biz babamla napıcaz akıl verin...

bence esiniz gereksiz gurur yapiyor. ne var ki bunda. onlar anne baba. gerektiginde destek olacaklar pek tabi. onlarda olmasa da sizde olsa siz vermez miydiniz.

Eşinize haklısın konuşurum diyeceğinize, babam bizim iyiliğimiz için yapıyor. Gurur yapılacak bişey yok ben evladıysam sen de öylesin diyerek arayı yumuşatsanız daha iyi olmaz mı..
Böyle yaparak babanızı resmen suçlu ilan ediyorsunuz..

bu ne ya utanmadınız mı bırde sorun dıye bunları yazarken yazıklar olsun yanı hem sıze hemde esınıze.. adam kac yasına gelmıs hala kollayıp bıseylere yardım etmek ıstemıs sızın eve esınızın yaptıklarına bak.. kım bılır nasıl kırılmıslardır otekı dunyada nasıl hesabını verıceksınız bunların? ne babalar anneler var cocuklarına kan kusturuyo 1 ıgne bıle yardım etmıyo kı yardım etmek zorundada degıller sız sukredecegınıze kalkmıs bıde yok sınırlendım bılmem ne dıyorsunuz.. Allahtan sıze muhtac degıller anladıgım kadarıyla yardım ettıklerınde boyle azarlanıyorlarsa muhtac olduklarında dusunemıyorum bıle

Bende babanız size kötü davranıyor sandım başlığınızdan siz ailesiniz onda olmaz babanızda olur verir ne var ki bunda kapıcı yayar filan diyorsunuz yayarsa yaysın onun kişilik problemi ama veremediği zaman da insanlar aidatı verememiş diyecekler hem borç olarak vermiş. Kötü niyetle yapmamış ki yardımcı olsun diye sıkışmayın diye kapıcı 2 güne kapınıza yine gelecekti ama babanıza paranız olunca da verebilirsiniz. Hem daha doğalgaz bile yanmıyor evlerde 250 tl bir apartman aidatı için çok değil mi. Bu kadar kızacak olay çıkaracak bir şey yok yani. Hem böyle dip dibe olunca da böyle sorunlar oluyor yani. Ama babanızın iyiliğinin karşılığı bu mu yani.

yok yok bazılarına iyilik yapılmaz, bende başlığı görünce aklıma neler geldi adamcağızın günahını almışım

ay bende büyük bi olay sandim baba yüreği sıkıştığınızı düşünmüştür sanki kötü niyetlemi yaptı bence özür dileyin bide tawır almışşınız adama

Ne kadar muhterem bir babanız var,ellerinden öperim onun..
Evlatlarının zor durumda kalmasını istememiş helal olsun.
Lütfen eşinizin gazıyla koca yürekli babanızı üzmeyin.

Bir babanın evlenmiş dahi olsa elinin çocukları üzerinde olması çok güzel hele ki söz konusu bir kız evlat olunca... Sahip çıkıyor, "artık evli bana ne damat düşünsün" demiyor hatta damadın yerine de düşünüyor, bu çok güzel bir şey. Biliyorum ki benim babam da aynısını yapar. Ama ben konu sahibesi açısından olaya baktığımda kendince haklı hanımlar. Sonuçta evli ve kendine ait, anne babadan ayrı bir düzen ve bütçe var. Evi ile ilgili kararları ve sınırları eşi ile kendisi belirler, dışarıdan müdahale edilmiş olsa hiçbirimiz kabul edemeyiz çünkü burada Funda'nın evi ile ilgili kendisinin bir gün sonraya erteleme kararı aldığı aidat ödemesi ona danışılmadan ödenmiş. Bu forumda bir çok konu okuyoruz mesela kayınvalide eve yedek anahtarla gelinine ve oğluna danışmadan girse ve "burası oğlumun evi istediğim gibi girerim" dese "aman efendim evinin özeline karışamaz eviniz ayrı düzeniniz ayrı" denmiyor mu? Bence bu konunun da ondan bir farkı yok. Kendi kararlarını alabilecek olgunluğa ermiş ve ayrı bir yuva kurmuş iki bireyin ev içi meseleleri kendilerini ilgilendirir, dışarıdan müdahaleyi yanlış buluyorum. Evlendikten sonra ne kadar yakın oturuluyor olsa da ev ayrıysa, aileler ancak talep edilmesi halinde müdahale etmeliler bence.

tepki gösterenler için yazıyorum..eşinizin kayınbabanın maddi yardımlarından rahatsız olduğunu ve 5 yıl boyunca sürekli böyle imalara maruz kaldığını düşünün ve bunun evinizde tartışmalar yarattığını..siz olsaydınız ne derdiniz sağol mu? istemiyor işte ne yapabilirim ben zamanında hep ailemi savundum zaten ama olmuyor devamlı böyle..

Valla kusura bakmayin ama asil sizin tepkiniz cok tuhaf ve asil aileniz siE nasil davranacagini düşünmeli. .onlar anne baba..kiyamamislar size zor durumda oldugunuz icin odemisler.hic birseye el uzatmqyqn insalar olsalar emin ol kocalarimiz onlarada soylenirdi..ben senin yerinde olsam esime haklisin diyecegime biraz ailemi yuceltirdim. .yapmak zorunda olmadiklari seyleei yapip bide azar isitiyolar, yazik..

Ne kadar nankörsünüz yahu. . Adam sizi düşünmüş ödemiş bin pişman etmişsiniz. .
Herşeyi söylemenin bir üslubu olmalı. . Paranız elinize geçince teşekkür ederek babanıza iade edebilirdiniz. .

Biz erkeklerin arkamızda güçlü durmasını isteriz ama bu konuda konu sahibesinin eşinin kaale alınmadığını düşündüm. Hangi adam olsa "ben neciyim burada kocan mı bostan korkuluğu mu" diye düşünür tabii azıcık gururu varsa... Ki adamda var ki canı sıkılmış.

niye o

niye o zaman ailenin dibine gelip yerleştiniz.?
çocuklarına ailen bakmıyor mu?bunda niye gurur yapmadı eşin.
uzakta olurdunuz karışan görüşen olmazdı daha iyi değil miydi?

Böyle bir rahatsızlık durumunda, maaşınızı çekincce babanıza parayı iade edebilirdiniz, almayacak olursa annenize verirdiniz. Yani ben rahatsız olsam ne yapar eder geri veririm. 1-2 böyle yapınca da hiç öyle müdahele gibi olmaz.
Neden böyle bir yol izlemediniz merak ettim.

niye ezilmiş gibi hissediyorsunuz anlamadım.babanınzı kıymetini bilin

sonraki ay da siz de babanızın ve kendinizin aidatını ödeyin..
bizzat kapıcıya verin..
hem kapıcının ağzı kapanmış olur.. madem ele güne yaymasından çekiniyorsunuz....
hem de babanıza olan borcunuzu ödemiş olursunuz..

çok büyütmeyin bence.. tamam eşiniz kendisini kötü hissetmiş ama kibarca babanıza açıklayabilirsiniz siz ya da anneniz..

çocuklarınıza da anneniz bakıyor sanırım?

bu kadar çok emeği, hakkı olan anne-babaya fevri davranmamak lazım...

. babanız sanırım sizleri o kadar çok seviyorki eşinizide ,sizede hep birşeyler yapmak istiyor.
eşinizide oğlu gibi görüyor.
beni oğlu çocuğu gibi görüyor diye bakarsa eşiniz rahatsız olmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…