- 10 Mart 2018
- 242
- 222
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir konu açmıyordum ancak forumu hep takipteyim. Bir dertleşme ihtiyacım var. Paylaşacak kimsem yok. Daha 27 yaşında 4 senelik evliyim. Şuan bir apartmanda yaşıyorum ancak bekarken müstakil bir evimiz vardı ve apartmana adapte olamadım. Eşimin ailesinin bir arsası var. Kendi evlerine 200 metre uzaklıkta. Oraya ev yapalım eltimle aynı bahçede otururuz dedik. Çok seviyorum eltimi de kaynımı da. Ama eşim tutturmuş evi 2 katlı yapalım babamlarada bir katı ayırırız diye. Hazırlıksız olduğum için çok şaşırdım ve yüzüm asıldı. Zaten az ötede yaşıyorlar. Hergün görüşürüz neden aynı evde yaşayalım ki dedim. Bunun yaşlılığı da var yakınımızda olsunlar diyor. Eşim anlayışsız bir insan değildir beni anlıyor ama annem babam napayım diyor. Ben ikisinide çok severim kaynanamla hiç problemim yoktur. Sadece kendine hizmet ettirmeyi sever. Ama ben nasıl aynı evi paylaşabilirim. Ev ev üstüne olmaz ki. Eşim annemle babamı kardeşime bırakmam ben bakocam diyor daha 50 yaşındalar. Aileleri de e çok geniştir. Düşünsenize her toplantıda bayramda seyranda tüm sülale benim evimde toplanıcak. Ömrüm eltimi kıskanmakla geçicek ne kadar özgür yaşıyor diye. Evimi kitleyip bi tatile bile gidemeyeceğim. Allah uzun ömür versin ama 30-40 yıl aileyle yaşanırmı? Cevap vermeseniz bile ben iç dökmek istedim arkadaşlar. Çok keyfim kaçtı napıcağımı bilmiyorum
Evet aynen öyle. Tüm hayatımı onlara uydurmaya çalışacağım. İstediğim saatte bile kalkamayacağım meselaniye yasansin ki ben bunu anlamiyorum .yakininizdalar sagliklilar .birlikte yasama amaciniz ne olacak ? cok sacma simdi 20 yil birlikte yasicaksiniz 70 yasinda onlar elden ayaktan dustugunde bikmis olcaksiniz bu durumdan
Hala kafalar 1900 bilmem kaç. Kabul etme asla.Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir konu açmıyordum ancak forumu hep takipteyim. Bir dertleşme ihtiyacım var. Paylaşacak kimsem yok. Daha 27 yaşında 4 senelik evliyim. Şuan bir apartmanda yaşıyorum ancak bekarken müstakil bir evimiz vardı ve apartmana adapte olamadım. Eşimin ailesinin bir arsası var. Kendi evlerine 200 metre uzaklıkta. Oraya ev yapalım eltimle aynı bahçede otururuz dedik. Çok seviyorum eltimi de kaynımı da. Ama eşim tutturmuş evi 2 katlı yapalım babamlarada bir katı ayırırız diye. Hazırlıksız olduğum için çok şaşırdım ve yüzüm asıldı. Zaten az ötede yaşıyorlar. Hergün görüşürüz neden aynı evde yaşayalım ki dedim. Bunun yaşlılığı da var yakınımızda olsunlar diyor. Eşim anlayışsız bir insan değildir beni anlıyor ama annem babam napayım diyor. Ben ikisinide çok severim kaynanamla hiç problemim