- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.656
- 53
- 26
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Ben haftasonları gitmesinde bir gariplik görmüyorum. Haftasonları babasıyla görüşmesi konusunda mahkemede anlaşmışlar. Normal yani. Kaldı ki yeni eşin çocuğu da onlarla? Yalnız olsalar anlayacağım hadi.Her hafta çocuğunu göndermesi normal değil zaten en başta her hafta bakın mahkeme bile bir çocuğun bir hafta annesiyle bir hafta babasıyla olmasını doğru buluyor. Her hafta gönderiyor karşı tarafın da çocuğu var kızını Dışlamıyor aksine birlikte vakit geçiriyorlar her hafta hangi ilişkide her hafta bir başkasının çocuğuyla vakit geçirilir doğru mudur normal midir bence değildir ama kadın saygı duyup her hafta bu kadının kızını alıyor vakit geçiriyor kendi çocuğu da olduğu için insan hafta sonu hayatındaki insanla başbaşa olmak ister ama düşünsene de her hafta gönderiyor ve hep bir sorun çıkartmaya çalışıyor konu sahibi.. Yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı taraftaki de bir çocuk bakın o da 7 yaşında bir cocuk birlikte yatırdı yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı tarafta bir çocuk çocuktan bahsediyoruz genç ergen biriyle birlikte yatırmamışlar tamam yine normal değil bana göre de ben de tepki veririm ama uslup denen bir şey var karşı tarafa bir sapık muamelesi yapılmaz o da bir çocuk Allah için. Sırf sorun çıkartmak için sanki ortada çocuğa istismar çocuğa dayak varmış gibi davranılıyor bir okuyun bakalım konularını sizde anlarsınız.
Gerçekten zor. Allah sizin de yardımcınız olsunSimdi olaya genis cerceveden bakamiyorsunuz
1.kisim tekrar dava acilip görüş gunleri tahsis isteyin cocugun psikolojisi bozuluyor diye pedagog esliginde raporlar
2 .olaya söyle bakin eve gidiyor babasına kadin arasina almayip kenara köşeye atsa çocuğunuzu kendi oglunu on planda tutup sizinkinin eline tlf vs verse kenarda surekli otursa evladiniz dahami iyi olacak .arti evlendikten sonra cocukta büyüyeceği icin bu kadar sorun cikmaz bence evlendikten sonra baba size tekrar velayet davasi açabilir kadinda destek cikip cocugunuzu isteyebilir ler sakinlikle karar verin
Bende bosandim yakinda baslar 1 yil sonra velayat davasi adamin tek derdi cocugu benden almak hep tehtit msjlari var ona ragmen 2 yasindaki cocugu 1 ay yatili aldi ugras dur mahkeme mahkeme Simdi .ben sizide anliyorum zor durumdasınız aynisini bende yasicam eminim ama akilli davranin lütfen karsi tarafla cocuk inadina girmeyin dava günlerini tahsis edin yeniden rahatsizsaniz
Çocuk gece korkmuş olabilir sizinle birlikte uyuyabilir miyim demiştir ve onlar da birlikte uyumuştur bunda bir istismar asla yok bakın istismar kelimesi çok ciddi bir ithamdır.Ben haftasonları gitmesinde bir gariplik görmüyorum. Haftasonları babasıyla görüşmesi konusunda mahkemede anlaşmışlar. Normal yani. Kaldı ki yeni eşin çocuğu da onlarla? Yalnız olsalar anlayacağım hadi.
Ayrıca bana şiddet uygulamış bi insanın mutlu aile pozu kestiği yeni karısıyla benim çocuğumun da içinde olduğu bir tabloyu ben kabul etmem. Benim çocuğum o. Annesi benim. Yine sevsin, ilgilensin ama ne demek beraber yatmak yani. Vıcık vıcık hiç hoş değil.
Normal bir boşanma olmadığı için iletişimleri de kısıtlı belli ki. Kadın onların mutlu aile tribine katlanmak zorunda mı? Kendi kendilerine olsunlar aile. Kızcağız oraya babası için gidiyor. Her şeyin bi yolu yordamı var. Birlikte uyudukları haberi kadına nasıl gitti mesela? Neden böyle bir ayrıntı verildi? Çok anlamsız.
