Bitmeyen bide bele cek sorunları

sadecemelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
2.236
5.505
108
32
Kızlar yine belalı bide bele cek geldi...

Bi şey dicem niye her şeyim bu kadar zor oluyor???
Şimdi güzel giden bi ilişkim çok sevdiğim bi adam var 7 aydır birlikteyiz.
Babam sevdiğim adamı hiçbir şekilde ne yaptıysak ne ettiysek istemedi herkesi araya soktuk, sevdiğim çocuk ayağına gitti, babası 9 10 kere babamın ayağına gitti, babam asla razı olmuyor.

Hiçbir sebepte sunmuyor kendi istediği birileri olsun istiyor ama gönül bu düştü bi kere. En son bu çocukla irtibatı keseceksin, asla vermeyeceğim dedi. Onun dışında annem, kardeşlerim razı ,çok sevdiler çocuğu annemle anne oğul gibi oldular. Babam da annemin tam tersi sinirli, katı ve eski düşünce tarzına sahiptir.
O ne derse o olmak zorunda bu zamana kadar hiç saygısızlık yapmadım bir dediğini iki etmedim ama bu sefer iş çok başkalaştı.

Babam insanlar ayağına gidince çok aşağıladı,çocuk gibi azarladı karşı tarafı. onlarda bıktı üzüldü artık.

şimdi sevdiğim çocuk diyor ki yavaş yavaş evi halledelim, nikahımızı kıyalım, çeyizleri götürelim, düğünü yapalım diyor.
Annemle de konuştu bunları, annem de siz razıysanız ben arkanızda dururum çocuğum diyor ama ben annemin evinden çıkmayı hayal ederdim ne bileyim her insanın yaşadığı normal şeyleri ben de yaşamak isterdim.
Nasıl bir yol izlemeliyim sizce

Baban niye istemiyormuş çocuğun beğenmediği bir yönü mü var?

Baban niye istemiyormuş çocuğun beğenmediği bir yönü mü var?
Ailesini beğenmiyor yani babam aşırı muhafazakar sevdiğim çocuğun ailesi normal derece de yani benim için bi sorun yok ama babam kendi çevresinden istiyor kendi dediği olsun istiyor

Yaşınızı bilmiyorum ama acele etmeyin bence. Biraz zaman geçsin vazgeçmediğinizi görünce ikna olur belki.

Babanız daha önce başka biri istediğinde vermişti sizi ama o iş çok hayırsız çıkmıştı, ayrılmıştınız diye hatırlıyorum. Kayınvalide adayınız abuk sabuk davranmıştı, yanlış hatırlamıyorsam, mobilyaları vs her şeyi kendi seçmişti. O zaman ses etmeyen, abuk sabuk aileyi kabul eden babanız şimdi bu aileyi niye kabul etmiyor?

Gerçi bu adayın da evi, mobilyaları ilk nişanından hazırdı diye hatırlıyorum. Değiştirmeyi kabul etti mi?

baban egolarını değil senin mutluluğunu düşünsün bir zahmet

ben olsam bu noktadan sonra bildiğimi okurum

ölümlü dünya neyi uzatıyosun bırak sevenler kavuşsun

Kabul etti evet değiştirdik her şeyi diğer nişan attığım çocuk kendi çevresinden ve kendi memleketindendi

baban gaza gelmis adamlar pesinde kostukca. brz daha naz yapiim diyor herhalde. icindede kis kis gülüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…