- 3 Ekim 2016
- 230
- 122
- 18
- 42
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.461
Yok canım anladım zaten peki kilo kaybı oldu mu isale bağlı olarakKesinlikle canm lafım sana değildi zaten genel olarak dedim öyle
Al brnden de o kadarBiz de bu ara çok huzursuzuz. Zaten normalde çok sakin yapılı bir çocuk değildi ama bu aralar tavan yaptı iyice. Hem kucağıöda hoplamak zıplamak istio kalan her an ağlıo zırlıo. Bileklerim iflas etmiş durumda sbah uyanıyorum ayaklarımın üzerine basamıyorum. Gece yanlışlıkla yüzükoyun dönersem uykumda bidaha geri dönemiyorum. Dişten şüpheleniyorum ben de ama görünürde bir şey yok. Umarım diştir. Davranış haline dönüşmemiştir bu haller:)
Ayın 2 sinde 5. Ay kontrolü var bakalm belli olur cann yazarmYok canım anladım zaten peki kilo kaybı oldu mu isale bağlı olarak
Kızlar kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz 4.aydan itibaren olanlar var kullanmadım ama marketlerde gözüme çarptı veren var mı yada verirmisiniZ
Canım ben hazır gıdaya erken dönemde karşıyım. 6 aydan öncede anne sütünden başka bişey vermeyi düşünmüyorum sonrasında da paketi gıdalar ne kadar Gec hayatına girerse o kadar sağlıklı olur.Kızlar kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz 4.aydan itibaren olanlar var kullanmadım ama marketlerde gözüme çarptı veren var mı yada verirmisiniZ
Evet hipp bende gördüm markette ya aslında şimdi değilde 6. Aydan sonra düşünmüyor değilim hani sebzeleri evde yapıyoruz zaten de ne bileyim farklı bir tat olur diye bakalım bir ayımız kaldıBen hangi sebzeler var diye bakmıştım +4 olanlara..
Evde kendim yaptım, buharda haşlayıp su ya da süt ile püre olarak..
Sade havuç.. sade turp.. elma armut karışık ve karışık sebze olanları aldım.
Kavanozlarını kullanıyorum :)
Ama almışken iki kaşık yedirdim de.. Kalanı ben yedim. Bekarken de yerdim hey gidi :))
Hipp marka kullanıyorum ben en güvendiğim o. Organik konserve..
Aynen katılıyorum 6. Ayı beklemek lazımCanım ben hazır gıdaya erken dönemde karşıyım. 6 aydan öncede anne sütünden başka bişey vermeyi düşünmüyorum sonrasında da paketi gıdalar ne kadar Gec hayatına girerse o kadar sağlıklı olur.
Evet hipp bende gördüm markette ya aslında şimdi değilde 6. Aydan sonra düşünmüyor değilim hani sebzeleri evde yapıyoruz zaten de ne bileyim farklı bir tat olur diye bakalım bir ayımız kaldı
Benim bu ara hicbirseye enerjim yok hep uyuyasim var ama bizim paşa izin vermiyor. Maşallah sizeSıkıldıkça oğluma sarıyorum :)
Canm valla benimki de huysuz sürekli kucak istiyor diş çıkarıyor uyumadığı her zaman ağlıyor. Kandırıyorum gönlünü yapıyorum bir şekilde. Gündüz uykusu hiç yok mesela akşama kadar ne çektiğimi bir ben bilirim. Akşam üstümden tır geçmiş gibi giriyorum yatağa. Geçecek bu zamanlarda sadece sabır. Her hafta huy değiştiriyorlar bi iyi bi kötü. Sen enerjim yok dedikçe enerjin olmaz tabi. İyiyim ben herşeye yeterim de. Sen annesin. Yapamayacğn şey yok. Motive et kendini. Yoksa kim güllük gülistanlık. Kimin bebeği kurm bebek yat kalk. Hiçbiri. Herkeste farklı bir durum. Yürümeye başladık larında ne yapacgz ay oğlum otur az dinleneyim yok peşinde koşturacaksn her an arkasında olacaksn. O zamanda mı enerjim yok diyeceksin. Silkelenmen lazım öpüyorum sizi :)Benim bu ara hicbirseye enerjim yok hep uyuyasim var ama bizim paşa izin vermiyor. Maşallah size
Cok zorlamdm ama doktorumuz eger birseyi begenmezse sakin onune baska bsey koyma ertesi gun yine ayni seyi koy ddi acligi ogrensn ddi begenmeyip baska bsey koyarsan ymk secer ddiSevmediyse zorlama bence. İlerde öorbasının içine koyarsın öyle yer.
