Bitti artık

Canım bak hayatını kendine zehir ediyorsun. Benim eltim var böyle bırakmaz ki kaynimla iki kelime edelim ben de çok kirilirim bu davranışlarına ama kaynim ondan ne kadar uzak dursam o kadar dibimde oturur karısının inadina. Çünkü o da inciniyor eşinin ona bu benzetmeyi yapmasına. Etkiye tepki veriyor haliyle. Hem diyelim esin kuzeninin eşiyle yanlış işler peşinde, böyle olsa bile bu davranışların mi vazgecirecek onu? Yine yapacak yapacağını kaybeden o olacak. Ama pikniğe bile zehir etmişsin hiç uğruna. Evet esin sana söz deyip ayni şeyi yapması saygısızlık tabi hiç söz demese bundan daha iyi haklısın ama bak aması var işte. Herşey bizim gördüğümüz hissettiğimiz gibi değil. Bide karşıdaki insanın hisleri düşündükleri doğruları var. Onlara da saygılı olmak gerek. Bence bu kadar dozunu kaçırma kiskancligin. Bak yazık giden ömürden gidiyor.

Tşk ederim yorumun için

Tşk ederim yorumun için

Elif hala aynı yerdesin .. Hep aynı konu ve hep sana abarttığını, yanlış yaptığını anlatmaya çabalayan yorumlar..
Seni ne ikna edecek merak ediyorum .. Birgün eşini kaybedeceksin .. Eşin sana aynı kısıtlamaları çok anlamsız bir şekilde getirse ne yaparsın ..

Getirdi zaten vakti zamanında

bence kk olarak bi karar alalım ve elifin piskozlarına sinirlenip ona cevap vermeyelim. sen şöylesin böylesin demeyelim.
çünkü bu kadın bence insanları sinir etmekten zevk alıyor. herkesi. kocası da dahil.onca tavsiye verildi. elifi destekleyen marjinaller de yok değil. bi boka yaradığını gördünüz mü? hayır.
bu kadın sorun yaratarak hayatını geçirebiliyor. boşanmayı bırak allah korusun kocası bunu boşarsa yaşayamaz küt diye gider.

Hiçbiri
En başından beri söyledim hiçbir bayanla dakikalarca sohbet etmesini istemiyorum rahatsızlık duyuyotum bundan yani bu kadar

Sana zorla yorum yaptıran mı var
Seviyesiz.
Hadi başka kapıya

Hiçbiri
En başından beri söyledim hiçbir bayanla dakikalarca sohbet etmesini istemiyorum rahatsızlık duyuyotum bundan yani bu kadar
Tamam da elif, senin açtığın ilk konu eşim bi kadına merhaba dedi?
Niye merhaba dedi?
Konuların inandırıcılığını ciddi derecede yitirdi.

Niye merhaba dedi?
Öncesi de var onun.
Elif'in eski nicki lorena'ydı.
Konuları birbirine çok benzer olduğu için fark edildi tabii hemen.
Nişanlılıklarından beri falan takip ediyoruz forumca.

Sana zorla yorum yaptıran mı var
Seviyesiz.
Hadi başka kapıya
zorla yorum da yaptıramazsın, kovamazsın da canım. üzgünüm.
ama insanları bayıyosun. amacın ne? herkes sana bişeyler söylüyor sende değişen bişey var mı yok. çözdüğün bişey var mı? yok. eleştiriye hmm evet haklısın diyosun arada evet ama uygulama beceresi var mı farkındalık var mı yoook? o zaman ne istiyorsun buradaki insanlardan? sana bence yardım edemiyoruz, çünkü sen istemiyorsun. artık senin tüm insanları sinirlendirmekten zevk aldığını düşünmeye başladım ne yalan söyliyim.

Madem böyle saçma sapan düşüncelerin var çık git o zaman kimseye zorla yorum yaptrmıyoruz ilgilenenler yapıyo
Canım demeyi de bırak

Niye merhaba dedi?

Şimdi şöyle bir durum var. Özgürlük biraz değişik bir konu. Yani biz ne kadar rahatsız olsak da, aynı konuyu tekrar tekrar görmekten gına gelse de, elifin konularını hiç bilmeyen kullanıcıların ona aynı önerileri vermeye çabalamasındaki boşa giden emeğe acısak da, öyle de desek böyle de elif burada konu açmakta özgür. Yani yapacak cidden bir şey yok. Batum olayını konuşmak istemiyorum diyorsa konuşmamakta da özgür, eltisiyle ilgili 1500 tane konu açmakta da.
Ben 2011den beri üyeyim. Elifi Lorena zamanlarından bilirim. Sınavda öğrencisine silgi verdi diye çıkan kavgaları da bayılan kızı hastaneye götürdü diye açılan konuları da biliyorum. Yani o zamandan bu zamana hiç bir değişiklik yok. O adam da Elif ile evlendiyse dayak yiyip de erimdir diyen kadınlardan bir farkı yok.
Tamam anlıyorum insan dayanamıyor yorum yapma ihtiyacı hissediyor ama gerek yok. Sizden öncekiler de denedi, bizden sonrakiler de deneyecek ama değişen bir şey olmayacak. O yüzden en fazla formata aykırı bir durum olursa kibleriz ama onun dışında özgürlükler çerçevesinde yapılacak bir şey yok.
Ha bir gün çocukları olursa benim için en acı zaman o olur. Çünkü iki tane yetişkinin hayatlarını nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez ama o kavgalı onla konuştun bunla konuştunlu ortamda büyüyen çocuğa çok üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…