- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.481
Bebisler sağlıklı olsun da insallah biz enerji buluruz. Bu ara depresif hallerdeyim adet oldum ondan sanırım. Ninni söylerken Ağlıyorum , aglamaktan ninni soyleyemiyorum falan. Böyle sürüp gidiyor. Dün az uyumusum oglen uyandigimda kim olduğumu hatirlayamiyordum:)Canm valla benimki de huysuz sürekli kucak istiyor diş çıkarıyor uyumadığı her zaman ağlıyor. Kandırıyorum gönlünü yapıyorum bir şekilde. Gündüz uykusu hiç yok mesela akşama kadar ne çektiğimi bir ben bilirim. Akşam üstümden tır geçmiş gibi giriyorum yatağa. Geçecek bu zamanlarda sadece sabır. Her hafta huy değiştiriyorlar bi iyi bi kötü. Sen enerjim yok dedikçe enerjin olmaz tabi. İyiyim ben herşeye yeterim de. Sen annesin. Yapamayacğn şey yok. Motive et kendini. Yoksa kim güllük gülistanlık. Kimin bebeği kurm bebek yat kalk. Hiçbiri. Herkeste farklı bir durum. Yürümeye başladık larında ne yapacgz ay oğlum otur az dinleneyim yok peşinde koşturacaksn her an arkasında olacaksn. O zamanda mı enerjim yok diyeceksin. Silkelenmen lazım öpüyorum sizi :)
Ya bende adet olmak istiyorum kime sorduysam adet olduktan sonra rahatlamış daha kolay atmış kiloyu sen de durum ne. Ayrıca hala olmamam normal mi kiBebisler sağlıklı olsun da insallah biz enerji buluruz. Bu ara depresif hallerdeyim adet oldum ondan sanırım. Ninni söylerken Ağlıyorum , aglamaktan ninni soyleyemiyorum falan. Böyle sürüp gidiyor. Dün az uyumusum oglen uyandigimda kim olduğumu hatirlayamiyordum:)
Ya bende adet olmak istiyorum kime sorduysam adet olduktan sonra rahatlamış daha kolay atmış kiloyu sen de durum ne. Ayrıca hala olmamam normal mi ki
Canım olmaman normal genelde emzirirken adet görmüyosun ama ben nasıl bi cinssem lohusalik bittikten 15 gün sonra adet olmaya başladım. Düzene de girdi artık. Bilmiyorum kilo vermeye faydası var mı ben hamilelik boyunca 11 kilo aldım gebelik sekeri yüzünden diyet yapmıştım. Şu anda hamile kaldıgim kilodan 1 fazlam var. Dikkat etsem oda gidecek ama hayatim boyunca hep balık etli, tombul kuş vs. Olduğumdan takmiyorum kiloyu pekYa bende adet olmak istiyorum kime sorduysam adet olduktan sonra rahatlamış daha kolay atmış kiloyu sen de durum ne. Ayrıca hala olmamam normal mi ki
Bence panik olma benim oğlan da böyle yapıyor kalasını çoğunluklaKızlar yaptığı kaka bu çok aferdersiniz. Beyaz beyaz şeyler de var onlar nedir bilmiyorun
Bnde olmk istiyorum siskinligim var daraliyorum bi asabiyet bi gerginlik bazen catlick gbi oluyrm gelse de rahatlasam diyrumYa bende adet olmak istiyorum kime sorduysam adet olduktan sonra rahatlamış daha kolay atmış kiloyu sen de durum ne. Ayrıca hala olmamam normal mi ki
Kızlar biz 5. Ay kontrolünden geldik.
Noyan bey bu ay hastalık ile geçirdi malum ama buna rağmen 700 gram almış ama 1 cm uzamış dr normal dedi ama içime dert oldu :)
Şuanki güncel kilo 9330
Boy 64
Baş çevresi 44
Boyu ortalama ama kilodan iyice kısa görünüyor bildiğiniz topaç :)
Doktorum ek gıda konusunda fazla katı. Kesinlikle ağzına değdirme tadım falan istemiyorum diyor. 6. Aydan sonra hatta belki 6 buçuk dedi o zaman konuşalımnek gıdayı dedi
Diş görünüyor yeri belli ama daha damağı delmedi işin garip yanı alt yan kesici diş görünen sanırım sıra farklı olacak bizde :)
İshali düzelmek üzere reflor kullanıyorum ama iki üç günde bir yapan çocuk şimdi günde 6 ya ancak düştü kötü oluyorum geçsede kurtulsam diyorum. Boklu bez temizlemekten gına geldi. Hele gece uyurken yapıyor gelde temizleme nasıl gönül el versin öyle yatsın uykulu uykulu bi zor oluyor anlatamam.
Genel olarak huysuz zaten uyumadığı zaman hep mızmız ağlama modunda dişten dedi dr bakalm
Ayrıca hep yere koymamı yerde oynamasını yuvarlanmasını istedi ve bu kiloyla dönebildiğine çok şaşırdı.
Yürümesi vs birçok şeyi gecikebilir dedi kilodan
Zayıf olsa skntı kilolu olsa skntı emiyor desem emmesi de az
Sizde durumlar ne ben çok uzattm maşallah bebişlerimize :)
Maşallah Noyan bebeğe bin maşallah evet boyu banada kısa geldi çünkü 4.ay aşısında benim oğlum 8 kilo 68cm gelmişti nerdeyse bir ay oldu ama bence o kilolar sonra boya verecek görürsün bak benim oğlanlar uzunlar ama kızım benim gibi kısa hatta kızım 46 cm doğmuştu benim oğlanlara hamileyken doktorlar niye bu kadar uzun diyordu kızıma hamileykende niye bu kadar kısa diyorlardı doktorlarada bişey beğendirmek zorKızlar biz 5. Ay kontrolünden geldik.
