- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ay ne süprizi kız ben yapmayım diyip durdu adam o günlerdede göya şehir dışınamı ne çikıcaktı şle ilgili yersen işte
Eşinin batuma iki kişilik rezervasyon yaptırdığını öğrendi. Güya eşi buna süpriz yapacakmış. Kk ise eşinin orada başka kadınla olacağını iddia etti. Elif evi terk etti. Döndü ama nasıl sonuçlandı ne oldu da inandı kocasına bilmiyoruz çünkü söylemiyor
Çok garip. Ufak olayları bile kafaya takan elif bunu nasıl sineye çekti?
Yeter ya yeter!!çünkü aslında kaybetme korkusu çok büyük
ufak olaylar karşısında yaptığı sadece şov o da zaten 3 günlük oluyor
Yeter ya yeter!!
Mesele kuzen eşinin kadın olması.Elifin silgi konusunu okudugumda oha demistim. Baska da konusuna denk gelmedim ama anladigim kadariyla genel anlamda kiskanc birisi. Ama ote taraftan bir kadin esinin ozellikle bir kadinla konusmasini istemiyorsa, orda bi mokluk vardir. Ya kadinda ya kocasinda. Bisey hissetmese boyle yapmazdi diye dusunuyorum. O yuzden bu konuda elifi hakli buluyorum. Ve tepkisini yetersiz buluyorum. Ben boyle bir durumda esimden söz almissam, soze ragmen boyle yapsa, kiyamet kopar. Cok pis döverim o adami. Ondan sonra da evi terk ederim. O arabaya kesinlikle binmezdim mesela. Gerekirse otostop cekerim, bi kamyoncuyla giderim yine o arabaya binmem. Durumun ciddiyetine gore de bosanabilirim. Elif haklisin ama kendini haksiz duruma dusuruyorsun. Lutfen o evi terket.
Bilmiyorum ben o kadar ayrintili Elifi. Butun kadinlar icin bu gecerliyse Elif icin, o zaman bosansin zaten. Ayni dusunmeyen iki insanlar, kesinlikle anlasamazlar. Ama ozellikle bu kadinla konusmasindan rahatsiz oluyorsa, ya esinde ya da o kadinda bi oynaklik vardir. Kendimi Elif'in yerine koyarak bu cevabi veriyorum.Mesele kuzen eşinin kadın olması.
Elif eşinin iş vb mecburen konuşması gerekenler dışında hiçbir kadınla konuşmasını istemiyor. Daha önce benzer bir şeyi kendisi yazdığı için bunu söyleyebiliyorum.
Yok halletmedikEeee elif naptiniz aksam?Hallettiniz mi olayi ?
Haklısın tepkim yetersizElifin silgi konusunu okudugumda oha demistim. Baska da konusuna denk gelmedim ama anladigim kadariyla genel anlamda kiskanc birisi. Ama ote taraftan bir kadin esinin ozellikle bir kadinla konusmasini istemiyorsa, orda bi mokluk vardir. Ya kadinda ya kocasinda. Bisey hissetmese boyle yapmazdi diye dusunuyorum. O yuzden bu konuda elifi hakli buluyorum. Ve tepkisini yetersiz buluyorum. Ben boyle bir durumda esimden söz almissam, soze ragmen boyle yapsa, kiyamet kopar. Cok pis döverim o adami. Ondan sonra da evi terk ederim. O arabaya kesinlikle binmezdim mesela. Gerekirse otostop cekerim, bi kamyoncuyla giderim yine o arabaya binmem. Durumun ciddiyetine gore de bosanabilirim. Elif haklisin ama kendini haksiz duruma dusuruyorsun. Lutfen o evi terket.
Evet ettik 5 yılben konularınızı hep okuyordum ama yorum yazmamıştım hiç.
merak ettiğim şu bilmiyorum sordular mı daha önce ama;
eşinizle evlenmeden önce flört ettiniz mi?
daha önce de böyle miydi yapmasını istemediğiniz birşeyi inadına yapıyor muydu?
Evt doğru anlamışsın istediğim buydu sadeceMesele kuzen eşinin kadın olması.
Elif eşinin iş vb mecburen konuşması gerekenler dışında hiçbir kadınla konuşmasını istemiyor. Daha önce benzer bir şeyi kendisi yazdığı için bunu söyleyebiliyorum.
benim hassasiyetlerim olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?