- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Cok bir yorum yapmadı bu konu hakkında. Zaten bosandıgımızdan beri babaya gidip geldikten sonra birsey konuşmak istemiyorKızınızın bu durumda hissettikleri neler? Onlarla uyumak ne hissettirmiş?
Zor bir durum gerçekten çıkamıyorum işin içinden. Kapıya da kadınla bırakıp kadınla alıyorlar sürekli fotoğraflar paylaşıyorlar kızımla birlikte tahrik üstüne tahrikSen tepki verdiğin zaman kıskanıldığını düşünüyorsa tepki vermezdim ben heralde kendini bişey sanmasın diye ama kızımında o kadınla aynı yatakta yatmasına asla tahammül edemezdimzor bir durum
Sizin duygularınızı çok iyi anlıyorum,kimse yaşattığını yaşamadan gitmesin bu dünyadan zaten.Cok bir yorum yapmadı bu konu hakkında. Zaten bosandıgımızdan beri babaya gidip geldikten sonra birsey konuşmak istemiyor
Ona neden o çocukla aynı odada uyuttugunu sorduğumda ben babasıyım ne kadar düşünceli olduğumu bilmiyor musun diyor bana.Şöyle insan görünümlü yılanlar insanın hayatına girip s.çıp bırakıyorlar. Seninki bırakmamış da. Arsız. Hem döveceksin hem yapışacaksın.
Kızınızın biraz daha büyümesini beklemek durumundasınız sanırım. Kadınla uyumasını sindirememeni çok iyi anlıyorum ama umursamamaya çalış çünkü sen umursadıkça devam edecek gibi duruyor. Diğer çocukla aynı yatakta uyuması ne mana peki? Baba olacak bir de. Büyük dert atmışsınız başınızdan gerçekten geçmiş olsun
Ya siz yazmasanıza benim konularıma artık normal misiniz siz ???Sürekli konularınıza denk geliyorum uç noktada rahatsızsanız çocuğu vermeyin, varsa imkan şehir değiştirin her hafta almasın çocuğu..
Sırf eski eşinizle evlenecek diye kadın çocukla vakit geçirse suç geçirmese suc.
Kadın çocuğu istemese bu sefer yine problem edersiniz.
Kadınında çocuğu var eski eşinizinde var denkler. Siz bu tabloyu kaldıramıyorsunuz. Keşke bosamasaydınız.
Ben diğer kadın olsam zaten zerre istemem sizin çocuğu her şeyi sorun yapıyorsunuz kadın insan çıkmış bence şükredin biraz !
Normal olmayan sizsiniz???? Bakın yazdığınıza “Her cumartesi kadınla alıp kadınla bırakıyor kızımı benim kapımdan alınca sürekli fotoğraflar atıyor birlikte”Ya siz yazmasanıza benim konularıma artık normal misiniz siz ???
Ne alakası var adamı boşayan benim çocuğum söz konusu diyorum algılayamıyor musunuz
Mahkeme kararımız böyle cünkü bosanırken öyle anlaştık babasıyla kopmasın diye !Normal olmayan sizsiniz???? Bakın yazdığınıza “Her cumartesi kadınla alıp kadınla bırakıyor kızımı benim kapımdan alınca sürekli fotoğraflar atıyor birlikte”
Ne güzel çocuğunuzu dışlamıyorlar siz hastasınız bence tedavi olun boşamasaydınız kaldıramıyorsunuz. Çocuğu dışlamıyorlar aralarına almışlar “aile” olmaya çalışıyorlar. Diyorum ya ben olsam sizin çocuğunuzu kapımdan geçirmem sizin yüzünüzden. Yok bu bazı eski eşlerin takıntılı durumu yazık gerçekten…
çocuğu dövüyorlarmıs gibi davranıyorsunuz oysaki tek yaptıkları “aile olmaya çalışmak” o kadar hırsınızdan gözünüz dönmüş ki neyi sorun etsem diyr düşünüyorsunuz ettikleriniz bile diğer kadının insan olduğunu gösteriyor.
