- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
siz kendinize evcil bir hayvan alın daha mutlu olursunuz.merhaba herkese
Bugün pikniğe gittik herkes oradaydı eşimin kardeşleri eşleri teyzesi, kuzeni vs...
Ben ona bin kere dedim kuzeninin eşiyle sohbet etmyceksin dedim oda bin kere söz verdi tamam nasıl istersen dedi
Bugün bayanlar oturuyoruz, eşimin babası, kuzeni, kardeşleri mangalın başında.O geldi kadınların ortasına oturdu başladı kuzeninin eşiyle sohbete. Bende dayanamadım kalktım ayağa ben gidiyorum annemlere sözüm vardı dedim.. Oysa gayette keyifli gitmiştim çok güzeldi herşey gelip kadınların ortasına oturana kadar..
Şimdi diyceksinizki ne var bunda sohbet etsin vs vs ben istemiyorum ama herkes kadar etsin tamam ama dakikalarca etmenin ne manası var kötü niyetli değilim ama ben eşimden bişey isteyemeyecekmiyim yada benim hassasiyetlerim olamaz mı?
İşte sözünü tutmadı bende kalktım bıraktı beni eve, yolda tartıştık.
Ben artık karar verdim hiçbirinin adını ağzıma almycam bundan sonra kiminle sohbet ediyosa etsin istediği yere gitsin ben artık bıraktım yemin ediyorum.
Bi süre arkadaş gibi takılcam ondan sonra ne olur bilemem..
Yani artık beni üzecek yorumlar gelsede bişey demiyorum inanın artık gücüm kalmadı pes ediyorum. Dediğim gibi bi süre normal davranıcam ev arkadaşı gibi yani sonrasını bilemem.
Yeter ya yeter!!
Yok ya ben konu sahibinin eski nickiyle açtıkları da dahil hemen hemen bütün konularını biliyorum, onun kıskançlık krizlerine girmesi için ortada bi mokluk olmasına falan gerek yok.hatta öğrencisi adama nasılsınız diye sormuş o da kıza iyiyim sen nasılsın demiş, neden demiş, iyiyim deyip geçseymiş; adamın birilerine hal hatır sorması bile sorun yani.yok odaya kız öğrenci girmiş,bakışları değişikmiş falan...bir kadin esinin ozellikle bir kadinla konusmasini istemiyorsa, orda bi mokluk vardir.
Bence insanlar oh be gittide az rahat edelim demiştir, gözleriyle dövüyordur herkesi valla hiç üzülmüyorum kendisineElif farkında mısın ama eşinin eltinle konuşmasından daha kötüsü senin orayı bırakıp gitmen ve kimsenin özellikle eşinin sana kal dememesi hatta seni eve bırakması. Demek ki artık insanlarda senin hal ve tavırlarından rahatsız ve ortamdan gidince kimse kılını kıpırtdatmıyor. Bence sıkıntı yapacağın bir şey varsa o da bu ve çok kötü bir durum.
Bence sırf bu yüzden artık tedavi ol. Ufak tefek gereksiz şeyleri takıntı yapa yapa mesleğinden olacaksın, eşinden olacaksın, arkadaşlarından olacaksın. Cidden hayattan zevk alamaz insan ya.
Ya bırak şu adamı madem sana iyi gelmiyor ve hayatına kendin gibi birini al ya da tedavi ol ve kurtul şu stresten, takıntılardan. Bak eşin bile artık umursamıyor seni, alıştı artık ve seni dikkate almıyor, buna nasıl katlanabiliyorsun? Bence eşinin eltiyle konuşmasında bir şey yok ama senin gidişine susması, senin inadına iş yapması bence asıl takman gereken bu. Kusura bakma ama benim de yanımda her şeye laf eden biri olsa ben de takmazdım, eşine artık kızamıyorum.
yanlış bir davranışınımı gördün yoksa kıskanç filan mısın? yoksa bayanımı sevmedin. ?merhaba herkese
Bugün pikniğe gittik herkes oradaydı eşimin kardeşleri eşleri teyzesi, kuzeni vs...
Ben ona bin kere dedim kuzeninin eşiyle sohbet etmyceksin dedim oda bin kere söz verdi tamam nasıl istersen dedi
Bugün bayanlar oturuyoruz, eşimin babası, kuzeni, kardeşleri mangalın başında.O geldi kadınların ortasına oturdu başladı kuzeninin eşiyle sohbete. Bende dayanamadım kalktım ayağa ben gidiyorum annemlere sözüm vardı dedim.. Oysa gayette keyifli gitmiştim çok güzeldi herşey gelip kadınların ortasına oturana kadar..
Şimdi diyceksinizki ne var bunda sohbet etsin vs vs ben istemiyorum ama herkes kadar etsin tamam ama dakikalarca etmenin ne manası var kötü niyetli değilim ama ben eşimden bişey isteyemeyecekmiyim yada benim hassasiyetlerim olamaz mı?
