Bizde mi bi problem var?

Gecen esimin akrabalari geldi uzaktan akrabasi. Bizimle ayni yasta evliler. Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum sürekli birbirlerini övdüler. Ben kendimi o kadar kotu hissettimki. Bi konu aciliyo cocuk sürekli kizi öne atiyo sen bu bölumu okudunya bilirsin anlatsana hayatim falan ama sürekli oluyo bu.
Sonra bi yere oturduk sarmas dolaslar birbirlerine bakip guluyolar sürekli sariliyolar kiz adamin omzuna yatiyo falan anlayamadim. Biz de tam tersi baskasinin yaninda gösteris yapar gibi niye yapalim düşüncesindeyiz yapmayiz sevmeyiz de. Basbasayken ayri tabi.
İnstgramda da sürekli paylasim halindeler o kadar midem bulandiki artik ise girdim ise girme hediyesi aaa seni seviyorum askim birinci hafta hediyesi.
Ben de evet biraz kiskanmis olabilirim bilmiyorum hem itici geliyo hem de ne kadar mutlular diyo insan. Esime sardim gecen sen bana hic jest yapmiyosun insan bi su kizi mutlu ediyim diye dusunur dedim. O da iste o cocuktan bahsetti. Ayni okulda okumuslar. Onun hic maddi problemi olmadiki dedi okurken de birsuru kursa oraya buraya gidiyodu ben ailemden isteyemiyodum dedi. Onun ailesi ne dese yapiyodu falan dedi icim burkuldu utandim (dugunde ailesi altinlari alcaz dedi ama esim benim yanimda oldu biz o altınlarla eve gircez dedi ailesi cok sorumsuzdur ondan üzüldüm) :KK43: yani bu konular biraz da maddiyata bakiyo dedi hakli olabilir tabi biraz da bahanesi esimi taniyosam oldum olasi beceremez sürprizdir odur budur islerini.
Nedense iki gündür fena halde kafama taktim bunlar instagramda paylastikca ben esime doldum. Ama sanirim haksizlik yapiyorum. Ya da şöyle söylüyüm esim hakli mi yoksa bahane mi ariyo? Pahali olmasina gerek yokki iki mum yakip güzel sözler söylese de olur illa maddi bisey gerekli değil bana göre.

canım send e eşin gibİ davranıyorsun sen bir iki yaklaşırsan ufak süprizler yaparasan eşin de yapar örnek verim ben eşim Evden çukarken ne işim olursa olsun asansöre binene kadar bekler öper uğurlarım eşim hep böyle mi olacak ne gerek var derdi şimdi öpmeyince ne oldu diyor sen aşkını gizleme. Tabiki yerine göre ama her zaman ilgi göster gösteriş olarak düşünme bunu sen içinden geldiği gibi davran engel koyma ki kendine eşin de sana ayak uydursun

Peki hem mıçmıç ilişki sevmiyorum deyip hem deli gibi kısmanmanız 😂 Bazı insanlar daha dokunmatik oluyor bazıları daha mesafeli bunun para pulla rahatlıkla alakası olduğunu sanmıyorum. Ki siz de aslında onlar gibi olmak istiyorsunuz böyle kötülemeye gerek var mı?

Geç kalmamışsındır umarım, mıçmıç adamların üzerini çiziyoruz artık :KK70:

Bunun farklı versiyonunu yaşadım, eşim çocuklarla çok ilgilenir, arkadaşlarla dışarıya çıktık babalarıyla oynadılar, eşim kalktı oturdu çoğunlukla. Bir arkadaşımın eşi dedi ki eşin bir kabahat mi işledi de sen hiç seni kaldırmıyor kendi uğraşıyor çocuklarla 😯 bir babanın çocuklarıyla vakit geçirmesinin altında bile başka şeyler aranabiliyor.

Buda ona benziyor, bizde olmayanı kötülemeye, karalamaya çalışarak iç rahatlatmaya çalışmak.

