- Konu Sahibi elifff_____
-
burda sana tepki gösterenlerin mantığı şu:
"aynı şekilde kocalarımız şunla konuşma dese biz bırak konuşmayı yanına yaklaşmıyoruz. neden; çünkü biz kadınız o erkek.
aynı şeyi kadın isteynce kıskanç oluyoruzz
oluyorum bu ne saçma bi düşünceev arkadaşı olacağım diyor ama ortamdan ayrılırken bile adama muhtaç
o bırakmış eve
Elif esinin ne kadar kiskanc bi adam oldugunu yazmazsan seni anlamazlar. Kantine gitme diyen bi adam bu, haklisin bence
Ben de şu kısmı anlayamıyorum.İki kişi birbirine güveniyorsa neden hala böylesine kıskanır ve ayrıca güvenmiyorsa neden hala evli kalır?Elif esinin ne kadar kiskanc bi adam oldugunu yazmazsan seni anlamazlar. Kantine gitme diyen bi adam bu, haklisin bence
Evlenme dedik, evlendi. Basit seylere takilip buyuk olayların ustunu kapatiyorhaklı
ama ayrılmıyor da
yani bu böyle döngü halinde sürüyor
adam batuma çift kişilik oda ayırtmis anında unutuldu ama yok kuzenin eşi yok ekti uyduruyor konulardan trip atıp iki gün sonra barışıyor
ee adam da ciddiye almıyor tabi
haklılık da böylece çöpe gidiyor
Elif sadece kendi yaptıklarını yazıyor...Elif esinin ne kadar kiskanc bi adam oldugunu yazmazsan seni anlamazlar. Kantine gitme diyen bi adam bu, haklisin bence
Evli olmayi bilmiyolar cunkuBen de şu kısmı anlayamıyorum.İki kişi birbirine güveniyorsa neden hala böylesine kıskanır ve ayrıca güvenmiyorsa neden hala evli kalır?
Adam da fenaElif sadece kendi yaptıklarını yazıyor...
Eşi de hatalı bence hem de çok fazla...
Elifin bu hale gelme sebebi adam..
Adam herkesle gereksiz samimiyet kuruyor hatırladığım kadarıyla....
Elif birazda kocandan bahset huyundan suyundann.
Ya bu batum olayını kaçırdım ben galiba, hep fransız kalıyorum. Özet geçebilecek bir babayiğit var mı
Ay ne süprizi kız ben yapmayım diyip durdu adam o günlerdede göya şehir dışınamı ne çikıcaktı şle ilgili yersen işteEşinin batuma iki kişilik rezervasyon yaptırdığını öğrendi. Güya eşi buna süpriz yapacakmış. Kk ise eşinin orada başka kadınla olacağını iddia etti. Elif evi terk etti. Döndü ama nasıl sonuçlandı ne oldu da inandı kocasına bilmiyoruz çünkü söylemiyor
Kesinlikle etkiye tepki ben inanmıyorum aslında adamın böyle olduğuna, bana sürekli böyle davransa bende ona öyle davranırımAdam da fena
Beddua etmeyin yaAllah kahretsin onu
Elifin cesareti yok ayrilmaya, o yuzden evliligi gercekten yikacak batum gibi olaylara tepki vermiyo ama kuzenin esiyle sohbeti falan abartiyo.Kesinlikle etkiye tepki ben inanmıyorum aslında adamın böyle olduğuna, bana sürekli böyle davransa bende ona öyle davranırım
Ayrıca ben nişanlıyken çok dedim bu adam seni neden çekiyor bir düşün, çünkü elifi her türlü kandırıyor istediği her şeyi yapıyor kusura bakmasın ama hiç bir erkek böyle bir kadını çekmez boşuna
Elifin cesareti yok ayrilmaya, o yuzden evliligi gercekten yikacak batum gibi olaylara tepki vermiyo ama kuzenin esiyle sohbeti falan abartiyo.
Ogrenciyken adam buna kantine gitmiceksin orda erkek hoca var falan demis adam da az psikopat degil, cok sinsi bi adam.
Bence insanlara evlilik lisansi verilmeliçünkü kendisi hocası olup sevgili oldukları için
kişi kendinden bilir işi hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?