yoktur. Sadece kendine hizmet ettirmeyi sever. Ama ben nasıl aynı evi paylaşabilirim. Ev ev üstüne olmaz ki. Eşim annemle babamı kardeşime bırakmam ben bakocam diyor daha 50 yaşındalar. Aileleri de e çok geniştir. Düşünsenize her toplantıda bayramda seyranda tüm sülale benim evimde toplanıcak. Ömrüm eltimi kıskanmakla geçicek ne kadar özgür yaşıyor diye. Evimi kitleyip bi tatile bile gidemeyeceğim. Allah uzun ömür versin ama 30-40 yıl aileyle yaşanırmı? Cevap vermeseniz bile ben iç dökmek istedim arkadaşlar. Çok keyfim kaçtı napıcağımı bilmiyorum
eltinizle yakın olunca anlaşamıycaksınız insan kendi kız kardeşleri ile bile anlaşamıyorMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir konu açmıyordum ancak forumu hep takipteyim. Bir dertleşme ihtiyacım var. Paylaşacak kimsem yok. Daha 27 yaşında 4 senelik evliyim. Şuan bir apartmanda yaşıyorum ancak bekarken müstakil bir evimiz vardı ve apartmana adapte olamadım. Eşimin ailesinin bir arsası var. Kendi evlerine 200 metre uzaklıkta. Oraya ev yapalım eltimle aynı bahçede otururuz dedik. Çok seviyorum eltimi de kaynımı da. Ama eşim tutturmuş evi 2 katlı yapalım babamlarada bir katı ayırırız diye. Hazırlıksız olduğum için çok şaşırdım ve yüzüm asıldı. Zaten az ötede yaşıyorlar. Hergün görüşürüz neden aynı evde yaşayalım ki dedim. Bunun yaşlılığı da var yakınımızda olsunlar diyor. Eşim anlayışsız bir insan değildir beni anlıyor ama annem babam napayım diyor. Ben ikisinide çok severim kaynanamla hiç problemim yoktur. Sadece kendine hizmet ettirmeyi sever. Ama ben nasıl aynı evi paylaşabilirim. Ev ev üstüne olmaz ki. Eşim annemle babamı kardeşime bırakmam ben bakocam diyor daha 50 yaşındalar. Aileleri de e çok geniştir. Düşünsenize her toplantıda bayramda seyranda tüm sülale benim evimde toplanıcak. Ömrüm eltimi kıskanmakla geçicek ne kadar özgür yaşıyor diye. Evimi kitleyip bi tatile bile gidemeyeceğim. Allah uzun ömür versin ama 30-40 yıl aileyle yaşanırmı? Cevap vermeseniz bile ben iç dökmek istedim arkadaşlar. Çok keyfim kaçtı napıcağımı bilmiyorum
Eltim gezip tozarken ben kaynanayla yaşarsam tabii problem olucaktırEltiyle bu kadar yakin yasamak da problem olur bastan söyleyeyim.
Eltimle hergün görüşüyoruz gerçekten kızkardeşim gibidir. Ama aynı bahçeye girince ne olur bilemem tabikii. Kabul etmeyi düşünmüyorumBen eltiyle aynı arsa üzerinde oturmayı kabul etmenize bile şaşırdım. Uzaktan tatlı olmak kolay ama sürekli dipdibe çok zor. Kayınvalidenin evi de yakın olsa bile eşiniz aynı evde yaşıyalım diyor, çok büyük sorun bu. Eşiniz ben kardeşime bırakamam diyorsa siz de aynı evde yaşayamam diyin. 50 yaşındaki insan yaşlı bile sayılmaz.
