- 9 Mayıs 2021
- 217
- 214
- 18
- 25
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Kayınpederim "ah ah bize kim bakacak.." tarzındaki bir konuşmasından sonra ben bunu söylemiştim."Üzülme babacığım alırız bir tripleks ev..benim anam babam ..siz ..biz ..hep beraber otururuz " demiştim gayet tüm iyi niyetimle.Ortamdaki sessizliği tarif edemem"Haaytim çok iyi deidn, iki katlı yapalım,üst kata annemle babamı alalım. Seninkiler zaten aynı sokakta, her fırsatta görüşürüz. Benimkilerse ne kadar uzakta...bugünün yaşlılığı da var, aklım onlarda kalmasın" de bakalım ne diyecek
Eşiniz zeki adammışKayınpederim "ah ah bize kim bakacak.." tarzındaki bir konuşmasından sonra ben bunu söylemiştim."Üzülme babacığım alırız bir tripleks ev..benim anam babam ..siz ..biz ..hep beraber otururuz " demiştim gayet tüm iyi niyetimle.Ortamdaki sessizliği tarif edememsonra eşim bozmuştu sessizliği;"evin müştemilatı varsa ben orada kalırım " demişti
Ahahaha bu yoruma koptum resmenKayınpederim "ah ah bize kim bakacak.." tarzındaki bir konuşmasından sonra ben bunu söylemiştim."Üzülme babacığım alırız bir tripleks ev..benim anam babam ..siz ..biz ..hep beraber otururuz " demiştim gayet tüm iyi niyetimle.Ortamdaki sessizliği tarif edememsonra eşim bozmuştu sessizliği;"evin müştemilatı varsa ben orada kalırım " demişti
2 hafta sonra kaynanamlara gidiyorum. Şimdi onlar düşünsünKayınpederim "ah ah bize kim bakacak.." tarzındaki bir konuşmasından sonra ben bunu söylemiştim."Üzülme babacığım alırız bir tripleks ev..benim anam babam ..siz ..biz ..hep beraber otururuz " demiştim gayet tüm iyi niyetimle.Ortamdaki sessizliği tarif edememsonra eşim bozmuştu sessizliği;"evin müştemilatı varsa ben orada kalırım " demişti
Bence evinizde oturmaya devam edin işin rengi şimdiden değişmiş.Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir konu açmıyordum ancak forumu hep takipteyim. Bir dertleşme ihtiyacım var. Paylaşacak kimsem yok. Daha 27 yaşında 4 senelik evliyim. Şuan bir apartmanda yaşıyorum ancak bekarken müstakil bir evimiz vardı ve apartmana adapte olamadım. Eşimin ailesinin bir arsası var. Kendi evlerine 200 metre uzaklıkta. Oraya ev yapalım eltimle aynı bahçede otururuz dedik. Çok seviyorum eltimi de kaynımı da. Ama eşim tutturmuş evi 2 katlı yapalım babamlarada bir katı ayırırız diye. Hazırlıksız olduğum için çok şaşırdım ve yüzüm asıldı. Zaten az ötede yaşıyorlar. Hergün görüşürüz neden aynı evde yaşayalım ki dedim. Bunun yaşlılığı da var yakınımızda olsunlar diyor. Eşim anlayışsız bir insan değildir beni anlıyor ama annem babam napayım diyor. Ben ikisinide çok severim kaynanamla hiç problemim yoktur. Sadece kendine hizmet ettirmeyi sever. Ama ben nasıl aynı evi paylaşabilirim. Ev ev üstüne olmaz ki. Eşim annemle babamı kardeşime bırakmam ben bakocam diyor daha 50 yaşındalar. Aileleri de e çok geniştir. Düşünsenize her toplantıda bayramda seyranda tüm sülale benim evimde toplanıcak. Ömrüm eltimi kıskanmakla geçicek ne kadar özgür yaşıyor diye. Evimi kitleyip bi tatile bile gidemeyeceğim. Allah uzun ömür versin ama 30-40 yıl aileyle yaşanırmı? Cevap vermeseniz bile ben iç dökmek istedim arkadaşlar. Çok keyfim kaçtı napıcağımı bilmiyorum
