Birlikte yaşama fikri

sakın aman sakın git dairede otur ama bi başına otur

Yaşanmaz
Bosan daha iyi

Arazi kimin tam olarak? Böyle ortak islere ne gerek var? Herkes bir araya toplaniyor gibi görünüyor, esiniz de kayinpederi ve kayinvalideyi katmis. Belkide onlar katilmak istedi.ve emin olun bahce kati "yaslilara veriler", sizde yukardan onlarin bahcede oturmasini izlersiniz. Realist olmak lazim

Hiç gereği olmayan bir karar bu. Ne yapın edin engel olun. 200 metre ne ki? Zaten dipdibesiniz demek bu. Illa banyo sesimiz, yatak odası sesimiz duyulsun mu yani amaç ne? Elden ayaktan düşmüş degiller. Yaşlı bile değiller. Ben olsam asla izin vermezdim.

Yasanmaz. Asla kabul etmem.

Durduk yere ağrısız başınızı ağrıtmışsınız.
Güldür güldür’deki Fikri gibi cevap vereceğim.
Oturun oturduğunuz yerde yavvv.

Elti ile aynı arsa sınırları içerisinde de olmak istemezdim ben açıkçası kv görümce elti kp mesafeli olmak en iyidir kapılar ayrı olsun .

eşinize iş verin, çamaşır, bulaşık yıkasın, ütü yapsın, evi silsin süpürsün. ailene bakacakmışsın ya bunlara alışman lazım, yaparsın bana öğrenirsin kendine deyin. illa bir anne-babaya bakacaksam kendi aileme bakarım. ayrım olmaz onlarda gelmeli, hak geçer huzursuz olurum deyin. böyle elini bir işe vurmazken bol keseden atıp tutan erkeklere bayılıyorum valla, ağızlarının ortasına çakasım geliyor yalan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…