Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Al brnden de o kadar
Yok canım anladım zaten peki kilo kaybı oldu mu isale bağlı olarak
Ayın 2 sinde 5. Ay kontrolü var bakalm belli olur cann yazarm

Kızlar kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz 4.aydan itibaren olanlar var kullanmadım ama marketlerde gözüme çarptı veren var mı yada verirmisiniZ

Kızlar kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz 4.aydan itibaren olanlar var kullanmadım ama marketlerde gözüme çarptı veren var mı yada verirmisiniZ

Ben hangi sebzeler var diye bakmıştım +4 olanlara..
Evde kendim yaptım, buharda haşlayıp su ya da süt ile püre olarak..
Sade havuç.. sade turp.. elma armut karışık ve karışık sebze olanları aldım.
Kavanozlarını kullanıyorum :)
Ama almışken iki kaşık yedirdim de.. Kalanı ben yedim. Bekarken de yerdim hey gidi :))

Hipp marka kullanıyorum ben en güvendiğim o. Organik konserve..

Canım ben hazır gıdaya erken dönemde karşıyım. 6 aydan öncede anne sütünden başka bişey vermeyi düşünmüyorum sonrasında da paketi gıdalar ne kadar Gec hayatına girerse o kadar sağlıklı olur.

Evet hipp bende gördüm markette ya aslında şimdi değilde 6. Aydan sonra düşünmüyor değilim hani sebzeleri evde yapıyoruz zaten de ne bileyim farklı bir tat olur diye bakalım bir ayımız kaldı

Evet hipp bende gördüm markette ya aslında şimdi değilde 6. Aydan sonra düşünmüyor değilim hani sebzeleri evde yapıyoruz zaten de ne bileyim farklı bir tat olur diye bakalım bir ayımız kaldı

Tabi canım kilosu iyiyse 6. ayı beklemek daha iyi. Tadım yaptırabilirsin ama kase kase düzenli öğünler için bence erken

Benim bu ara hicbirseye enerjim yok hep uyuyasim var ama bizim paşa izin vermiyor. Maşallah size
Canm valla benimki de huysuz sürekli kucak istiyor diş çıkarıyor uyumadığı her zaman ağlıyor. Kandırıyorum gönlünü yapıyorum bir şekilde. Gündüz uykusu hiç yok mesela akşama kadar ne çektiğimi bir ben bilirim. Akşam üstümden tır geçmiş gibi giriyorum yatağa. Geçecek bu zamanlarda sadece sabır. Her hafta huy değiştiriyorlar bi iyi bi kötü. Sen enerjim yok dedikçe enerjin olmaz tabi. İyiyim ben herşeye yeterim de. Sen annesin. Yapamayacğn şey yok. Motive et kendini. Yoksa kim güllük gülistanlık. Kimin bebeği kurm bebek yat kalk. Hiçbiri. Herkeste farklı bir durum. Yürümeye başladık larında ne yapacgz ay oğlum otur az dinleneyim yok peşinde koşturacaksn her an arkasında olacaksn. O zamanda mı enerjim yok diyeceksin. Silkelenmen lazım öpüyorum sizi :)

Vallahi ben üç çocukla ilgileniyorum bazen pes edesim geliyor yada bittim deyip kaçmak istiyorum sonra çocuklara bi bakıyorum hepsinin ayrı ayrı ihtiyacı var anneye onlar bana emanet diyorum ve yeniden başlıyorum çok şükür ki başlarındayız

Kilo artik unuttum diyebilirim 2 3 günde bir kanlı kaka oluyor sonuçlar iyi . Süt ürünler é dikkat ediyorum tuketmemeye ama neyden oluyor bilmiyorum yarin çocuk Cerrahisi ne götüreceğim . Rabbim saglik versin inşallah

Canım biz 5 aylik olduk . Denemeye korkar oldum kanlı kaka durumu nu çözemedne başlamak istemiyorum bulamamız gerek bu durumu yarin çocuk cerrahisine gideceğiz inşallah olumlu sonuç alırız

Kızlar yaptığı kaka bu çok aferdersiniz. Beyaz beyaz şeyler de var onlar nedir bilmiyorun

Eklentiler

• 20170802_175657.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar yaptığı kaka bu çok aferdersiniz. Beyaz beyaz şeyler de var onlar nedir bilmiyorun
Canm boşuna panik yapmışsın sindirilmemiş süt onlar bazen benimkinde de oluyor skntı olacak bir durum değil. Anne sütü ile beslenen bebekte normal kakadır bu. Birde mama veriyor isen bebelac ın da böyle pütürtüler bıraktığını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…