Nispet yapiyorda olabilirler henüz evli degiller sanirim yada evlillermi bilmiyorum. bazi seyler icin beklemeniz gerek taşlar oturmasi icin zamana ihtiyac vardir sabretmek zor ama mecburuz .yarina dönük plan yapin gecmise degil .bunlar oluyor olacak bundan sonrasi icin ne yapilabilir benim hissettiklerim neler bu hisler dogrumu degilmi tartin biGerçekten zor. Allah sizin de yardımcınız olsun
Kadının kızımla arasının iyi olmasında hiçbir sorun yok hatta iyi de olsun kendini kötü hissetmesin yavrum sadece bu kadarına gerek yoktu
Ben istismar kelimesini kullandığını görmedim alıntılayabilir misiniz?Çocuk gece korkmuş olabilir sizinle birlikte uyuyabilir miyim demiştir ve onlar da birlikte uyumuştur bunda bir istismar asla yok bakın istismar kelimesi çok ciddi bir ithamdır.
Hanımefendi ben boşanıyorum diye çocuğumunda mı babayla iliskisini kısıtlayacaktım? Ben kendim yazdırdım protokole her hafta alabilsin diye ama yanlış yapmışım böyle olacağını bilseydim yapmazdım.Şöyle bir kadında olabilirdi kendi oğlunu ön planda tutup bu çocuğu geri planda tutan insan olabilir de olabilir böyle şeyler. Ama bir aile olmaya çalışıyorlar belliki babada ilgili her hafta sonu çocuğunu alıyor olması gereken de bu zaten ben de bunu savunuyorum çocuğun gitmesi dışlanmaması diğer çocukla bir arada tutulması çok güzel şeyler onlar belki ilerde birbirine destek olacaklar neticede birinin annesi birinin babası evleniyor ister istemez bir can bağı oluyor insanda aynı evde olacaklar vakit geçirecekler eski eş ve nişanlısı iki çocukla birlikte hafta sonları geçiriyorlar bu çok güzel bir şey bence de.. Ben de zaten çocuğu gönderip sürekli bir sorun aramaya karşıyım o zaman konu sahibi çocuk göndermeyecek hayır diyecek çocuğum benimle vakit geçirecek her hafta göndermiyorum şiddet gördüm diyor ya bunu mahkemeye sunarak çocuğu göndermeyebilir güvenmiyorum der bir sürü şey söyler ama hem çocuğu gönderip hem de karşı tarafa üstelik kadını burada hiçbir sıkıntısı yok adamın Nişanlısının sizce burada bir problemi var mı? Eski eşi yok fotoğraf paylaşıyor yok şöyle yapıyor diye kadına da burada şikayetleniyor ben onu da anlamadım o kadında hiçbir suç bulmuyorum açıkçası.
Birlikte yattı demiş çocuk belki gece korktu baba sizinle yatabilir miyim dedi kadında insan evladı olduğu için gel demiştir yat bizimle.. Yani bunda nasıl bir kötülük olabilir ben gerçekten bunu anlamıyorum.. İstismar diyen var Allah için ya birazcık mantıklı düşünün gerçekten sırf eski eş biriyle evleniyor diye o kadın neden suçlu ya.. Çocuk gece korkmuştur birlikte uyumak istemiştir yani buna nasıl bir istismar olabilir artık gerçekten bazı kelimelerin nereye vardığını anlamadan yazıyor bazı insanlar.
Bu cok mantıklı bu şekilde dava açabilir miyim acaba ? Cok teşekkür ederim fikriniz icin
Ben yazları daha küçük olduğu icin bir ay yatılı vermektense her hafta sonu alsın yazın da 10 gün alsın şeklinde söyledim o şekilde anlaştıkBoşanma protokolünüze, her haftasonu görüş ve yatılı kalma olarak mı yazdırmıştınız ?
