Bitti artık

kuzen eşiyle konuşmasını istemiyorsan onlar konuşurken yanlarına gidersin, eşine sarılır "hadi gel sevgilim, biz biraz dolaşalım, bak şurda çok güzel bir yürüme yolu varmış, tadını çıkaralım" dersin adamı yanından uzaklaştırırsın.
sen kendini eve bıraktırıp onları gözünün önünden de ayırmışsın bide. kıskançsın madem biraz da üçkağıtçı ol, eşini kendi tarafına çek iyice ona doğru ittireceğine..

siz kendinize evcil bir hayvan alın daha mutlu olursunuz.

Yeter ya yeter!!

kusura bakmayın elif hanim bunlar gerçekler
hiç ciddi bir adımınız yok
buradaki kadinlar böyle düşünüyorsa
eşiniz de aynı düşünüyordur ve o yüzden kendini duzeltmiyor
böyle devam edecek
giden sizin omrunuzden

ee 5 yılda siz onu tanıdınız o sizi tanıdı değil mi?
eşiniz sizin kıskanç olduğunuzu bilmiyor muydu biliyordu.
bunu bile bile sizinle evlendiyse, size söz verdiyse yapsın o halde sözünü tutsun.
bence sizin kıskançlığınız kadar eşinizin tavrı da yanlış.
nasıl olsa katlanıyor kafasında ben neden kendimden özveride bulunayım katlanıyor bana diyip devam ediyor

valla özellikle konuşma dediğim biriyle muhabbet ederse eşim dk larca bende çok kötü tepki veririm. ama bu konuya özel bir şey yoksa sizin gibi herşeye tepki vermiyorum. aslında siz herşeye tepki verdiğiniz için haklıyken verdiğiniz tepkilerde dikkate alınmıyorrrrr. maalesef. Allah kolaylık versin.

Oha ya oha oha ohaaa
Neden az sohbet edecekmiş ya ne kadar da saçma sapan ve çocukça istekleriniz var.adam
orada-kadın ya da erkek- insanlarla sohbet etmeyecekse, şakalaşmayacaksa, eğlenmeyecekse vs gitmesinin ne anlamı var zaten evde otursa daha iyi.akrabalar hemde yani.

Elif farkında mısın ama eşinin eltinle konuşmasından daha kötüsü senin orayı bırakıp gitmen ve kimsenin özellikle eşinin sana kal dememesi hatta seni eve bırakması. Demek ki artık insanlarda senin hal ve tavırlarından rahatsız ve ortamdan gidince kimse kılını kıpırtdatmıyor. Bence sıkıntı yapacağın bir şey varsa o da bu ve çok kötü bir durum.

Bence sırf bu yüzden artık tedavi ol. Ufak tefek gereksiz şeyleri takıntı yapa yapa mesleğinden olacaksın, eşinden olacaksın, arkadaşlarından olacaksın. Cidden hayattan zevk alamaz insan ya.

Ya bırak şu adamı madem sana iyi gelmiyor ve hayatına kendin gibi birini al ya da tedavi ol ve kurtul şu stresten, takıntılardan. Bak eşin bile artık umursamıyor seni, alıştı artık ve seni dikkate almıyor, buna nasıl katlanabiliyorsun? Bence eşinin eltiyle konuşmasında bir şey yok ama senin gidişine susması, senin inadına iş yapması bence asıl takman gereken bu. Kusura bakma ama benim de yanımda her şeye laf eden biri olsa ben de takmazdım, eşine artık kızamıyorum.

bir kadin esinin ozellikle bir kadinla konusmasini istemiyorsa, orda bi mokluk vardir.
Yok ya ben konu sahibinin eski nickiyle açtıkları da dahil hemen hemen bütün konularını biliyorum, onun kıskançlık krizlerine girmesi için ortada bi mokluk olmasına falan gerek yok.hatta öğrencisi adama nasılsınız diye sormuş o da kıza iyiyim sen nasılsın demiş, neden demiş, iyiyim deyip geçseymiş; adamın birilerine hal hatır sorması bile sorun yani.yok odaya kız öğrenci girmiş,bakışları değişikmiş falan...