Cok zorlamdm ama doktorumuz eger birseyi begenmezse sakin onune baska bsey koyma ertesi gun yine ayni seyi koy ddi acligi ogrensn ddi begenmeyip baska bsey koyarsan ymk secer ddi
Vallahi ben üç çocukla ilgileniyorum bazen pes edesim geliyor yada bittim deyip kaçmak istiyorum sonra çocuklara bi bakıyorum hepsinin ayrı ayrı ihtiyacı var anneye onlar bana emanet diyorum ve yeniden başlıyorum çok şükür ki başlarındayızCanm valla benimki de huysuz sürekli kucak istiyor diş çıkarıyor uyumadığı her zaman ağlıyor. Kandırıyorum gönlünü yapıyorum bir şekilde. Gündüz uykusu hiç yok mesela akşama kadar ne çektiğimi bir ben bilirim. Akşam üstümden tır geçmiş gibi giriyorum yatağa. Geçecek bu zamanlarda sadece sabır. Her hafta huy değiştiriyorlar bi iyi bi kötü. Sen enerjim yok dedikçe enerjin olmaz tabi. İyiyim ben herşeye yeterim de. Sen annesin. Yapamayacğn şey yok. Motive et kendini. Yoksa kim güllük gülistanlık. Kimin bebeği kurm bebek yat kalk. Hiçbiri. Herkeste farklı bir durum. Yürümeye başladık larında ne yapacgz ay oğlum otur az dinleneyim yok peşinde koşturacaksn her an arkasında olacaksn. O zamanda mı enerjim yok diyeceksin. Silkelenmen lazım öpüyorum sizi :)
Canım bizde de süt proteini alerjisinden supheleniyo doktorumuz süt yoğurt peynir hiç tuketmiyorum paketli gidalardan uzak duruyorum sen de çok dikkat et zaten beslenmene dikkat edersen kakasi zamanla düzelir biz de 4 buçuk ayligiz ve 6 100 kilomuz halbuki çok güzel emiyo doktor bana da mama önerdi hatta bi iki kez icirdim sonra attim hepsini içime sinmedi az kilo aliyo ewt çok üzülüyorum ama 6 ayın bitmesine az kaldı mama işini o zaman dusunucem sen de çok takma kafana kilo işini mama ve ilaç kullanımı konusunda başka bi doktorun görüşünü al nacizane fikrim bu
Canım biz 5 aylik olduk . Denemeye korkar oldum kanlı kaka durumu nu çözemedne başlamak istemiyorum bulamamız gerek bu durumu yarin çocuk cerrahisine gideceğiz inşallah olumlu sonuç alırızSanırım sizin 6. Ayınızın dolmasına az bir zaman kaldı ben sizin yerinizde olsam başlardım yavaştan yavaştan. Ben bikaç kere denedim ama beneğimin bağırsakları kaldırmadı ben de bıraktım. Kilo alımları zaten azaldı bebişlerin ayda bikaç yüz gram alıyorlar. Önemli olan sağlıklı olmaları.
Tahlilde ne çıkıyor yada bu şekildemiydi tahlile verildiğindeKızlar yaptığı kaka bu çok aferdersiniz. Beyaz beyaz şeyler de var onlar nedir bilmiyorun
Tahlilde ne çıkıyor yada bu şekildemiydi tahlile verildiğinde
Canm boşuna panik yapmışsın sindirilmemiş süt onlar bazen benimkinde de oluyor skntı olacak bir durum değil. Anne sütü ile beslenen bebekte normal kakadır bu. Birde mama veriyor isen bebelac ın da böyle pütürtüler bıraktığını biliyorumKızlar yaptığı kaka bu çok aferdersiniz. Beyaz beyaz şeyler de var onlar nedir bilmiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?