Bitti artık

Be
Bence cok haklisin benimde en hassas oldugum konunudr bu benim konusmasini istemedigim kimseyle esim konusamaz ..
Esini bi sure kendi haline birak canim o zaman konusmaz belki kafaya takma bosver kendi kaybeder..

Önceki bazı konularını yorumlardan hatırladım. Evliliğin bugün bitmez belki ama asla devam etmez. Net söylüyorum. Takıntılarınla saplantılarınla yapayalnız kalırsın. Çok gördüm etrafımda, erkek arkadaşından kıskanan, kardeşinden kıskanan kadınlar gördüm, o şekilde yürümüyor evlilik. Ve böyle eşini takıntı yapmış insanların ayrılığı da bir o kadar acılı oluyor... Senin ayrılman bile çözüm olmaz sana. Üzüldüm haline, özgüven sorunun var yardım almayı denedin mi?

Ya Allah aşkına afam batuma gidicekti yakalanmasa ona birşey demiyorsun kuzeninin eşiyle konuşmasınmış bi git işine artık

Elif bu batum işini sineye çekmiş
Ama inatla bize sonucu söylemiyor
Kullanıp attı resmen kk yı

İnsanlar bu yüzden önüne serip duruyor farkında değil. O ise triplerde. Kendine yazık ediyor. Düşman görüyor bizi ama cidden dışarıdan hir göz olarak konuşuyoruz biz.

elif öncelikle şunu söyleyeyim senin eşine gıcık oldum. sinsi adamın teki. seni sevdiğini de sanmıyorum kusura bakma. yani eğer birisiyle konuşmamanı isteyip konuştuysa o adama güvenemezsin. ammaaaaaaa elif sana o kadar taktik verdik sen nasıl kocana nasıl bile bile söz verdirtirsin. sanki adamın gıcıklığına yapacağı çok belli değil. hah arkadaş takılacakmış bide onu yapabileceğini sanmam hiç. kendi hayatını kur artık. arkadaşlarınla gez doş bişeyler yap. bu kadar plansız saçma sapan davranma artık. yapabileceğin şeylere bak

Kuzenin eşi ile konuşmasında bi sak7nca yok ama bence özellikle onunla ilgili sıkıntı yaptıysanız vok mu lavubali yoksa bayandamı sıkıntı var ?

E bizi kanser etti o kadar zamanında, ne banlar yedik ama zaten böyle olucağını biliyorduk gerçek hayat o kadar toz pembe değil tasma takıp gezdiriceğini sandı yazık

Konuşturmamakta haklı olabilirsiniz ama gördüğüm kadarıyla siz ne kadar kısıtlarsanız O o kadar konuşmak istiyor. Bir süre tınlamayın belki vazgeçer, yoksa bu şekilde daha çekici oluyordur konuşmak.

Arkadaşım üstüne düşme bırak konuşsun , umursamıyor gibi görün . Üstüne düşüyorsun bunlar kendini bir şey sanıyor sonra . İnatlaşmış belli ki seninle .

Ya bu batum olayını kaçırdım ben galiba, hep fransız kalıyorum. Özet geçebilecek bir babayiğit var mı

ev arkadaşı olacağım diyor ama ortamdan ayrılırken bile adama muhtaç
o bırakmış eve

Ya bu batum olayını kaçırdım ben galiba, hep fransız kalıyorum. Özet geçebilecek bir babayiğit var mı

Eşinin batuma iki kişilik rezervasyon yaptırdığını öğrendi. Güya eşi buna süpriz yapacakmış. Kk ise eşinin orada başka kadınla olacağını iddia etti. Elif evi terk etti. Döndü ama nasıl sonuçlandı ne oldu da inandı kocasına bilmiyoruz çünkü söylemiyor

Yani ne desem bilemedim ve cidden dehşetle okudum gereksiz yere sorun çıkaran bir kadın ve karısının uyarmasına rağmen hata yapan bir adam.Bence evde arkadaş gibi takılmak yerine karşınıza alıp açıkça konuşun,derdi nedir ve neden ısrarla aynı hatayı yapar.Son söz sizin bu kadar kiskanmaniz da normal değil.

merhaba okudum ama biraz gulumsedim:) haddim olmayarak yasınızı merak ettim ve bu kadar hassas olucak kadar ne yasadınız evliliğinizde bu insanla sizi nasıl uzdumu daha önce fln gibi? herneyse olaya dönücek olursam bence sana inat yapmış yuzde doksan nokta dokuz bile değil yuzdeyuz.inatlasmış.eşinizde buyuk ihtimal inatlasma var oda sizin bu huyunuzu yenmeniz için kendince bilerek ya da inadına yapıyor diye dusundum.nasıl geçer biliyormusun? bosuna ceneni yoruyorsun bacım.sen tanırsın esini bi bak istemediği ne kadar sey varsa gözüne sokarak yap. ya da hiiiiç umursama nasılda eski huyları değişiyor gör.altta demişsin.arkadas gibi olucam.sakın böyle birşey yapma sogur anında ve dönüşü olmayan bi yola girersin demedi deme bittiği andır bunuda burda yazıyorum.sakın bak baska yollar bul haaa sende ayrılmak istiyorsan ya da bu evliliğin bitmesi senın içinde önemli değilse devam et.burda yorumumu okuyan kım varsa katılır emınım.gel yapma etme.eger cooook göze görünen kötü huyları yoksa seviyorsan önemseme belli ölcüde.birde bozuldugunu belli etme edersen inadına yapar.zaten yapıyodur sen baskı yaparsın daha ınadına yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…