Zorunuza gidiyorsa gidin başka şehirde yaşayın çocuğunuzu da göndermeyin bu kadar basit hem çocuğu her hafta sonu gönder hem sorun et oh ne güzel dünya.
Niye her cumartesi veriyorsun çocuğu??? Mahkeme bile her hafta vermiyor?
Vermiyorum de?
Ama çocuğu maşa olarak kullanmak için göndermek kolay geliyor bir şey olsa da sorun etsem diye… :)
Mahkeme kararı “her haftasonu” mu ilginç. Bir hafta annede bir hafta babadadır.Mahkeme kararımız böyle cünkü bosanırken öyle anlaştık babasıyla kopmasın diye !
Cocugu almasın kadın görmesin gibi birsey yazmış mıyım ben ? Alsın görsün kopmasın kadınla da bağı olsun ama aynı yatakta yatırmak zorunda mı hic mi yer kalmadı ?
Siz bence aynı bu kadının konumundasınız bu kadar tepki vermeniz hic normal degil. Bu benim konum benim düşüncelerim beğenmiyorsanız hoşunuza gitmiyorsa yazık etmeyin parmaklarınıza.
Sadece gülüyorum yazdıklarınızaMahkeme kararı “her haftasonu” mu ilginç. Bir hafta annede bir hafta babadadır.
Babasından kopmasın diye eğer böyleyse bile ne kadar iyi bir babaymıs o ilgili
Umarım mükemmel bir aile olurlar aşkla dolu❤
Kadın eski eşinizi paylaşıyor diye bile burada yazmadığınız kalmadı size ne? İnsan hayatındaki kişiyi tabi ki paylaşır.
Konu bir tek çocuk olsa bunları burada dile getirmezdiniz.
Kendiniz yazıp kendiniz batıyorsunuz..
Harika bir çift oldukları belli , sizin gibi eski eşten sonrakızınızla ve kadının oğlu ile harika bir eşleşme olmuş onlar için eski eşi de baba olarak takdir ettim
Yok katip kızım en basından beri ne benden ona ne ondan bana yorum yapmak istemiyor savunma mekanizmasını bu şekilde geliştirdi sanırım.Sizin konularınızı biraz biliyorum, sizin kendi içinizde aşamadığınız bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Aynı yatakta yatmaları aşırı saçma evet, sizin çocuğunuz, o kadınınki değil? Çocuğun pek şikayeti yok gibi ama, memnun gibi hayatından, sessiz kalması sizin üzüldüğünüzü düşünmesinden olabilir. Çocuğu psikoloğa götürdünüz mü? Belki size anlatamadıklarını ona anlatır, bi sıkıntı varsa çözümü bulunur, psikolog onaylı olunca kimse de sizin kıskandığınız için kafanızdan uydurduğunuzu düşünmez.
Karısına şiddet uygulayan birini de güzellemezsin artık yaniMahkeme kararı “her haftasonu” mu ilginç. Bir hafta annede bir hafta babadadır.
Babasından kopmasın diye eğer böyleyse bile ne kadar iyi bir babaymıs o ilgili
Umarım mükemmel bir aile olurlar aşkla dolu❤
Kadın eski eşinizi paylaşıyor diye bile burada yazmadığınız kalmadı size ne? İnsan hayatındaki kişiyi tabi ki paylaşır.
Konu bir tek çocuk olsa bunları burada dile getirmezdiniz.
Kendiniz yazıp kendiniz batıyorsunuz..
Harika bir çift oldukları belli , sizin gibi eski eşten sonrakızınızla ve kadının oğlu ile harika bir eşleşme olmuş onlar için eski eşi de baba olarak takdir ettim
Gerçekten şiddete uğramış bir kadın bu kadar başkasıyla olmasını takmaz emin olun.Karısına şiddet uygulayan birini de güzellemezsin artık yani
Siz yine kaldıramayıp yeni konu açarsınız zaten orada görüşürüzSadece gülüyorum yazdıklarınızahadi başka konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?