Kabullenilmiş çaresizlik bence biraz bu. Eşinden yeterli ilgiyi sevgiyi göremeyen ya da çocuklarına babalık yaptığını göremeyen kadınlar kendilerini bu şekilde avutuyorlar. Bir çeşit korunma mekanizması sanırım. Çok ilgili bir eş bir baba ama aslında aldatıyor, dövüyor, suç işlemiş affettirmeye çalışıyor vs.

Ben annemden babamdan böyle gördüm, başka türlü mutlu olamazdım. Babam işten gelince bizden önce annemi öperdi. Ablam da ben de böyle eşler seçtik, diğer ablamın eşi sevgisini göstermeyen höt höt bir adamdı, boşandılar. Çünkü tatmin olmadı ablam o evlilikte. Etrafımızda 3-5 kişi var, gösteriş olmasın diye bana ilgisini sevgisini göstermeyecek adam beni mutlu etmez. Biz utanıp çekineceğimize onlar bizi örnek alsın.

Çifterin artık özeli kalmamış, anın tadını çıkarmak yok. Kalkıp çevreden örnek versen "kendini avutuyor" durumuna düşüyorsun. Eş ya da sevgiliden sürekli hediye vs beklenti içinde olmakta sıkıcı bir durum. O nedenle bu konu uzar gider.

Gösteriş yapmak için ya da "buldumcuk" olanlar 98454 tane fotoğraf atıyor. En güzeli bu tip kullanıcıları sessize almak. Sanal dünya da mutluluklar.

Hatanız nerde biliyor musunuz? Evlenmeden önce kurduğunuz hayalleri,kafanızda oluşan koca ve evlilik profilini gercekte gormek istemeniz..
Evlilik milattir. O hayalleri birak düşünmeyi istemeyi unutmaktir ve yeniden hayaller inşa etmektir
Anlatabildim mi?
Ayrica bazi şeyler değişmez.
Şunu da belirteyim;instagramda bu sululuk yüzünden cok kişi kandırılıyor.
Kocasından dayak yiyor aşkım bitanemle başlayan destanlar yazıyor.
Neden mi? bu psikolojidir. Önce kendisinin inanması gerekir kendini inandiracak ki başkasını inandırsın.
O yanınıza gelen gerizekalı ciftle de görüşmeyin. Evlenmişler ama bankta birbirine sarılan ergen gibi olmaktan kurtulamamislar.
Bizimde var öyle bir tanıdığımız
Kiza sarılır saçıyla oynar. Askimlar bitanemler havada uçuşur. Isin gercek yüzü ne bilio musunuz?
Cinsellik yokmus. Cocuklari olmuyor bu yüzden. Oglan sorumsuzmus. Boşansa annesi üzülürmüş.
Bizzat cok yakin arkadaşım
Ama yanimizdayken cok mutlu davranirlar oglan yokken anlattı banada.
Evet mesela esime ben hep nisanliyken sigarayi birak derdim ama baski yapmazdim sadece cok mutlu olurum cidden birakirsan çünkü zararli bisey sonucta.
Onlarin yaninda da acildi bu konu cocuk sigara iciyomus kiz baski yapiyomus birak diye. Laf arasinda bana laf sokuyo baskisiz birakilmaz bilmem ne. Yani öyle bi yansittiki onlarin birbirine sarilmasi gozume sokmasi herseyleri normal biz anormaliz. Mesajiniza sonuna kadar katiliyorum. Boyle ciftleri de sevemiyorum. bi insanin instgaramda uaninda oturan esine seni seviyorum yazmasini anlamadim anlamicam. Yanindaysa soyle uzaktaysa ara. Neden baskalarina gosteriyosunki? esine söyle. Sonra iste benim gibilri de soguk nevale saniyolar halbuki evde gayet bakimliyim esime ilgiliyim o da ilgili bizde evde sarmas dolasiz. Her firsatta sevdigimi soylerim ama evde otururken bak ne kadar mutluyum diyepaylasmam.

Benim eşimde romantik değildir.
Ki bende hiç sevmem mum ışığı falan nedir yani.
En son olan bişeyi anlatayım demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Ben migrostan bi tane sabunluk aldım.
Uzun süredir aldıklarım hep bozuk çıkıyordu.
Buda öyle olur diye 1 tane aldım.
Sonradan bi hoşuma gitti.
Eşime laf arasında bir defa ya keşke 2 tane alsaydım baksana nasıl işime yaradı tüh falan dedim. Normal bi sohbet.

