Bitmek bilmeyen eski es derdi

Sunshine232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
1.160
1.694
83
33
Herkese günaydın
Siddet yüzünden boşandığım eski es suan evlilik aşamasında nişanlandı kendisi bana ettiklerini yaşamadan ölmesini istemesem de yolumdan çekildiği icin mutluyum
Ama bizim sorunumuz eski esin sürekli nispet yapmaya çalışma zırvalıkları yüzünden cocugumu kullanması. Kızım 5 yaşında artık birçok şeyi idrak edebilecek yaşta.Kadının da bir oğlu var 7 yaşında ilk beraber kaldıklarında kızımla kadının oğlunu aynı odada yalnız yatırmışlardı ve eski esle cok kötü birbirimize girmiştik bu yüzden. Şimdi de kadının cocugu babasındayken aldı bu hafta sonu kadın kızım ve babası aynı yatakta birlikte uyumuşlar.
Ben bu adama tepki versem beni kıskandı diye mutlu oluyor tepki vermesem kızım icin endişeleniyorum. Her cumartesi kadınla alıp kadınla bırakıyor kızımı benim kapımdan alınca sürekli fotoğraflar atıyor birlikte yine Sizce ne yapmalıyım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Cok kötü bir boşanma süreci geçirdiğimiz icin iletişimimiz cok kısıtlı o yüzden oturup insan gibi konuşamıyoruz ne yazık ki.

Son düzenleme:
Zor bir durum gerçekten çıkamıyorum işin içinden. Kapıya da kadınla bırakıp kadınla alıyorlar sürekli fotoğraflar paylaşıyorlar kızımla birlikte tahrik üstüne tahrik

Şöyle insan görünümlü yılanlar insanın hayatına girip s.çıp bırakıyorlar. Seninki bırakmamış da. Arsız. Hem döveceksin hem yapışacaksın.

Kızınızın biraz daha büyümesini beklemek durumundasınız sanırım. Kadınla uyumasını sindirememeni çok iyi anlıyorum ama umursamamaya çalış çünkü sen umursadıkça devam edecek gibi duruyor. Diğer çocukla aynı yatakta uyuması ne mana peki? Baba olacak bir de. Büyük dert atmışsınız başınızdan gerçekten geçmiş olsun

Cok bir yorum yapmadı bu konu hakkında. Zaten bosandıgımızdan beri babaya gidip geldikten sonra birsey konuşmak istemiyor
Sizin duygularınızı çok iyi anlıyorum,kimse yaşattığını yaşamadan gitmesin bu dünyadan zaten.

Yerinizde olsam ben de kızımın baska bir kadınla uyumasını istemem ama sizin konunuzda kızınızın yaşi itibarıyle onun duyguları daha çok dikkatimi çekiyor, önceki konunuzdan da hatırlarsınız belki benim esimin de ilk evliliginden bir kızı var,bizde olduğu dönem eşimden çok benim yanıma gelirdi sarılırdı oynamak isterdi.

Siz bu konuyu eşinizle çözmeye çalıştıkça karşı taraf kıskandığınızı düşünecek daha çok sinirlerinizi bozacak,bence siz kızınıza odaklanin ve eski esinizden beklentilerinizi kızınızın isteklerine göre söyleyin,şimdilik belki çocuk bundan mutlu olmuştur ama kızınız onlarla biraz daha zaman geçirince düşüncelerini sizinle daha net paylaşabilir,şuan onun yaşadığı süreçte karmaşık,babası evleniyor artık.Eski eşiniz ve sizin aranızda kaldığını hisseder çocuk,bu süreci iz kalmadan atlatmasını sağlamalısıniz bence

Sürekli konularınıza denk geliyorum uç noktada rahatsızsanız çocuğu vermeyin, varsa imkan şehir değiştirin her hafta almasın çocuğu..
Sırf eski eşinizle evlenecek diye kadın çocukla vakit geçirse suç geçirmese suc.
Kadın çocuğu istemese bu sefer yine problem edersiniz.
Kadınında çocuğu var eski eşinizinde var denkler. Siz bu tabloyu kaldıramıyorsunuz. Keşke bosamasaydınız.
Ben diğer kadın olsam zaten zerre istemem sizin çocuğu her şeyi sorun yapıyorsunuz kadın insan çıkmış bence şükredin biraz !

