- 6 Aralık 2008
- 229
- 102
- 103
- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
eski konularımda bahsetmiştim eşim başka şehirde otururken evlenip benim bulunduğum şehire yerleştik sonrada çocuklar için annemlerin olduğu binaya hatta tam karşı daireye taşındık.eşimle bunlar için zaten çok atışıyorduk.1 ay oldu taşınalı şimdi iyiyiz ama dün akşam kapıcı geldi 250 tl aidat ödeyeceğiz eşimde daha maaşı çekmedik bir iki güne kadar vereyim dedi adamda tamam dedi buraya kadar herşey normal.aradan 10 dk.geçti babam arıyor beni ben aidatınızı verdim makbuzu alın diye..ben birşey diyemeden kapattım telefonu eşim köpürdü tabi babana neki niye veriyor sanki biz ödeyemiyormuyuz bizi niye rezil ediyor falan dedi haklı yani bişey diyemedim haklısın ben söylerim dedim.sonra annem geldi makbuzu getirmiş makbuzuda babamın adına yazmışlar bide ben iyice sinirlendim size verin diyen oldumu niye bizi mahçup ediyorsunuz elaleme dedim annemde babama kızmış karışma dedim ama dinlemedi dedi.sonra eşim uyurken yine aynı muhabbeti açtı ama sakince..bizim kapıcıda çok gevşek ağızlı 40 kişiye yayar şimdi aidatlarınıda kayınbaba ödüyo der dedi...şimdi acaip sinirliyim babama nasıl bi tepki vericem ne dicem bilmiyorum.az biraz bir huzurum var onuda babam kaçırıyor.sürekli böyle saçma sapan şeylerle karışıyor bize..ben hep arada kalıyorum..bi fikir verin kızlar şimdi tepkimi nasıl göstereyim
Babanın diğer karştığı mevzuları bilmiyoruz gerçi ama burada sadece iyi niyet var gibi.eski konularımda bahsetmiştim eşim başka şehirde otururken evlenip benim bulunduğum şehire yerleştik sonrada çocuklar için annemlerin olduğu binaya hatta tam karşı daireye taşındık.eşimle bunlar için zaten çok atışıyorduk.1 ay oldu taşınalı şimdi iyiyiz ama dün akşam kapıcı geldi 250 tl aidat ödeyeceğiz eşimde daha maaşı çekmedik bir iki güne kadar vereyim dedi adamda tamam dedi buraya kadar herşey normal.aradan 10 dk.geçti babam arıyor beni ben aidatınızı verdim makbuzu alın diye..ben birşey diyemeden kapattım telefonu eşim köpürdü tabi babana neki niye veriyor sanki biz ödeyemiyormuyuz bizi niye rezil ediyor falan dedi haklı yani bişey diyemedim haklısın ben söylerim dedim.sonra annem geldi makbuzu getirmiş makbuzuda babamın adına yazmışlar bide ben iyice sinirlendim size verin diyen oldumu niye bizi mahçup ediyorsunuz elaleme dedim annemde babama kızmış karışma dedim ama dinlemedi dedi.sonra eşim uyurken yine aynı muhabbeti açtı ama sakince..bizim kapıcıda çok gevşek ağızlı 40 kişiye yayar şimdi aidatlarınıda kayınbaba ödüyo der dedi...şimdi acaip sinirliyim babama nasıl bi tepki vericem ne dicem bilmiyorum.az biraz bir huzurum var onuda babam kaçırıyor.sürekli böyle saçma sapan şeylerle karışıyor bize..ben hep arada kalıyorum..bi fikir verin kızlar şimdi tepkimi nasıl göstereyim
ama bu kaçıncı oldu ya sürekli parasıyla eziyor bizi artık yorulduk yani..eşimde eziliyor böyle durumlarda istemiyor artık ve hep huzurumuz kaçıyor kaç kere başka şeylerde uyardık anlamıyor yine aynı yine aynı....
ama bu kaçıncı oldu ya sürekli parasıyla eziyor bizi artık yorulduk yani..eşimde eziliyor böyle durumlarda istemiyor artık ve hep huzurumuz kaçıyor kaç kere başka şeylerde uyardık anlamıyor yine aynı yine aynı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?