Aradan 3 4 hafta geçti.
O sabunluk başka markete gelmiş.
Eşim eve geldi elinde sabunluk.
Beğenmiştin ya görünce aldım bitanr daha dedi.

İşte bence o sabunluk romantik mum ışığından da, alacağı instagrama hava atmalık hediyelerden de, birilerinin yanında kendini ispatlamasından da daha değerli.

Çünkü beni dinlemiş.
Çok basit bi cümleydi yani sabunluğu beğendim keşke bitane daha alsaydım.
Ben belki duymadı bile sanıyordum.
Ama dinlemiş beni.

Bazen sevgi romantik dakikalar değilde işte böyle alacağı bişeydir.
Üstüne hırka al demektir,
Ne bileyim gün içinde arayıp nasılsın demektir.
Hayata nasıl baktığınızla alakalı
Evet bizim aramizda da geciyo böyle şeyler dogru söylüyorsunuz. Kocama askim depresti bak simdi :D

Evet mesela esime ben hep nisanliyken sigarayi birak derdim ama baski yapmazdim sadece cok mutlu olurum cidden birakirsan çünkü zararli bisey sonucta.
Onlarin yaninda da acildi bu konu cocuk sigara iciyomus kiz baski yapiyomus birak diye. Laf arasinda bana laf sokuyo baskisiz birakilmaz bilmem ne. Yani öyle bi yansittiki onlarin birbirine sarilmasi gozume sokmasi herseyleri normal biz anormaliz. Mesajiniza sonuna kadar katiliyorum. Boyle ciftleri de sevemiyorum. bi insanin instgaramda uaninda oturan esine seni seviyorum yazmasini anlamadim anlamicam. Yanindaysa soyle uzaktaysa ara. Neden baskalarina gosteriyosunki? esine söyle. Sonra iste benim gibilri de soguk nevale saniyolar halbuki evde gayet bakimliyim esime ilgiliyim o da ilgili bizde evde sarmas dolasiz. Her firsatta sevdigimi soylerim ama evde otururken bak ne kadar mutluyum diyepaylasmam.

Canım sana bahsettigim bu çiftten erkek olanı hayatimin anlamı tarzında seyler yazıp instagrama paylaşıyor. Karısı demiski senin yaninda otururken neden hayatının anlami iyiki bilmemne yazıyorsun ne alaka 😁😁😁
Bide resmen bana böyle anlatti salak..inan ki.
Bide baskısız olmak.ne demekmis oyle bisey yoo zaten sigara bırakılan birsey degil baski yapsan da yapmasan da bir insanin desteksiz sigarayı bırakması ınanılmaz zor.
Şahsen ben oyle düşünüyorum
Hamileyim suanda ve tup bebek. Embriyo transfer edildi ve hic icmedim. Icilen yerde de durmamaya çalıştım mümkün mertebe. 4 aydir icmiyorum
Gebelik takviminde cocugunuza kavusmaniza 160 gun 150 gun kaldi vs yaziyor.
Sigaraya kavusmama bu kadar gun kaldı sezeryanda 1 hafta once olsa bu kadar gun kaldi diye hesap yapiyorum
Ve ben kendi isteğimle bıraktım düşün. Kocam bana baskı yapmadı hic. Ve kendisi içmez yani.
Beni cocuk sahibi olmak vazgecirmedi. Dogumdan sonra hemen eve gelip kahve yapip icicem.
O tiryaki kocasını mi vazgeçircekmis baskiyla?
Hahahahaha gercekten komikmis. Hadi vazgecirsin Bakalim madem baskı işe yariyor. Herkes iddasıni ispatlamakla mükellef bence :)
Aslinda bunlara selam bile vermicen.

