki bilal i anımsattı. Sana beyin alacaamm hem de kıvrımlı

Bu kızlar neden akıl tutulması yaşar böyle konularda anlamıyorum, bak orda anneni üzüyosunuz elbirliğiyle. Ama çemkiren kendi annesi olsaydı kızımız verir veriştirirdi büyük ihtimal annesine..

Sonuna kadar katılıyorum.

Kadın sana daha ilk günden hakaret ediyor seni takmayarak özür bile duymadan tekrar gidiyorsun ailene hakaret ediyor yapıcı oldum diyorsun. Senin annen nasıl hala evlenmene müsade ediyor. Hadi seni geçtim de. Bir de o şimdi sana hep destek olan adam var ya evlendiğin gün anneci olacak ona hiç güvenme bile. Balık baştan kokmuş ısrarla kendini ateşe atmaya çırpınıyorsun pessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…