Bitti artık

Neyse tamam bana söz verip tutmaması normalse haklısınız diyorum

siz hala anlamiyosunuz
evet normal değil haklısınız
ama sizin tavrınız da aynı oranda normal değil
madem adam sizin hassasiyetlerinize dikkat etmiyor ayrılın o zaman
farkında değil misiniz
belirli süreler halinde aynı olayları yaşıyorsunuz

Çok haklısın

Sadece Ankara'da olduğunu biliyorum konu sahibinin.

Ankara'da üniversite öğrencisi olan üyeler olsa aslında onlar söyleyebilir, okulda yayılmıştır nasılsa.
Elif çok bulunan bir isim :)
Bu yüzden zor olabilir ama denemeye değer

Shot belkide ben araş gör değilde veterinerim yada ne bileyim belkii de hemşireyim bumu önemli yoksa benim derdim mi
Yoo mesleğinizin derdinizle bir alakası olduğunu zaten söylemedim.
Sizi merak ettiğini, bulmak istediğini söyleyen bir üyeye yazdım.

Yoksa ben derdinizle ilgili yorumumu zaten yaptım. Adam sizin nasılsa üç gün tavır yapıp geçeceğinizi bildiği için artık sizi ciddiye almıyor, inadına yapıyor dedim.

Yok kararl
kararluyım burda herkes kendi hayatına bak takma onu cool davran dedi onu yapıcam artık

bence bazı şeylerin cok abartı, ama kuzen eşiyle konusulmasını istemedığıne göre bişiler sezdin
eşin de sen de sözünün eri değilsiniz. bitmiş artık?açık kapı bırakıp bitti diyorsun. bak ayrılmayacaksan ve adam düzelmeyecekse kabullen artık bazı şeyleri.
eşin seni takmıyor bile, defalarca uyarmana ragmen devam edıyor
sen kendı kendıne edıyorsun.

Yahu bir gerek olmuş ki konuşmuş
dakika koymak sence de saçma değil mi ?
Napsın saatine bakıp 7 dakika oldu daha fazla konuşamam mı desin ?
Dakikalar dediği 30 saniye falan değilse ben birşey bilmiyorum

Ya sur inanıyormusun buna bu kadın 2. Dilim pastayı sitedi diye silgi verdi diye konuşurken dokundu diye ortalığı yıktı derdi kimse kocasıyla konusmasın muhatttab olmasın

Farkında mısın bilmiyorum ama açtığın konular hep eşinin kuzeninin eşiyle alakalı. Neden bilmiyorum ama sen bu kadını çok kıskanıyorsun. Şu konundaki davranışın da çok saçma. Bu şekilde davranarak sadece eşinle aranı bozup, evliliğini tehlikeye atıyorsun. Bir de üstüne kendine güvensiz, ezik, kıskanç, tiripli, çekilmez ve nevrotik bir kadın profili sergiliyorsun. İnan bana kocan senin aşkından ölse bile çok sürmez bu şekilde. Düşün ki biz bile buradan artık senin konularınla ilgili offf yapmaya başladık. Kendini, mutluluğunu, eşini ve evliliğini düşünüyorsan artık şu kafandaki kuzen eşi takıntısını sil. Hatta tüm takıntıları sil. Biraz rahat, kendine güvenli bir kadın ol. Emin ol bunları seni kırmak için değil, senin iyiliğin için söylüyorum. Kimse böyle bir insanı kolay kolay çekmez. Bu kadar çektiğine göre eşinin elini öpmek lazım.

gecmiş konularını bilmiyorum canım.
kocasına bu kadar düşkünse ve kocası bunu takmıyorsa, ki takmıyor
boşansın o zaman.

Her konunda simdilik arkadas gibi takilcam, sonrasina bakicaz diyosun. Adam biliyo artik huyunu, nasilsa 3 gune barisir diye düşünüyor. İliskinizin sınırları başından beri belliymis, sınırları ihlal edene ya yol verirsin ya da goz yumarsin. Goz yumdukcada boyle uzuluyorsun

nasıl yani hem konuşma dediğin kadınla konuştu hem de o eve geri mi döndün?
kusura bakma ama bu kadarı genişlik!
ben olsam şimdiye kadar çoktan evi terketmiştim, ev arkadaşlığı da neymiş, hem kocam gözümün önünde başka kadınlarla konuşacak (üstelik konuşma dediğim halde) hem de ben tekrar yüzüne bakacağım. yok artık.
insanlar böyle sebeplerle katil oluyor siz boşanmadığınız gibi bi de eve dönüyorsunuz.
erkek dediğin kendi cinsiyle bile 30 sn den fazla konuşmamalı, fazlası aldatmaya girer ve kabul edilemez.

????

Nerden cikti bu soru ?

Ciddiysen sordugun soruda soyleyim turkiyedeki hicbir devlet kurumu yada ozel sirkette o bahsettigin kurumsallik duzeyi yok, gercekten boyle birseyi sorabilecegine ihtimal bile vermiyorum turkiyede yasayan birinin bu derece saf olma hakki yok yoksa hayatta kalamazsin.

Ciddi degilsen de esprinin inceligini sezemedim kusura bakma..

Trip mi atıyorsunuz her ne yapıyorsanız da ortamı tek terk edeceğiniz yere eşim beni eve bıraktı diyorsunuz. Madem öyle eşinize son anda dahi neden muhtaçsınız? Garipsedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…