- 7 Kasım 2018
- 209
- 211
- 53
- Konu Sahibi nuryldrm08
-
Yolun başındayken kaç diyo arkana bakmadan. Güzelim senin hayatının hiç önemi yok mu da kararticak insanlar için bu kadar cirpiniyosun. Nişan olsa nolucak en kolayı nişan. Sonrasını düşün. Bu adam annesiyle sana neler yapicak onu düşün. Bu hayatta sevilip saygı duyulacak değer görücek ki mutlu olunsun. En başından hiç biri yok ilişkinizde sence sonradan olur mu?anlayamadım şuan. bu durumun benim akıl sağlığımla ne gibi ilgisi var ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve hep yapıcı olmaya çalıştım
çok doğru söylüyorsunuz. bizde herşeyi konusup düzeltmek istyiroz. ama ona da yanaşmıyorlar. bıktım artıkNe yazacağımı şaşırdım yemin ederim 4 sene dile kolay sevgilinizin ailesi neden sizi istemiyor şaşırdım sanırım oğlunu paylaşmak istemiyor yani siz veya başkası kim olursa olsun böyle davranirdi ama direk nişan yapmak nedir herşey yolu yordamina göre yapılır isteme olmadan kız verilmez ne o öyle kusurlu gibi gelsinler istesinler bile olmasın evde bi yüzük takın ama sevgiliniz sizi ailesine karşı korumalı bi aile olacaksanız enine boyuna düşünün herşeyi sonradan pişman olmayın şu aileler neden hep kötü geline karşı anlamıyorum kendi kızlarının başına aynisi gelse tepkileri ne olur acaba
Alicaksin sevgilini karşına ailesinide konuşacaksın baktın olmuyor sen yoluna ben yoluma diceksin yoksa sonradan çok pişman olursun çok gençliğine yazık olur bi adam içinçok doğru söylüyorsunuz. bizde herşeyi konusup düzeltmek istyiroz. ama ona da yanaşmıyorlar. bıktım artık
:)))) ailesiyle evlenmiyorsanız neden evlenemiyorsunuz şuanda ? Ailesi yüzünden benim cevabım. Eh siz ailesiyle avlenmeyin daha ...ben ailesiyle evlenmiyorum sevgiilim bu süreçte hep bana destekçiydi. ve bitsin istmeiyorum
ahahaha di mi? Anne bana güldür güldürdeki bilal i anımsattı. Sana beyin alacaamm hem de kıvrımlıAy konudaki herkes çok garip tek tek incelenmesi gerekiyor. İlk buluşmadan itibaren manyak bir kv var ama iyi anlaşınca sana pasta alaaacam diyor. Bir sevgili var annesiyle kızarkadaşı arasındaki dengeyi annesinin boğazını sıkarak kuruyor. Bir de kız annesi var tüm bu olaylara rağmen hala elalemin düşüncelerine kasıp gel sen iste kızımı diyor ve tüm bunlara ok diyen tek derdi nişanlanmak olan kızımız babasına, annesine ve bizzat kendisine yapılan hakaretleri görmezden geliyor. Canım, bu durumda tek derdin nişan mı? Sence de bir ruh hastanesi senaryosunda değil misiniz?
Sonuna kadar katılıyorum.Ay konudaki herkes çok garip tek tek incelenmesi gerekiyor. İlk buluşmadan itibaren manyak bir kv var ama iyi anlaşınca sana pasta alaaacam diyor. Bir sevgili var annesiyle kızarkadaşı arasındaki dengeyi annesinin boğazını sıkarak kuruyor. Bir de kız annesi var tüm bu olaylara rağmen hala elalemin düşüncelerine kasıp gel sen iste kızımı diyor ve tüm bunlara ok diyen tek derdi nişanlanmak olan kızımız babasına, annesine ve bizzat kendisine yapılan hakaretleri görmezden geliyor. Canım, bu durumda tek derdin nişan mı? Sence de bir ruh hastanesi senaryosunda değil misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?