biz babamla napıcaz akıl verin...

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
103
eski konularımda bahsetmiştim eşim başka şehirde otururken evlenip benim bulunduğum şehire yerleştik sonrada çocuklar için annemlerin olduğu binaya hatta tam karşı daireye taşındık.eşimle bunlar için zaten çok atışıyorduk.1 ay oldu taşınalı şimdi iyiyiz ama dün akşam kapıcı geldi 250 tl aidat ödeyeceğiz eşimde daha maaşı çekmedik bir iki güne kadar vereyim dedi adamda tamam dedi buraya kadar herşey normal.aradan 10 dk.geçti babam arıyor beni ben aidatınızı verdim makbuzu alın diye..ben birşey diyemeden kapattım telefonu eşim köpürdü tabi babana neki niye veriyor sanki biz ödeyemiyormuyuz bizi niye rezil ediyor falan dedi haklı yani bişey diyemedim haklısın ben söylerim dedim.sonra annem geldi makbuzu getirmiş makbuzuda babamın adına yazmışlar bide ben iyice sinirlendim size verin diyen oldumu niye bizi mahçup ediyorsunuz elaleme dedim annemde babama kızmış karışma dedim ama dinlemedi dedi.sonra eşim uyurken yine aynı muhabbeti açtı ama sakince..bizim kapıcıda çok gevşek ağızlı 40 kişiye yayar şimdi aidatlarınıda kayınbaba ödüyo der dedi...şimdi acaip sinirliyim babama nasıl bi tepki vericem ne dicem bilmiyorum.az biraz bir huzurum var onuda babam kaçırıyor.sürekli böyle saçma sapan şeylerle karışıyor bize..ben hep arada kalıyorum..bi fikir verin kızlar şimdi tepkimi nasıl göstereyim

babanıza kızmamalısınız bence, kendince iyilik yapmış, bu kadar tepkiyi haketmiyor bence, annenize söyleyin güzel uslupla anlatsın durumu babanıza, olmadı siz söyleyin ama kırmadan, çünkü babanız kırılmayı haketmiyor

O an babanızda varmış vermiş. Çok da abartılacak bir şey değil. Ben de istemem bu tip işlere karışılmasını ama adam iyilik yapmaya çalışmış. Kapıcınızın boşboğazlığı da onun sorunu. Kimseyi ilgilendirmez sizin aidatınızı kimin yatırdığı. Bence oturup babanızla sakince konuşun, ama sinirlenmeden ve eşinizin bu tip şeylerden rahatsız olduğunu belirtin.

Babanın diğer karştığı mevzuları bilmiyoruz gerçi ama burada sadece iyi niyet var gibi.
bu kadar hassas olup buluttan nem kapmayın.
gençlikte oluyor hep böyle.
ama daha geniş bakın olaya.
keşke benim babam da sormadan ödese valla çok memnun olurum:))
aslında sen babanın ne niyetle yaptığını az çok biliyorsundur.
amacı size yardım dışında başka bişey mi.
yani evinize müdahele etmek veya eşini ezmek mi.
eğer böyle değilse abartıp germeyin ortalığı bu kadar.
kapıcıya laf düşmez böyle bi durumda.yeri gelir siz de babanızınkini ödersiniz.bi ailesiniz sonuçta.
bi de çocuklarınıza bakıyolarsa daha çok minnet duymanız gerekir.ve bu yardımlarını seve seve kabul ediyosunuz demek olmaz mı bu.

ama bu kaçıncı oldu ya sürekli parasıyla eziyor bizi artık yorulduk yani..eşimde eziliyor böyle durumlarda istemiyor artık ve hep huzurumuz kaçıyor kaç kere başka şeylerde uyardık anlamıyor yine aynı yine aynı....

adam iyilik yapmış size bu kadar sinirlenecek ne var ki.
babanızın elalemin yapacağı dekikodudan daha mı değersiz yaparlarsa yapsınlar ne olmuş ki.

Ezmek ne demek.
Ezip napıyor ki??
İnşallah bir gün babacğınıza muhtaç kalmazsınız.
O bir baba..
Hem de çok iyi bir baba..
Evlatlarına yardım eden..
Siz eşinizin lafına bakıp babanızdan nefret etmişsiniz.
O da madem ayarlasaydı verseydi aidatı..

Babanızın diğer durumlarda nasıl davrandığını bilmiyoruz ama bu damatlara da yaranılmaz adam destek olmasa suç olsa suç... Benim babam da verir bazen bizim yerimize ama bundan hiç rahatsızlık duymadık inanki çocuğuna sahip çıkmasa bu defada o başına kalkılırdı...keşke bu kadar yakın oturmasaydınız... Bu durumda denge kurmak eşinizden çok size düşer...Yakın oturmayı sevmedim sevemiyorum zor bi durum

Kızılacak ne var bunda adam iyilik yapmış karşılığına bak ! Bırakın artık elalem ne der muhabbetlerini. Insanlara göre yaşam çekilmez. Bence komşularınızda ne düşünceli babaları var diye düşünür ödeyemediler diye değil.

ezip napıyo mesela arkadan bi ton lafmı söylüyo ?

öperim o babacıgın ellerinden..uygun bir dille anlatırsınız kırmayın sakın..o memnun ettiğini dahi sanıyordur..

ya babanı biz alabiliriz buradaki arkadaşlar aynını söylüyor kimi babası yardım etmez diye şikayet ederi,kimi eder diye şikayet ederi, nedir bu anne ve babaların çektiği, nasıl davransalar olmuyor, güzel uslupla uyarın bari

Helal böyle babaya. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin..

Baban o an sadece iyiliğinizi düşünerek hareket etmiş. Adam iyilik yapıyor, kapıcı dedikodu manyağıysa babacığınızın suçu ne?

maaşımız 15 inde yatıyor zaten sadece dün çekmemiştik bugün verecektik..bende biliyorum iyi niyetle yaptığını ama 5 yıldır sürekli bişeylere karıştığı için artık hiç birşey istemiyoruz maddi anlamda eşim gururlu başkalarının ağzına kayınbaba parası yiyor gb.görünmek istemiyor mecburiyetten karşılıklı oturuyorz o bunu bile zor kabullenmişken bide böyle olaylar iyice zorlaştırıyor en azından ben ikisi arasında kalıp huzursuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…