- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bak yorumlarını abime okuttum bir erkek gözüyle değerlendirYorum yapanlar bana saygılı olsun önce onlar kendini biliyo tabi
kendini bilmek önemli tabi elif.Yorum yapanlar bana saygılı olsun önce onlar kendini biliyo tabi
Özgüvenle bi alakası yok bununBak yorumlarını abime okuttum bir erkek gözüyle değerlendir
Hayatında gördüğü en özgüvensiz kadının sen olduğunu söyledi
Tşk ederim yorumun içinCanım bak hayatını kendine zehir ediyorsun. Benim eltim var böyle bırakmaz ki kaynimla iki kelime edelim ben de çok kirilirim bu davranışlarına ama kaynim ondan ne kadar uzak dursam o kadar dibimde oturur karısının inadina. Çünkü o da inciniyor eşinin ona bu benzetmeyi yapmasına. Etkiye tepki veriyor haliyle. Hem diyelim esin kuzeninin eşiyle yanlış işler peşinde, böyle olsa bile bu davranışların mi vazgecirecek onu? Yine yapacak yapacağını kaybeden o olacak. Ama pikniğe bile zehir etmişsin hiç uğruna. Evet esin sana söz deyip ayni şeyi yapması saygısızlık tabi hiç söz demese bundan daha iyi haklısın ama bak aması var işte. Herşey bizim gördüğümüz hissettiğimiz gibi değil. Bide karşıdaki insanın hisleri düşündükleri doğruları var. Onlara da saygılı olmak gerek. Bence bu kadar dozunu kaçırma kiskancligin. Bak yazık giden ömürden gidiyor.
Tşk ederim yorumun için
Getirdi zaten vakti zamanındaElif hala aynı yerdesin .. Hep aynı konu ve hep sana abarttığını, yanlış yaptığını anlatmaya çabalayan yorumlar..
Seni ne ikna edecek merak ediyorum .. Birgün eşini kaybedeceksin .. Eşin sana aynı kısıtlamaları çok anlamsız bir şekilde getirse ne yaparsın ..
Getirdi zaten vakti zamanında
HiçbiriAma sen etrafınızdaki herkes yakın akrabalarınız için bile bu durumdasın ve eşin seni dinlemiyor .
Seni aldatmasını mı önlemek niyetin yoksa senle asla başları gibi muhabbet etmediği için bir kıskançlık mı ?
Sana zorla yorum yaptıran mı varbence kk olarak bi karar alalım ve elifin piskozlarına sinirlenip ona cevap vermeyelim. sen şöylesin böylesin demeyelim.
çünkü bu kadın bence insanları sinir etmekten zevk alıyor. herkesi. kocası da dahil.onca tavsiye verildi. elifi destekleyen marjinaller de yok değil. bi boka yaradığını gördünüz mü? hayır.
bu kadın sorun yaratarak hayatını geçirebiliyor. boşanmayı bırak allah korusun kocası bunu boşarsa yaşayamaz küt diye gider.
Getirdi zaten vakti zamanında
Tamam da elif, senin açtığın ilk konu eşim bi kadına merhaba dedi?Hiçbiri
En başından beri söyledim hiçbir bayanla dakikalarca sohbet etmesini istemiyorum rahatsızlık duyuyotum bundan yani bu kadar
Hiçbiri
En başından beri söyledim hiçbir bayanla dakikalarca sohbet etmesini istemiyorum rahatsızlık duyuyotum bundan yani bu kadar
Öncesi de var onun.Tamam da elif, senin açtığın ilk konu eşim bi kadına merhaba dedi?
Niye merhaba dedi?
Konuların inandırıcılığını ciddi derecede yitirdi.
zorla yorum da yaptıramazsın, kovamazsın da canım. üzgünüm.Sana zorla yorum yaptıran mı var
Seviyesiz.
Hadi başka kapıya
bu kadının çoluğu çocuğu olur hala mehabalarla kafayı bozar burada konu açar.daha çok görürüz.Öncesi de var onun.
Elif'in eski nicki lorena'ydı.
Konuları birbirine çok benzer olduğu için fark edildi tabii hemen.
Nişanlılıklarından beri falan takip ediyoruz forumca.
Sorunların var bellibu kadının çoluğu çocuğu olur hala mehabalarla kafayı bozar burada konu açar.daha çok görürüz.
Madem böyle saçma sapan düşüncelerin var çık git o zaman kimseye zorla yorum yaptrmıyoruz ilgilenenler yapıyozorla yorum da yaptıramazsın, kovamazsın da canım. üzgünüm.
ama insanları bayıyosun. amacın ne? herkes sana bişeyler söylüyor sende değişen bişey var mı yok. çözdüğün bişey var mı? yok. eleştiriye hmm evet haklısın diyosun arada evet ama uygulama beceresi var mı farkındalık var mı yoook? o zaman ne istiyorsun buradaki insanlardan? sana bence yardım edemiyoruz, çünkü sen istemiyorsun. artık senin tüm insanları sinirlendirmekten zevk aldığını düşünmeye başladım ne yalan söyliyim.
Tamam da elif, senin açtığın ilk konu eşim bi kadına merhaba dedi?
Niye merhaba dedi?
Konuların inandırıcılığını ciddi derecede yitirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?