- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Yok siz gerçekten hic normal değilsiniz. Kadını mı umursuyorum ben yolumdan çekildi mutluyum diyorum sadece sürekli bir tahrik sürekli bir göze sokma durumu var kızımın üstündenGerçekten şiddete uğramış bir kadın bu kadar başkasıyla olmasını takmaz emin olun.
Şaibeli.
Şiddet varsa diğer kadın neden umursanıyor? Fotoğraf paylaştı yok ask yaşıyorlar vs vs umrunda olmaması gerek.
Çocuk fazlasıyla akıllı geldi. Ne ordan ne sizden laf getirip götürerek ortalık karıştırmak istemiyor, huzuru bozulsun istemiyor gibi geldi bana. Siz de gidebilirseniz iyi olacak. Kötü bir boşanma geçirmişsiniz, adam ışık hızıyla hayatını kurmuş, sizden esirgediğini gözünüzün önünde çatır çatır veriyor ona, ya da öyle gösteriyor bilemiyorum. Ama sizin de dengeniz bozulmuş, herşey çok hızlı olmuş çünkü.Yok katip kızım en basından beri ne benden ona ne ondan bana yorum yapmak istemiyor savunma mekanizmasını bu şekilde geliştirdi sanırım.
Psikoloğa götüreceğim eğer baba bu şekilde davranmaya devam ederse de yatılı kalma hakkının kısıtlanmasını isteyeceğim
Tam olarak söylemek istediğim şey bu,çocuk arada kaldığı için duygularını paylaşamıyor. Bunu daha önce de anlatmıştım,esimin kızı ilk gelmeden önce telefonda esimle konuşurken sürekli bağıran çağıran ağlayan,sürekli babasına kizan bi çocuktu,o zamanlar cidden sevmedim çocuğu,aslında sevmemekte demeyelim ama korktum.Yok katip kızım en basından beri ne benden ona ne ondan bana yorum yapmak istemiyor savunma mekanizmasını bu şekilde geliştirdi sanırım.
Psikoloğa götüreceğim eğer baba bu şekilde davranmaya devam ederse de yatılı kalma hakkının kısıtlanmasını isteyeceğim
Kadın kendim boşandım iyi ki kurtuldum diyor ama. Hiç kıskanmayan umursamayan bir insan da olsan adamın gözüne sokmaya çalışmasına sırf o çabaya girmiş olmasına bile sinir olursun. Ben olurdum.Gerçekten şiddete uğramış bir kadın bu kadar başkasıyla olmasını takmaz emin olun.
Şaibeli.
Şiddet varsa diğer kadın neden umursanıyor? Fotoğraf paylaştı yok ask yaşıyorlar vs vs umrunda olmaması gerek.
Normal bir boşanma değildi siddet hakaret had seviyedeydi mal paylaşımı icin yapmadığı cirkinlik kalmadı ona rağmen çocuğuyla bağı kopmasın diye ben yazdırdım protokole her hafta görüşsünler diye.Çocuk fazlasıyla akıllı geldi. Ne ordan ne sizden laf getirip götürerek ortalık karıştırmak istemiyor, huzuru bozulsun istemiyor gibi geldi bana. Siz de gidebilirseniz iyi olacak. Kötü bir boşanma geçirmişsiniz, adam ışık hızıyla hayatını kurmuş, sizden esirgediğini gözünüzün önünde çatır çatır veriyor ona, ya da öyle gösteriyor bilemiyorum. Ama sizin de dengeniz bozulmuş, herşey çok hızlı olmuş çünkü.
Kadınla bağ kurma konusunda bir sıkıntım yok tabiki kuracak babasının eşi sonuçta her zaman görecek ama oğluyla kadınla Aynı yatakta yatacak kadar bir bağa da gerek yok degil mi ? Nedir sürekli bu kadar göze sokma cocugu kullanma cabasıTam olarak söylemek istediğim şey bu,çocuk arada kaldığı için duygularını paylaşamıyor. Bunu daha önce de anlatmıştım,esimin kızı ilk gelmeden önce telefonda esimle konuşurken sürekli bağıran çağıran ağlayan,sürekli babasına kizan bi çocuktu,o zamanlar cidden sevmedim çocuğu,aslında sevmemekte demeyelim ama korktum.