Gecen esimin akrabalari geldi uzaktan akrabasi. Bizimle ayni yasta evliler. Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum sürekli birbirlerini övdüler. Ben kendimi o kadar kotu hissettimki. Bi konu aciliyo cocuk sürekli kizi öne atiyo sen bu bölumu okudunya bilirsin anlatsana hayatim falan ama sürekli oluyo bu.
Sonra bi yere oturduk sarmas dolaslar birbirlerine bakip guluyolar sürekli sariliyolar kiz adamin omzuna yatiyo falan anlayamadim. Biz de tam tersi baskasinin yaninda gösteris yapar gibi niye yapalim düşüncesindeyiz yapmayiz sevmeyiz de. Basbasayken ayri tabi.
İnstgramda da sürekli paylasim halindeler o kadar midem bulandiki artik ise girdim ise girme hediyesi aaa seni seviyorum askim birinci hafta hediyesi.
Ben de evet biraz kiskanmis olabilirim bilmiyorum hem itici geliyo hem de ne kadar mutlular diyo insan. Esime sardim gecen sen bana hic jest yapmiyosun insan bi su kizi mutlu ediyim diye dusunur dedim. O da iste o cocuktan bahsetti. Ayni okulda okumuslar. Onun hic maddi problemi olmadiki dedi okurken de birsuru kursa oraya buraya gidiyodu ben ailemden isteyemiyodum dedi. Onun ailesi ne dese yapiyodu falan dedi icim burkuldu utandim (dugunde ailesi altinlari alcaz dedi ama esim benim yanimda oldu biz o altınlarla eve gircez dedi ailesi cok sorumsuzdur ondan üzüldüm) :( yani bu konular biraz da maddiyata bakiyo dedi hakli olabilir tabi biraz da bahanesi esimi taniyosam oldum olasi beceremez sürprizdir odur budur islerini.
Nedense iki gündür fena halde kafama taktim bunlar instagramda paylastikca ben esime doldum. Ama sanirim haksizlik yapiyorum. Ya da şöyle söylüyüm esim hakli mi yoksa bahane mi ariyo? Pahali olmasina gerek yokki iki mum yakip güzel sözler söylese de olur illa maddi bisey gerekli değil bana göre.
Ister istemez insan etkileniyor.Fakat sen esini boyle sevdin simdi ona bir seyler katman onu o yapmaktan cikarmaz mi?Benim esimde yapmazdi bende ozel gunlerimizde 1 gun onceden ona suprizler yaparim 1 gun sonrada o yapar (yapmak zorunda kalir😅)Boyle boyle alistirmaya calisiyorum.Ama temelde ona cok kizmiyorum ailesinden gormemis anne baba yapsaydi ya da cevresi onun icinde bir anlami gerekliligi olurdu belkide

Başkalarının hayatlarına odaklanarak yaşamak yerine kendi hayatınızla ilgilenirseniz daha çok mutlu olursunuz. "Instagram'da zaten herkes kendisini mutlu gösteriyor aslında hiçbiri mutlu değil" diye düşünen çok kişi var, böyle düşünerek sadece kendilerini kandırıyorlar. Belki gerçekten de mutlular? Onların mutlu olması neden beni mutsuz etsin ya da onları neden kıskanayım? Kendi hayatınızda bir şeyler yolunda gitmiyorsa, bunu düzeltemeye çalışın sadece, bırakın kim ne yapıyorsa yapsın.

Canım sana bahsettigim bu çiftten erkek olanı hayatimin anlamı tarzında seyler yazıp instagrama paylaşıyor. Karısı demiski senin yaninda otururken neden hayatının anlami iyiki bilmemne yazıyorsun ne alaka 😁😁😁
Bide resmen bana böyle anlatti salak..inan ki.
Bide baskısız olmak.ne demekmis oyle bisey yoo zaten sigara bırakılan birsey degil baski yapsan da yapmasan da bir insanin desteksiz sigarayı bırakması ınanılmaz zor.
Şahsen ben oyle düşünüyorum
Hamileyim suanda ve tup bebek. Embriyo transfer edildi ve hic icmedim. Icilen yerde de durmamaya çalıştım mümkün mertebe. 4 aydir icmiyorum
Gebelik takviminde cocugunuza kavusmaniza 160 gun 150 gun kaldi vs yaziyor.
Sigaraya kavusmama bu kadar gun kaldı sezeryanda 1 hafta once olsa bu kadar gun kaldi diye hesap yapiyorum
Ve ben kendi isteğimle bıraktım düşün. Kocam bana baskı yapmadı hic. Ve kendisi içmez yani.
Beni cocuk sahibi olmak vazgecirmedi. Dogumdan sonra hemen eve gelip kahve yapip icicem.
O tiryaki kocasını mi vazgeçircekmis baskiyla?
Hahahahaha gercekten komikmis. Hadi vazgecirsin Bakalim madem baskı işe yariyor. Herkes iddasıni ispatlamakla mükellef bence :)
Aslinda bunlara selam bile vermicen.