İşte sözünü tutmadı bende kalktım bıraktı beni eve, yolda tartıştık.
Ben artık karar verdim hiçbirinin adını ağzıma almycam bundan sonra kiminle sohbet ediyosa etsin istediği yere gitsin ben artık bıraktım yemin ediyorum.
Bi süre arkadaş gibi takılcam ondan sonra ne olur bilemem..
Yani artık beni üzecek yorumlar gelsede bişey demiyorum inanın artık gücüm kalmadı pes ediyorum. Dediğim gibi bi süre normal davranıcam ev arkadaşı gibi yani sonrasını bilemem.
Kural.1: eski konular deselenmeyecek.herseferinde nasil baristigi filan asla sorulmayacak.Bence insanlar oh be gittide az rahat edelim demiştir, gözleriyle dövüyordur herkesi valla hiç üzülmüyorum kendisine
Bide eski konuları açıp durmıyacakmışız sen sanki o konuları hallettinde başka konular açip duruyorsun bütün konular birbiriyle ilişkili nasıl eski konuları açmayın
eşiniz sizin kıskanç olduğunuzu bilmiyor muydu biliyordu.
bunu bile bile sizinle evlendiyse, size söz verdiyse yapsın o halde sözünü tutsun.
Elif esinin ne kadar kiskanc bi adam oldugunu yazmazsan seni anlamazlar. Kantine gitme diyen bi adam bu, haklisin bence
Teyzem geldi yurtdışndan ve ona sözüm var dedim nasıl kal desinler kiElif farkında mısın ama eşinin eltinle konuşmasından daha kötüsü senin orayı bırakıp gitmen ve kimsenin özellikle eşinin sana kal dememesi hatta seni eve bırakması. Demek ki artık insanlarda senin hal ve tavırlarından rahatsız ve ortamdan gidince kimse kılını kıpırtdatmıyor. Bence sıkıntı yapacağın bir şey varsa o da bu ve çok kötü bir durum.
Bence sırf bu yüzden artık tedavi ol. Ufak tefek gereksiz şeyleri takıntı yapa yapa mesleğinden olacaksın, eşinden olacaksın, arkadaşlarından olacaksın. Cidden hayattan zevk alamaz insan ya.
Ya bırak şu adamı madem sana iyi gelmiyor ve hayatına kendin gibi birini al ya da tedavi ol ve kurtul şu stresten, takıntılardan. Bak eşin bile artık umursamıyor seni, alıştı artık ve seni dikkate almıyor, buna nasıl katlanabiliyorsun? Bence eşinin eltiyle konuşmasında bir şey yok ama senin gidişine susması, senin inadına iş yapması bence asıl takman gereken bu. Kusura bakma ama benim de yanımda her şeye laf eden biri olsa ben de takmazdım, eşine artık kızamıyorum.
Yılışık birazyanlış bir davranışınımı gördün yoksa kıskanç filan mısın? yoksa bayanımı sevmedin. ?
İyi uydurmuşsun ama ben öyle bişey demedim ki eleştirin dedim aksi görüşte olanlara tşk de ettim bana iyi geldiğini söyledim hatta o yorumların sadece konuşmak istemediğim konuları açmayın, hakarete varan şeyler söylemeyin dedimKural.1: eski konular deselenmeyecek.herseferinde nasil baristigi filan asla sorulmayacak.
Kural2:elif o an o konusunda ne yazdiysa o yorumlanacak.elif elestirilmeyecek.soru sorulmayacak.
Kural3:elifin begeni kriterleri disinda teek kelime yazilmayacak.
Kural .4: o gunu kurtaracak cozumu olan yazacak gerisi cenesini kapatacak
Evvett bu sartlara uyamayacak olanlar topige hiiic ugramasinlar bi zahmet
Evt aynen öyleAynen. En önemli ayrıntı da bu zaten. Elifin konularına bunu yazıyorum genelde. Hep Elif suçlanıyor ama evlilikten once konuşulana uymuyursa eşi haksiz demektir. Çünkü kız heo boyleydi. Sonradan ortaya çıkmadı. Söze önem veririm ben ki oyle de olmasi lazim.
uydurduğum filan yok elif.Teyzem geldi yurtdışndan ve ona sözüm var dedim nasıl kal desinler ki
Yılışık biraz
İyi uydurmuşsun ama ben öyle bişey demedim ki eleştirin dedim aksi görüşte olanlara tşk de ettim bana iyi geldiğini söyledim hatta o yorumların sadece konuşmak istemediğim konuları açmayın, hakarete varan şeyler söylemeyin dedim
Bunu bin kere filan söyledim heralde...
Evt aynen öyle
Yorum yapanlar bana saygılı olsun önce onlar kendini biliyo tabiuydurduğum filan yok elif.
seni bilen biliyor.
ne demek istediğimi de sen dahil herkes anladı zaten.
sana yorum yapanlara biraz daha saygılı olabilsen keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?