Kesinlikle kabul etme annesi babası elden ayaktan düşünce zamani gelince üstünüze düşeni yaparsınız. Asla yüz verme yoksa çok basın ağrır.Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir konu açmıyordum ancak forumu hep takipteyim. Bir dertleşme ihtiyacım var. Paylaşacak kimsem yok. Daha 27 yaşında 4 senelik evliyim. Şuan bir apartmanda yaşıyorum ancak bekarken müstakil bir evimiz vardı ve apartmana adapte olamadım. Eşimin ailesinin bir arsası var. Kendi evlerine 200 metre uzaklıkta. Oraya ev yapalım eltimle aynı bahçede otururuz dedik. Çok seviyorum eltimi de kaynımı da. Ama eşim tutturmuş evi 2 katlı yapalım babamlarada bir katı ayırırız diye. Hazırlıksız olduğum için çok şaşırdım ve yüzüm asıldı. Zaten az ötede yaşıyorlar. Hergün görüşürüz neden aynı evde yaşayalım ki dedim. Bunun yaşlılığı da var yakınımızda olsunlar diyor. Eşim anlayışsız bir insan değildir beni anlıyor ama annem babam napayım diyor. Ben ikisinide çok severim kaynanamla hiç problemim yoktur. Sadece kendine hizmet ettirmeyi sever. Ama ben nasıl aynı evi paylaşabilirim. Ev ev üstüne olmaz ki. Eşim annemle babamı kardeşime bırakmam ben bakocam diyor daha 50 yaşındalar. Aileleri de e çok geniştir. Düşünsenize her toplantıda bayramda seyranda tüm sülale benim evimde toplanıcak. Ömrüm eltimi kıskanmakla geçicek ne kadar özgür yaşıyor diye. Evimi kitleyip bi tatile bile gidemeyeceğim. Allah uzun ömür versin ama 30-40 yıl aileyle yaşanırmı? Cevap vermeseniz bile ben iç dökmek istedim arkadaşlar. Çok keyfim kaçtı napıcağımı bilmiyorum
O zaman 3 kat yapalım benim ailem de gelsin onlara da ben bakıcam deMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir konu açmıyordum ancak forumu hep takipteyim. Bir dertleşme ihtiyacım var. Paylaşacak kimsem yok. Daha 27 yaşında 4 senelik evliyim. Şuan bir apartmanda yaşıyorum ancak bekarken müstakil bir evimiz vardı ve apartmana adapte olamadım. Eşimin ailesinin bir arsası var. Kendi evlerine 200 metre uzaklıkta. Oraya ev yapalım eltimle aynı bahçede otururuz dedik. Çok seviyorum eltimi de kaynımı da. Ama eşim tutturmuş evi 2 katlı yapalım babamlarada bir katı ayırırız diye. Hazırlıksız olduğum için çok şaşırdım ve yüzüm asıldı. Zaten az ötede yaşıyorlar. Hergün görüşürüz neden aynı evde yaşayalım ki dedim. Bunun yaşlılığı da var yakınımızda olsunlar diyor. Eşim anlayışsız bir insan değildir beni anlıyor ama annem babam napayım diyor. Ben ikisinide çok severim kaynanamla hiç problemim yoktur. Sadece kendine hizmet ettirmeyi sever. Ama ben nasıl aynı evi paylaşabilirim. Ev ev üstüne olmaz ki. Eşim annemle babamı kardeşime bırakmam ben bakocam diyor daha 50 yaşındalar. Aileleri de e çok geniştir. Düşünsenize her toplantıda bayramda seyranda tüm sülale benim evimde toplanıcak. Ömrüm eltimi kıskanmakla geçicek ne kadar özgür yaşıyor diye. Evimi kitleyip bi tatile bile gidemeyeceğim. Allah uzun ömür versin ama 30-40 yıl aileyle yaşanırmı? Cevap vermeseniz bile ben iç dökmek istedim arkadaşlar. Çok keyfim kaçtı napıcağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?