Niye hakaret edecek kadar nefret ediyorsunuz bu insanlardan? Önce gerizekalı, sonra salak. Yüzlerine de böyle konuşabiliyor musunuz? Sevmeyebilir, hoşlanmayabilir, doğru bulmayabilirsiniz. Ama hakaret...

Bazi şeyler maddiyata bakiyor evet ama bir dal cicek, kucuk hediyeler alamayacak durumda degilsinizdir herhalde? Bu biraz da içten gelmeli diye dusunuyorum ben, hersey de hediye degil davranişlar, konuşmalar da cok onemli.

Ciftlerin birbirini övmesi guzel birsey. Okudugun bolum o, sen bilirsin anlat demek "asiri övmek" taniminin içinde olacak bir cumle bile degil. Bence siz çok kiskanmissiniz ve birbirlerine soyledikleri hersey gozunuze batmış.

İnsan içinde asiri derecede birbirine yılışmayı sevmem ama bu da kişilere gore degişiyor. Eşim elimi tutmayi sever mesela ama elimi tutuyor diye rahatsiz olan bunu belirten degisik huylu insanlar da var. 🙄 "El ele tutuşmayin sevgili misiniz sanki?" Gibi sözde şaka maksatli mudahale cumleleri duydum.

Kiskaniyorsaniz gorusmeyin en iyisi.

Niye hakaret edecek kadar nefret ediyorsunuz bu insanlardan? Önce gerizekalı, sonra salak. Yüzlerine de böyle konuşabiliyor musunuz? Sevmeyebilir, hoşlanmayabilir, doğru bulmayabilirsiniz. Ama hakaret...
Arkadaşımın yüzüne öyle konusuyorum ama eşiyle o derece bir samimiyetim yok? Ama söyleyebilirim ona da.Ayrica nefret falan yok sadece olanı söylüyorum.

Cunku eslerinden goremedikleri ilgiyi baska ciftlerde gorunce hazmedemiyorlar😂😂 adam wc kağıdı degistirse aa bana deger veriyor diye dusunuyor sgshakanaka

Kocalarina soylemeleri gereken seyleri o ciftlere soyleyerek rahatliyorlar😂

Bu tipler aldatilinca kocami kandirdilar diye dert yanan tipler o zaman da kociskolari masum oluyor yine kadin ayartiyor😂

Ben de evet biraz kiskanmis olabilirim bilmiyorum hem itici geliyo hem de ne kadar mutlular diyo insan. Esime sardim gecen sen bana hic jest yapmiyosun insan bi su kizi mutlu ediyim diye dusunur dedim. O da iste o cocuktan bahsetti. Ayni okulda okumuslar. Onun hic maddi problemi olmadiki dedi okurken de birsuru kursa oraya buraya gidiyodu ben ailemden isteyemiyodum dedi. Onun ailesi ne dese yapiyodu falan dedi icim burkuldu utandim (dugunde ailesi altinlari alcaz dedi ama esim benim yanimda oldu biz o altınlarla eve gircez dedi ailesi cok sorumsuzdur ondan üzüldüm) :( yani bu konular biraz da maddiyata bakiyo dedi hakli olabilir tabi biraz da bahanesi esimi taniyosam oldum olasi beceremez sürprizdir odur budur islerini.
Eşinize hak verdim biraz. Bazı şeylerde eksiği olabilir. Ayrıca akrabaların hareketlerini samimiyetsiz buldum. Göstermek için yapılan şeyleri hissedersiniz. Sosyal medya için yaşamak diye bir tabir de var inanın %99 u orda olduğu gibi görünmüyor. Kimse orda göründüğü kadar mükemmel mutlu kusursuz değil. Şahsen ilerde eşimin başkalarının yanında aşırı samimi davranmasindan hiç hoşlanmam. Şu an da hoşlanmıyorum. Siz eşinizi darlamayin . Yok yere huzurunuzu bozmayın

Arkadaşımın yüzüne öyle konusuyorum ama eşiyle o derece bir samimiyetim yok? Ama söyleyebilirim ona da.Ayrica nefret falan yok sadece olanı söylüyorum.

