Bir türlü olamayan nişan. BIKTIM!

Evlenmek için bu israr neden ? Hicbir zaman huzur bulamayacağınız bir evliliğe ne gerek var ?

annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?
Yahu böyle adamlardan nasıl korkmuyorsunuz? Benim için annesinin boğazını sıktı. Aman Allahım ne büyük aşk. O eller annesine kalkıyorsa senin boynuna dolanması da yakındır. O zaman da beni o kadar seviyor ki severken öldürüyor diye mest olursun sen.

Profildeki yaş doğruysa 22 yaşındasınız.
Sizi hiç istemeyen, hakaret eden, şimdiden eziyet eden bir aileye daha bu yaşta koştur koştur girme çabanız neden?
Evlenince ne oluyor sanıyorsunuz ki?
Tabii ki aileyle de evleniliyor. Büyük olaylar yaşansa ve görüşülmese bile o ailenin hep orada durup bir şekilde hayatınızda olduğu gerçeği değişmiyor.

Anneniz de ayrı dünyalarda. Yapılmayan terbiyesizlik kalmamış hala "sen tek gel iste" diyor.
Gelsin istesin de pembe panjurlu evinizdeki saadet dolu günlere koşun.
Elalem sussun diye kızının başını yakacak haberi yok.

Bi arkadasim evlendi, kendisi bosanmisti ve kocaman cocugu vardi.. Adam genc, yakisikli, duzgun biri.. Isteme, nişan, gelinlik; hepsi de oldu..
Konu sahibinin annesi kendilerini cok bi sey saniyor sanirim ama hic evlenmemis kizi yine de istenmiyor bak; psikopat kadinin tekine denk gelmiş, "dul" degil ama ne yapsa kusur.. Dullara ise nişanlar, nikahlar, gelinlikler

anlayamadım şuan. bu durumun benim akıl sağlığımla ne gibi ilgisi var ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve hep yapıcı olmaya çalıştım
Lütfen sizi istemeyen kişilere kendinizi sevdirmeye çalışmanız. Siz değerlisiniz ve bunun farkında olun. Yapıcı olmak bu değil.

dul kadinlarin anne babalari oldugu icin, istemeye geliniyor. annen olayi yanlis yerden almis ablacim.

kadini dul diye etiketleyip istenmeye LAYIK gormeyen annen, sana SÜMÜK muamelesi yapan aileye seni layik gorup hala nisan bekliyor cok enteresansiniz.

sevgilin senden yana degil. olsa annesi seninle konusurken bile ikikere dusunurdu. cocuk baya ezik.

senin ezikligine hic deginmicem üseniyorum
ortada anlasmazlik varsa YAPICI olunur. seni istemeyen ustune yuruyen kapida bekleten kadina telefon etmek yapici olmak degil, EZIKLIKTIR.
bunu da yaz bi kenara.

Eşim beni dövdü diye konu açacağını sanmıyorum. Bir arkadaşa annesinin boğazını sıkan sizi bıçakla deşer demesine karşın ben de öyle yaparsan deşsin yazmış resmen... Allah akıl fikir versin, ne diyim. Bazısı hata yaparak öğreniyor.

annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?
uranyumla mi besleniyorsun konu sahibi? bu kafaya ulasmak gercekten zordur. ovundugun seyi ben yasasam, o an kendi hayatim icin bu veleti terk ederdim.

Daha bugun sizi yarı yolda bırakan adamın evlenince anneci olacağını göremiyor musunuz? Sizi koruyor zannediyorsunuz ama ailesinin tarafında belli. Bu adamı bekleyip heba olmayın.

beni hiç tanımadığı halde böyleydi bende bilmiyorum nedn sevmedi neden böyle oldugunu
gurursuz insanlari bende sevmem. yani cocugun annesi olsaydim, seni bende sevmezdim. sebebi sizin gurursuz olmaniz bence.

Son düzenleme:
ben ailesiyle evlenmiyorum sevgiilim bu süreçte hep bana destekçiydi. ve bitsin istmeiyorum

Evlendikten sonrada bunu diyebilecek misin merak ediyorum
Bal gibi ailesiyle de evleniyorsun...

Hatta sana şunu söyleyeyim erkekler evlendikten sonra ailelerine daha düşkün oluyorlar.
Umarım tecrübe etmeden anlarsın. Hakkında hayırlısı..

Bazı kadınlar gerçekten dayağı hak ettiği durumlar olduğunu düşünüyorlar. Konu sahibi ama hiç şiddet görmeyeceğini düşündüğü için böyle atıp tutuyor. Bir de kaynanası sana pasta aldım diye attığı mesajdan sonra gelini eve gelince evde durmaması da mesajı onun yazmadığını ispatlar nitelikte. Konu sahibi ve annesi inatla her şeyi görmezden gelip, yeter ki sonu evlilik olsun diye düşünüyorlar. O kaynana daha kızını çok rezil edecek.

Kaynanın boğazını oğlu sıkmışken bu gelini asla ama asla kabullenmez. Oğlu da annesini sürükleyerek getirmeyeceğine göre isteme falan olmaz.

Böyle konular beni çıldırtıyor gerçekten okurken başım ağrıyor, Müge Anlı'daki cinayet dosyalarını izliyor gibi geriliyorum. Ya hu az akıl mantık basiret be kardeşim, herşey önünde apaçık ortada. Yazdıklarını baştan sona bile okusan kendin farkına varman lazım ne yapman gerektiğinin

ben ailesiyle evlenmiyorum sevgiilim bu süreçte hep bana destekçiydi. ve bitsin istmeiyorum
Ahh be yavum sen evliligi ne zannediyorsun..tabiki ailesi ile de evleniyorsun ve emin ol seni simdiden istemeyen kaynana+sana saygı duymayan sevgilin o evliligi fitil fitil burnundan geyirecek..yol yakınken kendi degerini bil ve ayrıl.

Şimdi sana sözde kahramanlık yapmak için annesinin boğazını sıkar, evlendikten sonra da boynuna sarılır ondan kıymetlisi olmaz. Sevgilin senin gerçekten arkanda olsa annesi seninle böyle konuşamazdı emin ol. Sıradan bir laf sokmadan bile bahsetmiyorsun. Kadın rahmetli baban için iyi ki ölmüş demiş. Yüzüne seni istemediğini söylemiş. Daha ne desin?

Kaldı ki sevgilin evlendikten sonra da seni desteklese bile annesine karşı tavrını net koymazsa çok yıpranırsın. Şiddetle çözülecek bir mevzu değil ki bu. Ayrıca senin yanında annesine bunu yapan insanın yarın öbür gün hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda aynısını sana yapmayacağını sanma.

anlayamadım şuan. bu durumun benim akıl sağlığımla ne gibi ilgisi var ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve hep yapıcı olmaya çalıştım
Hatan hep yapici olmaya calismak zaten. Kadin seni istemiyo adam yerine koymuyo buna ragmen neden surekli evine yanina gidiyosun sevgilin seni savunmuyo anneai kabul etsin diye beklemis vasifsiz adamin teki kendini harcatiyosun aileme hakaret ettiler kapida karsilamadilar diyosun daha fazla nasil asagilanma bekliyorsunuz ailecek anlamadim. Gozunuzu acin bu isi bitirin akilli olun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…