Bitmeyen bide bele cek sorunları

Kabul etti evet değiştirdik her şeyi diğer nişan attığım çocuk kendi çevresinden ve kendi memleketindendi

“Bak senin çevrenden, senin memleketinden biri diye kabul ettin de ne oldu, beni ne kadar üzdüler. Demek ki senin içgüdülerin doğru değilmiş. İzin ver de beni mutlu eden kişiyle evleneyim. Zaten evleneceğim, senin izninle olsun” deyin.

İşim mesleğim var çok şükür benim sorun babamın istememesi sadece şu an

İnsan gibi konuşmuyor ki benimle sürekli bağırıyor tehdit ediyor bak çok kötü şeyler olur konuşmaya devam edersen hiç ummadığın şeyler yaparım falan diyor

Konuştum istemiyorum canım istemiyor diyor bana boşuna hayal kurma diyor
Ne uyuz bi tavir, sanki evladi degil mali misiniz, istedigim gibi tasarruf ederim diyor. Cok sevimsiz, cok cirkin...

Artik onun rizasini dert edecek bi durum kalmamis bence.

Bu evden cikma olaylarina falan da takilmayin..bos sacma sapan isler. Ya gecen hafta yurt disinda bir gelin elinde cicegi, yaninda kiz arkadasi bir yere kosa kosa yetismeye calisiyordu...nasil guzel, nasil sevimli, mutlu bi hali vardi.

Biz her adimi buyuk bir merasim ile yapiyor ve cok fazla anlam yukluyoruz. Kapilar kapandiginda esinle mutluysan tum olay bu aslinda, gerisi bos.

Canım istemiyor derken ? Babanızın canı değil sizin ki ne istiyor... Tövbe tövbe
Valla çok ciddiyim en son kardeşime dedi git sen tanış çocukla belki iyidir dedi kardeşimde gitti görüştü abla ben güvendim sevdim x abiyi dedi bunu babama da anlattı babam da diyor ki çocuğa deseydin rüyanda görürsün bu evliliği diyor kardeşime, kardeşimde madem istemiyorsun ne diye beni görüştürdün baba diyor dalga geçiyor herkesle

Onunla çok mutluyum şüphem bile yok ama korkuyorum işte ne bileyim

Benim babam da polis diye kabul etmedi esimi aylarca bekletti bizi. Ama ben yilmadim :) kacip gitmicem ama o olacak baskasi olmayacak dedim karsisinda durdum. Sonra aldim karsima konustum sebep soyle bana diye bir suru sacma sebep siraladi. Izni yok cinnet gecirir seni vurur falan ben raziyim sıkıntı yok sen he diyene kadar beklerim acelem de yok dedim. Baktim bikac hafta sonra kayinbabami kendi aramis gelin bi tanisalim diye. Simdi de esim babamin bir numarali damadidir. Yani arkana alma aileni ama kararli dur seviyosan birakma vazgecme bunu da babana her firsatta hissettir

Aman arkana bakma git yuvanı kur. Bu senin hayatın.. Çalışıyor musun?

çogu kız babası böyle.
gözünün üstünde kaşı var demedigini düşünürsen adam
paylaşamıyor.
siz öyle çek kapıyı git yapmayın.
babadır gelinlikle kapısından çıkmak kadar
koluna girmek kadar güzel birşey olamaz.
siz üzgün dolaşın evde yemek yemeyin odaya kapatın kendinizi vs dayanamaz kabul eder

Denedim umrumda değil demiş anneme

Ailenizi karşınıza almayın sakın sabredin gerekirse babanız onaylayana kadar.Kimsenin gönlünü kırmadan çıkın o evden ki zaman ne getirir bilinmez dönecek yüzünüz olsun.

Sonu güzel olmuş maşallah ne güzel ama benimki de sabredemiyor herkes aynı şeyi söylüyor değişmez bu adamın fikri diyorlar

Ailesini beğenmiyor yani babam aşırı muhafazakar sevdiğim çocuğun ailesi normal derece de yani benim için bi sorun yok ama babam kendi çevresinden istiyor kendi dediği olsun istiyor
Babanin mantikli bir aciklamasi yoksa kusurabakmasin da razi olsun olmasin evlen.

Baban haric herkes arkandaymis zaten
Baban da kusurabakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…