Birşey denemekte haksız mıyım yani?

aaa lütfen, asla küfür etmem ben hiç tarzım değil, şurda kaç yıllık üyeliğim var bir argo kelimemi bulsunlar kendimi keserim. bahsettiğim deyim de asla küfürlü değildi, sadece tarz olarak tarzım değildi kullanmadım, neyse.
ben durup dururken kimseye ,çalış demem, ama hem evim soğuk, soba kuramıyorum, kiraya çıkacak paramız yok diyip evde oturmaya devam edersen ya kalk çalış ya da yaşadığın hayatı kabullen derler insana. bu bir tercih yani, sen soba için bile kayınpederinin ağzına bakan kocanı çekmeyi, buz gibi evde oturup yalıtım beklemeyi çalışmaya tercih ediyorsan yakınmayacaksın.
ayrıca çalışıyorum, sıcacık evimde kış günü tişörtle oturuyorum, onu alırsam bunu yaparsam kimse ne der gibi bir derdim yok, sağa sola çatlayın patlayın, yüzsüzler diye sataşmaktansa, bu egodaki insanların dertlerini okurken kahvemi içip keyfime bakıyorum. emin ol bu her şeye değer.

çatlıyorum şu anda çok kıskandım,
keşke benim de soba kurmak için babasının iznini bekleyen, kirasını ödemekten aciz ama karımı çalıştırmam maçoluğunda bir kocişkom olsaydı
Kocamın iyiliğide çatlatıyor çok şükür ne yapacaktı sabahın köründe beni işe yollayıp paramımı yiyecekti:))

Eşim elinden geleni yapıyor çok şükür adam gibi adam daha fazlasını yapabilse yapar zaten sizde ne oldum değil ne olacağım değin gün gelir kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz.

Valla benim bildigim tek sey varsa
Sen evlendigine pismansin o adamla ..
Daha zengin daha varlikli biri olsaydi diye icinden geciriyorsun
Yalan de hadi ..
Bi de bu nasil gozardi etmek ilginc
Çen çen laf yetistiriyon masallah

Kocamın iyiliğide çatlatıyor çok şükür ne yapacaktı sabahın köründe beni işe yollayıp paramımı yiyecekti:))

yemesin aman soba kurmak için babasının ağzını beklesin, ısınmak için eşinin ailesinin evinde barınsın, yetişkin bir erkek için daha onurluca bir davranış :)

Yok iki ciplak birlikte yiyecektiniz
Madem o kadar seviyon o kocayi
Yazik degil mi sabah koru ise gidiyo
Sende yardim etsene

Her konumu kendinize göre yorumluyorsunuz neye inanmak istiyorsanız ona inanın defalarca yazdım soba kursam buna konuşacak insanlar diye bende böyle insanlar olduğunu bilsem zaten içlerine girmezdim lütfen hayatınızdan emin konuşmayın kimlerle karşılaşacağınız ne hale düşeceğiniz belli olmaz lütfen benim konularıma değil başkalarına yorum yapın ne benim sinirimi bozun nede benimle eğlenin güle güle

Yok iki ciplak birlikte yiyecektiniz
Madem o kadar seviyon o kocayi
Yazik degil mi sabah koru ise gidiyo
Sende yardim etsene

adam karısını çalıştırmıyor öyle vakur, gururlu, ama ısınmak için karısının babasının evine sığınmakta, soba kurmak için babasından izin almakta sakınca görmüyor

Müthiş tespit
Çalıştığım için hayatımdan hiç memnun degilmisim meğer de bunu şimdi fark ettim Çalışıp mesleğimi icra edip para kazanıp istediğim gibi harcayacağıma sizin gibi bir hayatı nasıl kıskandım şimdi ve çatladım valla çatır çatır

konuşacaklar çünkü onların evinde yaşayarak o fırsatı onlara karı koca siz veriyorsunuz,
başkası evinde bedavaya birini oturtsa da oturan sürekli yok soğuk yok bilmemne diye yakınsa 3 gün sonra kapıya koyarlardı, iyi insanlarmış ki hala oturmanıza izin veriyorlar.

Nedir o istediği gibi yaşamak beş yoldoLı
Onların evinde yaşamıyoruz ki şuan onlara şikayet ettiğimizde yok evi yaptıralım diyoruz biz yapalım diyorlar sonra vazgeçiyorlar anlamıyor musunuz?

Hem daha soruma cevap vermedin
Gec simdi kocisim cok iyi
Kocisim calistirmiyo ayaklarini
Pismansin dimi

Hem daha soruma cevap vermedin
Gec simdi kocisim cok iyi
Kocisim calistirmiyo ayaklarini
Pismansin dimi
Hiçte değilim onun görevi çalışmak biz anlaşıp evlendik o ev eşime verilmiş bir ev bu yüzden kimseye boyun eğip yalakalık yapamam eşim o evdeyse bende o evdeyim

Annemlerdeyiz artık bu havada git gel olmuyor hava soğuk neden gocunsun bizde eve yardım ediyoruz yiyip içip yatıp bedavaya koymadık annemler el üstünde tutuyor bizi

Iyi madem annenler damat degil
Masallah ic guveysi almislar
Allah ayirmasin
Annene de sormak lazim tabi
Sahsen ben bi bogaz bakamayan
Bi de ustune calistirmam uleeeeen diyen birini damat olarak almam
Yazik onlarin kismetine bu dusmus.
Hangi donu alacagina annesi karar veren
Neyle isinacagina babasi karar veren
Kimse tarafindan tinlanmayan adamcegiz
Uzuldum

çok terbiyeli bir insansın sen,
sizin gibiler hasta olur kadın doktor ister,
çocuğu okula gönderir kadın öğretmen ister,
markete gider kadın kasiyerin sırasına girer,
ama çalışan kadınlara ve eşlerine böyle çamur atarlar.
aman çalışıp kocanıza para yedirmeyin, yedirenlere de işiniz düşerse gitmeyin, çalışan kadınlara para kazandırıp kocalarına para yedirmelerine alet olmayın.
kızınız olursa da okutmayın aman sonra bilim insanı falan olur maazallah para kazanır da kocasına yedirir dimi. otursun kocasının asgari ücretiyle kiraya çıkamam evim de soğuk diye yakınan minik bir morsever olsun.

Üzülecek hiçbirşey yok annem gideriz üşür hasta oluruz diye gitmemizi istemiyor eşim onun bir evladı biz böyle bakmıyoruz çok şükür huzurluyuz olmasak kalmayız heralde çokta razılar eşimden o her anlamda çok değerli bir insan geçmişte öyleymiş giyim konusu şuan ben karışmıyorum ev konusuda öyle malesef bize susmak düşüyor yoksa eşim reddedilir tek oğlan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…