Birlikte yaşama fikri

Ev apartman gibi olacaksa mutfağı tuvaleti ayrı, her gün gidip gelme olmayacaksa razı olunabilir yoksa yok. Bu arada eltini çok da sevseniz aynı arsada ev yapmayın. Önce arsayı ayırın girişi, her şeyi tam benim dediğiniz yer varsa geçin sonra çok sorunlar çıkıyor.

Kayınpederim "ah ah bize kim bakacak.." tarzındaki bir konuşmasından sonra ben bunu söylemiştim."Üzülme babacığım alırız bir tripleks ev..benim anam babam ..siz ..biz ..hep beraber otururuz " demiştim gayet tüm iyi niyetimle.Ortamdaki sessizliği tarif edemem sonra eşim bozmuştu sessizliği;"evin müştemilatı varsa ben orada kalırım " demişti

Eşiniz zeki adammış

Ahahaha bu yoruma koptum resmen esiniz timarhanelik olmadan bastan kacayim demis

Bence kimseyle yakın yaşama
Şuan ne kadar iyi geçinirseniz geçinin, kardeşle anne babayla hergün iyi anlaşamıyoruz
50 yaş çok genç bir yaş babannem 80 yaşında dedem 86 herkesten ayrı yaşıyorlar

2 hafta sonra kaynanamlara gidiyorum. Şimdi onlar düşünsün

Bence evinizde oturmaya devam edin işin rengi şimdiden değişmiş.
Anne babayla yaşama konusunda ise tepkinizi net koyun.
Yıllar önce bir komşumuz vardı.
Kocasının ailesiyle çok yaşlılar kimseleri yok diye aynı eve taşınmayı kabul etmiş o kimsecikleri olmayan yaşlı insanların geleni gideni bitmedi diyordu.
Daha önce evlerinde iş var diye gelmeyen kızları bile gelip saatlerce oturmaya başlamış.
Nasıl olsa gelin var çay getir götür yemek yap çarşaf yıka soran olursa babalarının amcalarının evine geldiler oluyor.
Kadın 40 yaşındaydı rahat 55 gösteriyordu.

Kesinlikle kabul etme annesi babası elden ayaktan düşünce zamani gelince üstünüze düşeni yaparsınız. Asla yüz verme yoksa çok basın ağrır.

O zaman 3 kat yapalım benim ailem de gelsin onlara da ben bakıcam de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…