Noyan bey bu ay hastalık ile geçirdi malum ama buna rağmen 700 gram almış ama 1 cm uzamış dr normal dedi ama içime dert oldu :)
Şuanki güncel kilo 9330
Boy 64
Baş çevresi 44
Doktorum ek gıda konusunda fazla katı. Kesinlikle ağzına değdirme tadım falan istemiyorum diyor. 6. Aydan sonra hatta belki 6 buçuk dedi o zaman konuşalımnek gıdayı dedi
Diş görünüyor yeri belli ama daha damağı delmedi işin garip yanı alt yan kesici diş görünen sanırım sıra farklı olacak bizde :)
İshali düzelmek üzere reflor kullanıyorum ama iki üç günde bir yapan çocuk şimdi günde 6 ya ancak düştü kötü oluyorum geçsede kurtulsam diyorum. Boklu bez temizlemekten gına geldi. Hele gece uyurken yapıyor gelde temizleme nasıl gönül el versin öyle yatsın uykulu uykulu bi zor oluyor anlatamam.
Genel olarak huysuz zaten uyumadığı zaman hep mızmız ağlama modunda dişten dedi dr bakalm
Ayrıca hep yere koymamı yerde oynamasını yuvarlanmasını istedi ve bu kiloyla dönebildiğine çok şaşırdı.
Ben 1.63 eşim 1.80 bu bebeklerin boy kilo tablosuna baktığımda normal uzunlukta kısa değil aslında ortalama yabi doktorda iyi dedi ama kilodan mıdır nedir gözüme kısa gözüküyor :) boy kilo önemli değil sağlık önce tabi de anne olmadan öncede merak ederdim herşeyi şimdi iyice araştırır oldum :)Maşallah Noyan bebeğe bin maşallah evet boyu banada kısa geldi çünkü 4.ay aşısında benim oğlum 8 kilo 68cm gelmişti nerdeyse bir ay oldu ama bence o kilolar sonra boya verecek görürsün bak benim oğlanlar uzunlar ama kızım benim gibi kısa hatta kızım 46 cm doğmuştu benim oğlanlara hamileyken doktorlar niye bu kadar uzun diyordu kızıma hamileykende niye bu kadar kısa diyorlardı doktorlarada bişey beğendirmek zor
Eşinle boylarınız çok iyi oğlun kısa olmaz çünkü o kilolu olduğu için o şekilde görürsün bak diş derken sürünme yürüme derken o kilolar hop boya gitmiş hem dediğin gibi önce sağlık bu arada ben 1/55 eşim 1'85 30cm var aramızda kız bana oğlanlar babaya çekmiş ama olsun çok şükür sağlığımız yerindeBen 1.63 eşim 1.80 bu bebeklerin boy kilo tablosuna baktığımda normal uzunlukta kısa değil aslında ortalama yabi doktorda iyi dedi ama kilodan mıdır nedir gözüme kısa gözüküyor :) boy kilo önemli değil sağlık önce tabi de anne olmadan öncede merak ederdim herşeyi şimdi iyice araştırır oldum :)
Masallah canm oglusunaKızlar biz 5. Ay kontrolünden geldik.
Şuanki güncel kilo 9330
Boy 64
Baş çevresi 44
Canm erken ama ek gıda için daha 5 aylık 6 ay olmadan vermeMasallah canm oglusuna
merak etme her bebegin yapisi farklidir ve ergenlikte boyu da kilosu da degiseck olmasi gerektigi gibi olck hic kafaya takma tadini cikar bn zayif kizim bnm die seviyorum sen tombis oglum die sevbizde 3 gundr kaka yapmiyrz gunde 2 3kez yapan cocuk 3 gundr yapmiyr gozunun icine bakiyrm yapsa die seftali verdim ya o yapti ya da on alt damagi bembeyaz olmus disler gelck galiba o yapti bilemiyrm
Canm 5.5 aylik olduk doktorumuz verebilirsn dedi die verdm 3 gundur de vermiyorum ama hala yapmadk beklemedeym bakalmCanm erken ama ek gıda için daha 5 aylık 6 ay olmadan verme
Maşallah..Oğluşum yekta aras 6. Ayına girdi çok şkür sağlıklı Kilosuda boyuda iyi maşallah.. sünnet yaptırcaz bu ay içerisinde doktoruda önerdi.. memeyle doymuyo ek gıdaya mamaya basladm yavastan Yiyo wala şkür
Ay kıyamam ya okurken ben de ağlıcaktım. Zor zamanlar evet bende bazen kendimi kaybediyorum hiçbir şeye yetemiyorum ama sanırım sabretmek gerekio hep böyle gitmicek biz de sosyal hayata katılıcaz kendimize bakıcaz sosyalleşicez.Bebisler sağlıklı olsun da insallah biz enerji buluruz. Bu ara depresif hallerdeyim adet oldum ondan sanırım. Ninni söylerken Ağlıyorum , aglamaktan ninni soyleyemiyorum falan. Böyle sürüp gidiyor. Dün az uyumusum oglen uyandigimda kim olduğumu hatirlayamiyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?