Bitmeyen bide bele cek sorunları

Bi arkadaşımın böyle oldu ailesi düğüne katılmadı babası yüzünden
Kız her şeyini kendi yaptı evlendi çocuğu oldu
4 sene sonra babasıyla barıştılar
Şimdi sabah akşam beraberler
Babası üzgünmüş o kadar zaman inat ettiğine

İşte benimde etrafımda böyle örnekler var ama niye böyle bi zorluk olsun durduk yere yazık günah

2-3 sene okul bitsin diye beklediler
Okul biteli 6 sene kadar oldu hala babam ikna olur diye bekliyor
Bu yaz nişanlanacaktı bu defa da babası kendi ailesine de siz de gitmiyceksiniz diye baskı yapmış
Kaldı gene nişan
Yazık ya allah yardım etsin çok zor

Babadır candır oraya kadar tamam
Ama çocuğu herkes sevmiş kabullenmiş
Çocuğun ailesi de dahil hepiniz babayı pofpoflamışsınız lakin
Artık bir dur diyin sevgilinizin ailesi de sizde babanın yeterince EGO’sunu okşamışsınız
Ben sizin yerinizde olsam sevgilimin babasını daha fazla babamın yanına göndererek adamın gururunu ayaklar altına aldırmam

Ben de aynı şekilde düşünüp bir daha baban gidip Kendini üzmesin dedim

5-6 ay konuyu çok dillendirmeden bekleyin. Çok yüz göz olunmuşu. Sonra yine açar, bu sefer siz yaptırım uygulamayı denersiniz.
Zaten daha 7 ay olmuş, yaşınız 23.
Vazgeçmediğinizi görürse yelkenleri suya indiriri.

Ben de aynı şekilde düşünüp bir daha baban gidip Kendini üzmesin dedim

Çok doğru ve adil bir davranış sergilemişsiniz kutlarım
Yaş olarak illaki büyüğümdür sizden
Babanız mantıklı bir açıklama yapamıyorsa
Bence çok uzatmayın hele ki doğru insanı bulduğunuza inanıyorsanız O eli bırakmayın
Bu çocuğu herkes sevmiş sarmalamış
Bir tek babanızın mı içi ısınmamış
Kendi bilir koynuna alacak sizsiniz
Bence yapmanız gereken bu konuda daha fazla yüzgöz olmamak istemiyorum davranışlarını sergilemekte ısrarcıysa eğer sizde yapmanız gerekenleri yapın ve buyurmak isterse buyursun gelsin yok istemezse kendi bilir

Damdan düş gökdelenden düş ama ailenin raz olmadiği birşeye kalkişma derim ...(nokta)
Gideceğin yer el kapisi seni yillarca büyüten baban bir şey görüyor demek ki içine sinmedi senin yerinde olsam yapmam karşi gelmem...
Sebebine gelince karşi çiktim ve çok pişman oldum canli örnek sana bacim asla aileni çiğneyip geçme el oğlu için bu kadar...

Ben esim beni istemeye geldigonde her baba gibi babam basta istemedi:) ona dedigim sey: istemiyorsan verme sana baski yapmam. Ha ya esimi demekki cok sevmiyormusum :) ya da babamin rizasi cok onemliydi.

Senin baban bi sebepte sunmuyor, ben gonul rizasi olmasi taraftariyim. Allah korusun bise olur ilerde mesela yuzun olur ailene karsi.. ki baba bu boru degil. Nornalde nasil bir iliskiniz var baban nasil biri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…