Sonra geldi,o telefondaki çocuktan eser yoktu bambaska bi çocuktu, yaşına göre cook olgun, sıcak kanlı.. ama bizim yanımızdayken de annesine karşı hırçın kızıp bağıran bi çocuk oldu,hani dışardan baksaniz sanki biz söylentiyoruz gibi...aslinda çocuk gittiği yerde kendine yer edinebilmek,sevilmek için bi savunma mekanizması geliştirmiş kendince,bakın bu çok acı birşey. Bu çocuk ilerde büyüdüğünde de hep kendini sevdirmek için kendinden taviz verecek,bunları düşünün lütfen
Ben kadınla bağ kurma konusundan bahsetmedim yalnız... siz şu an kendi hırs ve öfkenizle hareket ediyorsunuz.. inşallah kızınız bundan zarar görmez.Kadınla bağ kurma konusunda bir sıkıntım yok tabiki kuracak babasının eşi sonuçta her zaman görecek ama oğluyla kadınla Aynı yatakta yatacak kadar bir bağa da gerek yok degil mi ? Nedir sürekli bu kadar göze sokma cocugu kullanma cabası
Kızım icin herseyi yapmaya hazırım yeter ki o iyi olsun tek dileğim bu
Normal bir boşanma değildi siddet hakaret had seviyedeydi mal paylaşımı icin yapmadığı cirkinlik kalmadı ona rağmen çocuğuyla bağı kopmasın diye ben yazdırdım protokole her hafta görüşsünler diye.
Evet gereğinden fazla hızlı oldu hersey
Tekrar dava acin günlere duzenleme isteyin pedagog raporu cikartin .baska sansiniz yok tekrar davaMahkeme kararımız böyle cünkü bosanırken öyle anlaştık babasıyla kopmasın diye !
Cocugu almasın kadın görmesin gibi birsey yazmış mıyım ben ? Alsın görsün kopmasın kadınla da bağı olsun ama aynı yatakta yatırmak zorunda mı hic mi yer kalmadı ?
Siz bence aynı bu kadının konumundasınız bu kadar tepki vermeniz hic normal degil. Bu benim konum benim düşüncelerim beğenmiyorsanız hoşunuza gitmiyorsa yazık etmeyin parmaklarınıza.
Yok ben anladım demek istediğinizi. Burda en önemli olan benim kızım gayet ılımlı yazıyorsunuz söylemek istediğimi ben anlatamadım sanırım . Nasıl benim ileride hayatımda olan kişiyle kızımı aynı yatakta yatırmayacaksam aynı hassasiyeti karşı taraftan da bekliyorumBen kadınla bağ kurma konusundan bahsetmedim yalnız... siz şu an kendi hırs ve öfkenizle hareket ediyorsunuz.. inşallah kızınız bundan zarar görmez.
Bu cok mantıklı bu şekilde dava açabilir miyim acaba ? Cok teşekkür ederim fikriniz icinDuruma sinir olduğunuz için değil de, her haftasonu babasıyla kalınca anne-kız beraber bir haftasonu geçiremediğiniz için; her haftasonu babada kalma olayını mahkeme yoluyla düzeltmenizi öneririm.
Kızınız açısından, siz sadece kurallar koyan ve kısıtlı zamanda görüştüğü bir ebeveyn olmamalısınız.
Kesinlikle öyle.Cocugun, kadinla ayni yatakta yatmasi cok sacma. Kimse bunu savunamaz, benim gozumde istismardir bu. 7 yasinda baska bir cocukla da ayni yatakta yatamaz. Bu konuda size hak verdim. Diger konulari bilemem
Her hafta çocuğunu göndermesi normal değil zaten en başta her hafta bakın mahkeme bile bir çocuğun bir hafta annesiyle bir hafta babasıyla olmasını doğru buluyor. Her hafta gönderiyor karşı tarafın da çocuğu var kızını Dışlamıyor aksine birlikte vakit geçiriyorlar her hafta hangi ilişkide her hafta bir başkasının çocuğuyla vakit geçirilir doğru mudur normal midir bence değildir ama kadın saygı duyup her hafta bu kadının kızını alıyor vakit geçiriyor kendi çocuğu da olduğu için insan hafta sonu hayatındaki insanla başbaşa olmak ister ama düşünsene de her hafta gönderiyor ve hep bir sorun çıkartmaya çalışıyor konu sahibi.. Yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı taraftaki de bir çocuk bakın o da 7 yaşında bir cocuk birlikte yatırdı yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı tarafta bir çocuk çocuktan bahsediyoruz genç ergen biriyle birlikte yatırmamışlar tamam yine normal değil bana göre de ben de tepki veririm ama uslup denen bir şey var karşı tarafa bir sapık muamelesi yapılmaz o da bir çocuk Allah için. Sırf sorun çıkartmak için sanki ortada çocuğa istismar çocuğa dayak varmış gibi davranılıyor bir okuyun bakalım konularını sizde anlarsınız.Kadın kendim boşandım iyi ki kurtuldum diyor ama. Hiç kıskanmayan umursamayan bir insan da olsan adamın gözüne sokmaya çalışmasına sırf o çabaya girmiş olmasına bile sinir olursun. Ben olurdum.