Ona neden o çocukla aynı odada uyuttugunu sorduğumda ben babasıyım ne kadar düşünceli olduğumu bilmiyor musun diyor bana.
Hic sindiremiyorum gerçekten suan o degil de ben evleniyor olsaydım yapacağı pislikleri o kadar iyi biliyorum ki
Kadın şimdi onu paylaşıp muazzam birisi yazıyor bir bilse kimle muhattap olduğunu
Cok şükür kurtuldum

Ya siz yazmasanıza benim konularıma artık normal misiniz siz ???
Ne alakası var adamı boşayan benim çocuğum söz konusu diyorum algılayamıyor musunuz

Ya siz yazmasanıza benim konularıma artık normal misiniz siz ???
Ne alakası var adamı boşayan benim çocuğum söz konusu diyorum algılayamıyor musunuz
Normal olmayan sizsiniz???? Bakın yazdığınıza “Her cumartesi kadınla alıp kadınla bırakıyor kızımı benim kapımdan alınca sürekli fotoğraflar atıyor birlikte”

Ne güzel çocuğunuzu dışlamıyorlar siz hastasınız bence tedavi olun boşamasaydınız kaldıramıyorsunuz. Çocuğu dışlamıyorlar aralarına almışlar “aile” olmaya çalışıyorlar. Diyorum ya ben olsam sizin çocuğunuzu kapımdan geçirmem sizin yüzünüzden. Yok bu bazı eski eşlerin takıntılı durumu yazık gerçekten…
çocuğu dövüyorlarmıs gibi davranıyorsunuz oysaki tek yaptıkları “aile olmaya çalışmak” o kadar hırsınızdan gözünüz dönmüş ki neyi sorun etsem diyr düşünüyorsunuz ettikleriniz bile diğer kadının insan olduğunu gösteriyor.

Zorunuza gidiyorsa gidin başka şehirde yaşayın çocuğunuzu da göndermeyin bu kadar basit hem çocuğu her hafta sonu gönder hem sorun et oh ne güzel dünya.
Niye her cumartesi veriyorsun çocuğu??? Mahkeme bile her hafta vermiyor?
Vermiyorum de?
Ama çocuğu maşa olarak kullanmak için göndermek kolay geliyor bir şey olsa da sorun etsem diye… :)

Mahkeme kararımız böyle cünkü bosanırken öyle anlaştık babasıyla kopmasın diye !
Cocugu almasın kadın görmesin gibi birsey yazmış mıyım ben ? Alsın görsün kopmasın kadınla da bağı olsun ama aynı yatakta yatırmak zorunda mı hic mi yer kalmadı ?
Siz bence aynı bu kadının konumundasınız bu kadar tepki vermeniz hic normal degil. Bu benim konum benim düşüncelerim beğenmiyorsanız hoşunuza gitmiyorsa yazık etmeyin parmaklarınıza.

Mahkeme kararı “her haftasonu” mu ilginç. Bir hafta annede bir hafta babadadır.
Babasından kopmasın diye eğer böyleyse bile ne kadar iyi bir babaymıs o ilgili
Umarım mükemmel bir aile olurlar aşkla dolu❤

Kadın eski eşinizi paylaşıyor diye bile burada yazmadığınız kalmadı size ne? İnsan hayatındaki kişiyi tabi ki paylaşır.
Konu bir tek çocuk olsa bunları burada dile getirmezdiniz.
Kendiniz yazıp kendiniz batıyorsunuz..

Harika bir çift oldukları belli , sizin gibi eski eşten sonra kızınızla ve kadının oğlu ile harika bir eşleşme olmuş onlar için eski eşi de baba olarak takdir ettim

Sizin konularınızı biraz biliyorum, sizin kendi içinizde aşamadığınız bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Aynı yatakta yatmaları aşırı saçma evet, sizin çocuğunuz, o kadınınki değil? Çocuğun pek şikayeti yok gibi ama, memnun gibi hayatından, sessiz kalması sizin üzüldüğünüzü düşünmesinden olabilir. Çocuğu psikoloğa götürdünüz mü? Belki size anlatamadıklarını ona anlatır, bi sıkıntı varsa çözümü bulunur, psikolog onaylı olunca kimse de sizin kıskandığınız için kafanızdan uydurduğunuzu düşünmez.

Sadece gülüyorum yazdıklarınıza hadi başka konuya.

Yok katip kızım en basından beri ne benden ona ne ondan bana yorum yapmak istemiyor savunma mekanizmasını bu şekilde geliştirdi sanırım.
Psikoloğa götüreceğim eğer baba bu şekilde davranmaya devam ederse de yatılı kalma hakkının kısıtlanmasını isteyeceğim

Karısına şiddet uygulayan birini de güzellemezsin artık yani

Karısına şiddet uygulayan birini de güzellemezsin artık yani
Gerçekten şiddete uğramış bir kadın bu kadar başkasıyla olmasını takmaz emin olun.
Şaibeli.
Şiddet varsa diğer kadın neden umursanıyor? Fotoğraf paylaştı yok ask yaşıyorlar vs vs umrunda olmaması gerek.

Sadece gülüyorum yazdıklarınıza hadi başka konuya.
Siz yine kaldıramayıp yeni konu açarsınız zaten orada görüşürüz

Ama yine de umarım sizde sever sevilirsiniz yasınız genç ömrünüz bu şekilde geçmez yazık değil mi sürekli onları kafaya takarak hayatı kaçırıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…