Bence insanlar oh be gittide az rahat edelim demiştir, gözleriyle dövüyordur herkesi valla hiç üzülmüyorum kendisine
Bide eski konuları açıp durmıyacakmışız sen sanki o konuları hallettinde başka konular açip duruyorsun bütün konular birbiriyle ilişkili nasıl eski konuları açmayın

yanlış bir davranışınımı gördün yoksa kıskanç filan mısın? yoksa bayanımı sevmedin. ?

Kural.1: eski konular deselenmeyecek.herseferinde nasil baristigi filan asla sorulmayacak.
Kural2:elif o an o konusunda ne yazdiysa o yorumlanacak.elif elestirilmeyecek.soru sorulmayacak.
Kural3:elifin begeni kriterleri disinda teek kelime yazilmayacak.
Kural .4: o gunu kurtaracak cozumu olan yazacak gerisi cenesini kapatacak
Evvett bu sartlara uyamayacak olanlar topige hiiic ugramasinlar bi zahmet

Eger ki esinizin sohbet etmesini istemediginiz kişilerle piknik plani yapiyor ve katiliyorsaniz hareketiniz yanliş olmuş. Benimde hoslanmadigim ve esimin konusmasini istemedigim biri var ve ben asla onun ortamina girmem kendi ortamima da sokmam keske oyle yapsaydiniz da milletin agzina laf vermeseydiniz...

eşiniz sizin kıskanç olduğunuzu bilmiyor muydu biliyordu.
bunu bile bile sizinle evlendiyse, size söz verdiyse yapsın o halde sözünü tutsun.

Aynen. En önemli ayrıntı da bu zaten. Elifin konularına bunu yazıyorum genelde. Hep Elif suçlanıyor ama evlilikten once konuşulana uymuyursa eşi haksiz demektir. Çünkü kız heo boyleydi. Sonradan ortaya çıkmadı. Söze önem veririm ben ki oyle de olmasi lazim.

Tamam ben de eşim bana söz verip de tutmasa sorun çıkarırım ama elif in istekleri öyle istekler ki...evcil hayvanıymış ya da küçük çocukmuş gibi davranıyor resmen.yetişkin bir adamın gayet normal bir şekilde insanlarla sohbet etmesine bile müsade yok.ama tabi elif ile evlendiği için ve elif değişmediği halde hâlâ boşanmadığı için ona da pek üzüldüğümü söyleyemem.

Teyzem geldi yurtdışndan ve ona sözüm var dedim nasıl kal desinler ki

yanlış bir davranışınımı gördün yoksa kıskanç filan mısın? yoksa bayanımı sevmedin. ?
Yılışık biraz
İyi uydurmuşsun ama ben öyle bişey demedim ki eleştirin dedim aksi görüşte olanlara tşk de ettim bana iyi geldiğini söyledim hatta o yorumların sadece konuşmak istemediğim konuları açmayın, hakarete varan şeyler söylemeyin dedim
Bunu bin kere filan söyledim heralde...

Evt aynen öyle

uydurduğum filan yok elif.
seni bilen biliyor.
ne demek istediğimi de sen dahil herkes anladı zaten.
sana yorum yapanlara biraz daha saygılı olabilsen keşke.

Bu nedir yahu çocuk musunuz siz? siz onu sevmiyorsunuz diye eşinize kısıtlama getiremezsiniz. Kuzeninin eşi bakın kıskandığınız kişi öyle uzaktan biri değil. Eşiniz size aynı şeyi dese uzak mı kalacaksınız. Ben şahsen eşim istiyor diye bir akrabamın eşiyle uzak durmam çok çok kötü bir şeyini görmüş olması lazım. Bende ona karışmam. Milletin içinde ben gidiyorum tripleri falan. Hem kendinizi hem eşinizi küçük düşürüyorsunuz bu ne özgüvensizlik böyle. Bu iş bu kıskançlıkla biter yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…