Google'da boşanmada baba çocuğu ne kadar görebilir ? sorusunun cevabı
"Çoğunlukla aile mahkemeleri, ayda 2 gün(hafta sonuna denk gelen 2 gün), okul yarı yıl tatillerinin bir haftası, dini bayramlarda birer gün ve çocuğun yaşı mümkün kılıyorsa yaz aylarında 15 ya da 30 gün çocukla babası arasında görüşmeye yönelik kişisel ilişki kararı vermektedir." yazıyor mesela.
Aynı oda aynı yatak degil nasıl okuyorsunuz?Cocugun, kadinla ayni yatakta yatmasi cok sacma. Kimse bunu savunamaz, benim gozumde istismardir bu. 7 yasinda baska bir cocukla da ayni yatakta yatamaz. Bu konuda size hak verdim. Diger konulari bilemem
Kadınla aynı yatakta.Aynı oda aynı yatak degil nasıl okuyorsunuz?
Ayni yatak, sen tekrar okuAynı oda aynı yatak degil nasıl okuyorsunuz?
Ben cocukla aynı yatakta degil demiştim yukarıdaki üye cocukla aynı yatakta yattıgını yazmıs siz aynı odayı paylastıgını soylemistiniz.Kadınla aynı yatakta.
Gerek var mı sizce buna ? Ne alaka ayrıcaBen cocukla aynı yatakta degil demiştim yukarıdaki üye cocukla aynı yatakta yattıgını yazmıs siz aynı odayı paylastıgını soylemistiniz.
Aynı oda olabilir yasları cok cok ufak.
Gerek olup olmadıgı evin durumuna göre belli olur. Ev genisse ayrı odalarda kalabilirler oda yoksa aynı oda da olur. Kreste ve anaokulunda bizi uyuturlarken kız erkek aynı odada uyurduk. kaynasmaları için de bu yapılmıs olabilir cunku uyku oncesi cocuklar sohbeti cok sever. bu gercekten sorun olmamalı.Gerek var mı sizce buna ? Ne alaka ayrıca
Ayni odada da yatamaz, ayni yatakta da yatamaz cocugumla kimse. Bunun hesabını mi verecegiz ya ! Ne munasebet yatsin, hayirdir. Adami bosamissin zaten cocuk icin mecbur iletişimde olacaksınız. Bunun kiskanclikla ilgisi yok, sizin sümük diye attiginizi, bal diye yalarlar. Çocuğum soz konusuysa karisirim tabii ki ! Not: Bosanma durumum yok, empati yaparak yazıyorum.Gerek var mı sizce buna ? Ne alaka ayrıca
Ben yazları daha küçük olduğu icin bir ay yatılı vermektense her hafta sonu alsın yazın da 10 gün alsın şeklinde söyledim o şekilde anlaştık
Her hafta çocuğunu göndermesi normal değil zaten en başta her hafta bakın mahkeme bile bir çocuğun bir hafta annesiyle bir hafta babasıyla olmasını doğru buluyor. Her hafta gönderiyor karşı tarafın da çocuğu var kızını Dışlamıyor aksine birlikte vakit geçiriyorlar her hafta hangi ilişkide her hafta bir başkasının çocuğuyla vakit geçirilir doğru mudur normal midir bence değildir ama kadın saygı duyup her hafta bu kadının kızını alıyor vakit geçiriyor kendi çocuğu da olduğu için insan hafta sonu hayatındaki insanla başbaşa olmak ister ama düşünsene de her hafta gönderiyor ve hep bir sorun çıkartmaya çalışıyor konu sahibi.. Yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı taraftaki de bir çocuk bakın o da 7 yaşında bir cocuk birlikte yatırdı yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı tarafta bir çocuk çocuktan bahsediyoruz genç ergen biriyle birlikte yatırmamışlar tamam yine normal değil bana göre de ben de tepki veririm ama uslup denen bir şey var karşı tarafa bir sapık muamelesi yapılmaz o da bir çocuk Allah için. Sırf sorun çıkartmak için sanki ortada çocuğa istismar çocuğa dayak varmış gibi davranılıyor bir okuyun bakalım konularını sizde anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?