Eltim gezip tozarken ben kaynanayla yaşarsam tabii problem olucaktır
Ayri iki kat olsa. Herks kendi kapisini kapatip kendi kendine de kalabilse.Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir konu açmıyordum ancak forumu hep takipteyim. Bir dertleşme ihtiyacım var. Paylaşacak kimsem yok. Daha 27 yaşında 4 senelik evliyim. Şuan bir apartmanda yaşıyorum ancak bekarken müstakil bir evimiz vardı ve apartmana adapte olamadım. Eşimin ailesinin bir arsası var. Kendi evlerine 200 metre uzaklıkta. Oraya ev yapalım eltimle aynı bahçede otururuz dedik. Çok seviyorum eltimi de kaynımı da. Ama eşim tutturmuş evi 2 katlı yapalım babamlarada bir katı ayırırız diye. Hazırlıksız olduğum için çok şaşırdım ve yüzüm asıldı. Zaten az ötede yaşıyorlar. Hergün görüşürüz neden aynı evde yaşayalım ki dedim. Bunun yaşlılığı da var yakınımızda olsunlar diyor. Eşim anlayışsız bir insan değildir beni anlıyor ama annem babam napayım diyor. Ben ikisinide çok severim kaynanamla hiç problemim yoktur. Sadece kendine hizmet ettirmeyi sever. Ama ben nasıl aynı evi paylaşabilirim. Ev ev üstüne olmaz ki. Eşim annemle babamı kardeşime bırakmam ben bakocam diyor daha 50 yaşındalar. Aileleri de e çok geniştir. Düşünsenize her toplantıda bayramda seyranda tüm sülale benim evimde toplanıcak. Ömrüm eltimi kıskanmakla geçicek ne kadar özgür yaşıyor diye. Evimi kitleyip bi tatile bile gidemeyeceğim. Allah uzun ömür versin ama 30-40 yıl aileyle yaşanırmı? Cevap vermeseniz bile ben iç dökmek istedim arkadaşlar. Çok keyfim kaçtı napıcağımı bilmiyorum
Apartmanda yaşamaya devam et, ben vazgectim de, kardeşime birakmammis, lafa bak, bu kadar yüz vermeyin bu eşlerinize, siz hizmetçi misiniz?Ev üstüne ev olmaz,bakıma muhtaç olduklarında, ya bakıcı, ya da kardeşler arası sırayla gider bakarsınız.Siz o evi yaptırın, ömür billah, eşinin ailesine ve sülalesi ne hizmetçilik yaparsınız. Yani anlamıyorum benim de 13 yaşında oğlum var ve 40 yaşındayım,ilerde gel anne dese gitmem, elden ayaktan dussemde yardimci tutarım. Gerekirse tamam 3 kat yapalım o zaman de ben de ailemi kardeşlerime bırakmak istemiyorum dersin.Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir konu açmıyordum ancak forumu hep takipteyim. Bir dertleşme ihtiyacım var. Paylaşacak kimsem yok. Daha 27 yaşında 4 senelik evliyim. Şuan bir apartmanda yaşıyorum ancak bekarken müstakil bir evimiz vardı ve apartmana adapte olamadım. Eşimin ailesinin bir arsası var. Kendi evlerine 200 metre uzaklıkta. Oraya ev yapalım eltimle aynı bahçede otururuz dedik. Çok seviyorum eltimi de kaynımı da. Ama eşim tutturmuş evi 2 katlı yapalım babamlarada bir katı ayırırız diye. Hazırlıksız olduğum için çok şaşırdım ve yüzüm asıldı. Zaten az ötede yaşıyorlar. Hergün görüşürüz neden aynı evde yaşayalım ki dedim. Bunun yaşlılığı da var yakınımızda olsunlar diyor. Eşim anlayışsız bir insan değildir beni anlıyor ama annem babam napayım diyor. Ben ikisinide çok severim kaynanamla hiç problemim yoktur. Sadece kendine hizmet ettirmeyi sever. Ama ben nasıl aynı evi paylaşabilirim. Ev ev üstüne olmaz ki. Eşim annemle babamı kardeşime bırakmam ben bakocam diyor daha 50 yaşındalar. Aileleri de e çok geniştir. Düşünsenize her toplantıda bayramda seyranda tüm sülale benim evimde toplanıcak. Ömrüm eltimi kıskanmakla geçicek ne kadar özgür yaşıyor diye. Evimi kitleyip bi tatile bile gidemeyeceğim. Allah uzun ömür versin ama 30-40 yıl aileyle yaşanırmı? Cevap vermeseniz bile ben iç dökmek istedim arkadaşlar. Çok keyfim kaçtı napıcağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?