Bir de ne alaka kadınla birlikte uyuyor kız? Tamam yine sev de bu kadar iç içe geçmenin anlamı ne? Sınır koymalıydı. Adam bilerek yapıyor gibi geldi bana.
Diğer konularını okumadım sadece bu konudan yola çıkarak yazıyorum**
Kadının çocuğu kendi yanındayken, nişanlısının hafta sonları gelen kızına laf edemez çünkü. Bir lütufta bulunmuyor kendi düzenleri içinde.Her hafta çocuğunu göndermesi normal değil zaten en başta her hafta bakın mahkeme bile bir çocuğun bir hafta annesiyle bir hafta babasıyla olmasını doğru buluyor. Her hafta gönderiyor karşı tarafın da çocuğu var kızını Dışlamıyor aksine birlikte vakit geçiriyorlar her hafta hangi ilişkide her hafta bir başkasının çocuğuyla vakit geçirilir doğru mudur normal midir bence değildir ama kadın saygı duyup her hafta bu kadının kızını alıyor vakit geçiriyor kendi çocuğu da olduğu için insan hafta sonu hayatındaki insanla başbaşa olmak ister ama düşünsene de her hafta gönderiyor ve hep bir sorun çıkartmaya çalışıyor konu sahibi.. Yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı taraftaki de bir çocuk bakın o da 7 yaşında bir cocuk birlikte yatırdı yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı tarafta bir çocuk çocuktan bahsediyoruz genç ergen biriyle birlikte yatırmamışlar tamam yine normal değil bana göre de ben de tepki veririm ama uslup denen bir şey var karşı tarafa bir sapık muamelesi yapılmaz o da bir çocuk Allah için. Sırf sorun çıkartmak için sanki ortada çocuğa istismar çocuğa dayak varmış gibi davranılıyor bir okuyun bakalım konularını sizde anlarsınız.
Susmadıgım zaman o daha da cirkeflesiyor sürekli bir üste çıkma cabası sen karışma ben hallederim modu.cocukla kadinin ayni yatakta yatmasi konusunda kizmakta sonuna kadar haklisin bende sinir olurdum. genel olarak seni hakli gördüm ve uzuldum. adam seni zaten yipratmis simdide duygularin kafan herseyin karismis. adamda siddet hakaret varsa bugun olmasa yarin o kadinada yapar huylu huyundan vazgecmez. sen yoluna bak onceligin tabiki cocugun olsun zaten oyle yapiyosun belli. ama adam senin kiskandigini dusunecek diye de yeri geldiginde susma soyle konus. adamda ne hizliymis arkadas hemen nerden bulmus birini.
Şöyle bir kadında olabilirdi kendi oğlunu ön planda tutup bu çocuğu geri planda tutan insan olabilir de olabilir böyle şeyler. Ama bir aile olmaya çalışıyorlar belliki babada ilgili her hafta sonu çocuğunu alıyor olması gereken de bu zaten ben de bunu savunuyorum çocuğun gitmesi dışlanmaması diğer çocukla bir arada tutulması çok güzel şeyler onlar belki ilerde birbirine destek olacaklar neticede birinin annesi birinin babası evleniyor ister istemez bir can bağı oluyor insanda aynı evde olacaklar vakit geçirecekler eski eş ve nişanlısı iki çocukla birlikte hafta sonları geçiriyorlar bu çok güzel bir şey bence de.. Ben de zaten çocuğu gönderip sürekli bir sorun aramaya karşıyım o zaman konu sahibi çocuk göndermeyecek hayır diyecek çocuğum benimle vakit geçirecek her hafta göndermiyorum şiddet gördüm diyor ya bunu mahkemeye sunarak çocuğu göndermeyebilir güvenmiyorum der bir sürü şey söyler ama hem çocuğu gönderip hem de karşı tarafa üstelik kadını burada hiçbir sıkıntısı yok adamın Nişanlısının sizce burada bir problemi var mı? Eski eşi yok fotoğraf paylaşıyor yok şöyle yapıyor diye kadına da burada şikayetleniyor ben onu da anlamadım o kadında hiçbir suç bulmuyorum açıkçası.Kadının çocuğu kendi yanındayken, nişanlısının hafta sonları gelen kızına laf edemez çünkü. Bir lütufta bulunmuyor kendi düzenleri içinde.
Haklı olduğunuz yerlerde var evet ama bu kadar hararete gerek yok sakin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?