Olanı söylemek kimseye hakaret etmeyi gerektirmez. Ki olan da sizin çevrenizdeki bir çiftten ibaret değil. Düşünceniz beni ilgilendirmez tabi ki ama önünüze gelene hakaret etmenize müdahale etmeden duramadım. Polemiğe girmemek için susuyorum şimdilik.

Cunku eslerinden goremedikleri ilgiyi baska ciftlerde gorunce hazmedemiyorlar😂😂 adam wc kağıdı degistirse aa bana deger veriyor diye dusunuyor sgshakanaka

Kocalarina soylemeleri gereken seyleri o ciftlere soyleyerek rahatliyorlar😂

Bu tipler aldatilinca kocami kandirdilar diye dert yanan tipler o zaman da kociskolari masum oluyor yine kadin ayartiyor😂
Benim kocama oyle birsey soyleme ihtiyacim yok ve gerekte yok zira kimseyle görüşmüyoruz o bahsettiğiniz tuvalet kağıdı bizim dostluk anlayışımız bilmem anlatabildim mi. ;) 😂😂😂 hele de boylelerine tam da o tuvalet kagidi muamelesi yapiyoruz
Benim kocami tanıyormusun hayrola nerden.biliyorsun ilgi.gosterip gostermedigini iddaani ispatlasana😂

Olanı söylemek kimseye hakaret etmeyi gerektirmez. Ki olan da sizin çevrenizdeki bir çiftten ibaret değil. Düşünceniz beni ilgilendirmez tabi ki ama önünüze gelene hakaret etmenize müdahale etmeden duramadım. Polemiğe girmemek için susuyorum şimdilik.
Ben bu siteden kimseye hakaret etmiyorum eger size hakaret edersem benimle polemige girebilirsiniz.
Baskasi da beni ilgilendirmiyor ben fikrimi bu sekilde beyan ediyorum. Sizlik bisey yok mudahale edilcek birseyde yok bence.

Öyle şelere bi ara ben de çok özenıyordum. Hatta şu anda ınsegramımdakı kım aşk böcegıyse o kadar boş gelıyor ki zerre özenme yok, boşanma sürecınde olan bırı için boşmuş herşey dıyorum... adam sadık olsaydı işinde gucunde olsaydı, yeterdı dıyorum, o faso fisolar cok anlamsız gelıyor şimdi.

Kocalarından sevgi ve ilgi göremeyen herkes, görenleri kıskanıyor bence net yani :)
Bunun lamı cimi yok.. Her kadın ister kendine değer veren, ilgilenen, aşk sözleri söyleyen, instagrama resimlerini atan, insanların içinde sarılan, karısını öven bir adamı..
Ah kocam bana terlik aldı, ah kocam evi süpürdü :D bunlar sevgi gösterisi değil; olması gereken şeyler.

O zaman kocam hafta da 2 gün ev süpürür, hafta da 1 kez balkonu yıkar, yemekten sonra masayı ben kaldırırım o bulaşık yıkar.. o halde kocam bana aşşşşırııı aşık :D

Bu ne ayol, böyle bir mantık mı var ? ben isterim ki kocam herkesin yanında bana sevgisini göstersin; ben içimden seviyorumm ya da ben sevgimi belli edemiyorum mantığı mı var ? aklınız alıyor mu ??
Sosyal medyada resim paylaşan, sevgi gösterisinde bulunan, birbirini öven çiftleri kıskanmaktan vazgeçmeli bence herkes.

Bu tarz kadınlar bu algıya kapılan kadınlar, ya bu deveyi güdecekkk :) ya bu diyardan gidecek :)

Back
X