Bir türlü olamayan nişan. BIKTIM!

anlayamadım şuan. bu durumun benim akıl sağlığımla ne gibi ilgisi var ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve hep yapıcı olmaya çalıştım
Ailenizin ve sizin bu kadar asagilanmasina rağmen, isteyin diye tutturmaniz, gurursuz davranmanız, akıl sağlığınızdan şüphe ettiriyor

Evet ailesi ile evlenmiyorsun ama onlar ailesi herzaman hayatınızda olacaklar zaten nisanliniz anlattığınız kadarı ile çok pasif. Ben erkek olsam sevsem hiçkimseyi dinlemem. Anneniz ne kadar iyi niyetli davranmış ona bir sürü yol göstermiş. Sizinde bir gururunuz var siz ayaklar altına alırsanız başkaları sizi hiç takmaz. Bence yol yakınken ayrılın onlar sizi istemiyor . Evlenseniz bile hep aramızda olacaklar görünen o

Tatlım senin aşktan gözlerin kor malesef biz ne destekte evlenir Maksimun 3 yıl içinde boşanmak için yol ararsın nasıl kurtulucam diye fragman o kadar kötü ki gerçek halini düşünmek dahi istemiyorum ... sevgilin şimdi nasılda evlenince 1000 katı kötü halini düşün katlanabilir misin çocuk felan oluncada bir düşün ahh ahh yanacaksin haberin yok .. napalim yaşayarak ogren

Olgun erkek olsa kendi gelir istemeye resti çeker lakin yemiyor ..zor çok zor bu kadar küçük düşürme kendini sana saygısı kalmamış hiç

yok artık siz bu nisanın olacağına inanıyor musunuz hakkaten. koskoca adam bir istemeye gelemediyse ailesini ikna elemediyse ondan koca olmaz. zaten bu kaynanayla evliliğinde uzun sürmez. yazık etme kendine görünen köy kılavuz istemez. ailenize hakaretvari konuşan insanlarla nasıl hala muhatap oluyorsunuz anlamadim. kestirip atiñ zaten sonu hiç iyi değil bariz

Annesi sana böyle davraniyorsa sevgilinin senin gercekten arkanda oldugundan süphe duymalisin.
Katılmıyorum. Böyle bir tanıdığım var. Cocuk zil zurna aşık ama aile istemiyor. Cocuk arada kalmış. Konuya gelince, biraz geri cekin kendinizi. Ayrılmayın, bakalim bu surecte erkek arkadasiniz ne yapacak?

annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?
Yaa sen gerçekten böyle şeyler yaşayıp mutlu bir evlilik kuracağını mi hayal ediyorsun?
Evlenince eşin 180 derece değişecek o annesi et tırnaktan ayrılmaz.
Düğünün ertesi günü seni el öpmeye götürecek yine paspas muamelesi göreceksin.
Sonra kv evine estava her şeyine kulp bulacak seni hep eleştirecek.
Duygusal şiddete maruz kalacaksın sürekli.

Sonra çocuğunun olduğunu farz et tabi ki sen istenmeyen bi gelin olduğun için anneliginde hiç begenilmeyecek.
Lohusaligini rezil edecek çocuğunun senden kıskanacak vs. Ooo valla saymakla bitmez.

Bak yeni üyesin arama butonuna esimin ailesi yaz ve 1 2 saat boyunca konuları okumaya çalış.
Eş ailesi yüzünden biten mahvolan evlilikleri görünce de ailesiyle evlenmiyorum diyebilecek misin bakalım??

Hayır bir de aşkından olsen bile seni kovmaktan beter eden kadının evine defalarca kez ne diye gidersin?
Hiç mi kendine saygın yok hiç mi gurur yok sende ?
Kadın seni istemiyor yahu yok yapıcı oldum yok bilmem ne ağzımla kuş tutsan ne yazar istemiyor işte gidip durmasana kapısına.

Valla sen benim çocuğum olsan eve kilitler elin kadınının ayağına yollamazdım seni.
Şu kaynana bozuntusuna yaranmayi bi bırak artık.

Size evlendikten sonra dinlemeniz için şu türküyü armağan ediyorum "kendim ettim kendim buldum"
Şaka gibisiniz hala evlilik düşündüğünüz için.

annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?
Annesinin boğazını sıkan size neler yapacak oturun da düşünün biraz, insan ne ederse kendine eder diye boşa dememişler.

Ben suraya takıldım ölmüs babana iyiki ölmüs dedı ve sen ona ıyı msjlar attın neyın yapıcılıgı ya sevgılınde ıyı fılan degıl senı okadar sevseydı ya sana derdıkı benım aılem ıatemıyor senı uzuyorlar bende aılemden vazgecemıyorum bu ıs bıtsın sen arada ezılme uzulme sana laf gelmesın derdı. Yada aılesıne okadar olaya rest cekıp senınle evlenır bıdaha onlarla gorusmezdı oda sındırıyor sana soylenen laflarıkı bunlardan bırını yapmamıs. Benım aılem esıme o yaptıklarını yapsalardı esımı sevmesem bıle asla ezdırmezdım yazık gunah dıye banada kv yapsaydı her lafı sayar bıdahada gormezdım. Bence ayrıl hersey bı kenarada ıyıkı ölmüş baban dıyen bı kadına bor bardak su verecek kadar hızmetım olmazdı

Bahane değil kv çirkef
Bu iş olmaz keşke kendinizi bu kadar ezdirmeyeseydiniz
Hakareketleri katlanmayasaydınız
Çok üzüldüm

Ah ah, bir iş oluyorsa sevin olmuyorsa daha da sevin diye bir söz vardır bilir misiniz

Bu kadar diretmek yerine allahım hayırlısıysa olsun demeyi düşünmediniz mi

Belki gerçekten olmaması gerekiyordur
Aile büyüklerinize danışın o aileyi bi soruşturun
Bunları yapmadan mı evleniceksiniz?

Bu arada evet evliliğe giden süreç insanı gerçekten yıpratıyor.

Ya allahım şaka mı bu. Hadsiz. Nolursa olsun annenin boğazı sıkılır mı ya
Hala benim tarafımı tuttu diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…