bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Konu sahibi eski konularina pek hakim degilim hatirlayamadim.
Ama su okuduklarindan yola cikarsak sen cok ilgi manyagiyken kocan tam tersi. Keske biraz ortayi bulsan.
Bence cok abartiyosun hediye ve kutlama islerini. Bi erkek ozel gunlerini kutlama zorumluluguyla hediye almis olmasini istiyosun sen, ama halbuki hic mecburiyet yokken icinden gelip sana simsiki sarilmasi gozlerine bakmasi bunlardan bin kat daha guzel. Bunu anlamalisin.
Kizkardesin felanda neyden yola cikip bunlari dediler merak ettim.
Ne gordulerde bu cumleyi sana naklettiler, biseymi oldu onlarin yaninda kocanla?

Yakınındakilerin ilişkiniz hakkında yorum yapmasına izin verme, kulağını tıka insanların dediklerine. Sırf bu yüzden evlilik bitirilmez.

Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk

haymeana, neden 2.şahıs insanların evliliğiniz hakkında yorum yapmasına izin veriyorsunuz ki ?Özeliniz neden ortada !
Üstelik arkanda durmayan bir aile !

Ya adamın yapısı bu neden sizde bunu bu şekilde kabullenmiyorsunuz peki,
Ve her erkek romantik olacak diye bir kaide yok ince düşünecek diye bir şey yok.

E sizi sarıyor sarmalıyor bu yetmiyor mu ?İlla herşey çiçek böcek mi yani !
Bana eşim sarılsın yeter mesela dünyaları alsa alacağı hediyeler sarılması karşılığında sönük kalır.
Ben eşimi böyle kabullenmişim sizde öyle yapın belki bu birazdaha eşinize karşı negatif düşüncelerinizi azaltırsınız.

Hiç düşünmek istemiyorum ama belki zorlama bi evlilikti bizimki nişanlısı askerdeyken kaçmış sonrasında da çok sevdiği hatta sözlendiği kızdan annesi ayırmış ondan ayrılır ayrılmaz da benimle nişanlanmış belki sırf evlenmek için evlendi
Bunları açık bir şekilde eşinizle konuştunuzmu? Sizin bu düşüncelerinize ne diyor? Belki de hepsi biz kadınların uydurmasıdır

Konu sahibi eski konularina pek hakim degilim hatirlayamadim.
Ama su okuduklarindan yola cikarsak sen cok ilgi manyagiyken kocan tam tersi. Keske biraz ortayi bulsan.
Bence cok abartiyosun hediye ve kutlama islerini. Bi erkek ozel gunlerini kutlama zorumluluguyla hediye almis olmasini istiyosun sen, ama halbuki hic mecburiyet yokken icinden gelip sana simsiki sarilmasi gozlerine bakmasi bunlardan bin kat daha guzel. Bunu anlamalisin.
Kizkardesin felanda neyden yola cikip bunlari dediler merak ettim.
Ne gordulerde bu cumleyi sana naklettiler, biseymi oldu onlarin yaninda kocanla?
Önceki konularımı da okuyup yorum yapsaydın keşke evet eşimin 2 sene öncesinden kalma bi alışkanlığı var herkesin yanında azarlardı ama 8 9 aydır yapmıyor
haymeana, neden 2.şahıs insanların evliliğiniz hakkında yorum yapmasına izin veriyorsunuz ki ?Özeliniz neden ortada !
Üstelik arkanda durmayan bir aile !

Ya adamın yapısı bu neden sizde bunu bu şekilde kabullenmiyorsunuz peki,
Ve her erkek romantik olacak diye bir kaide yok ince düşünecek diye bir şey yok.

E sizi sarıyor sarmalıyor bu yetmiyor mu ?İlla herşey çiçek böcek mi yani !
Bana eşim sarılsın yeter mesela dünyaları alsa alacağı hediyeler sarılması karşılığında sönük kalır.
Ben eşimi böyle kabullenmişim sizde öyle yapın belki bu birazdaha eşinize karşı negatif düşüncelerinizi azaltırsınız.
Hediye istemiyorum ki beni anlayamamışsınız
Bunları açık bir şekilde eşinizle konuştunuzmu? Sizin bu düşüncelerinize ne diyor? Belki de hepsi biz kadınların uydurmasıdır
konuştum gerçekten onlardan birini isteseydim evlenmezdim dedi ama kv de hep gözüme soktu daha geçen yıla kadar eski gelin kızım diye anlatır dururdu nişan resimleri bile duruyordu ben aaa şükran bumuy muş deyince sinirlenip resimleri yırtmıştı

Yakınındakilerin ilişkiniz hakkında yorum yapmasına izin verme, kulağını tıka insanların dediklerine. Sırf bu yüzden evlilik bitirilmez.
Nasıl engel olabilirim ki kv de de eltimle ısrarla devam ediyor bi de çocukluk arkadasım var tabi annem le kızkardeşim sadece bi kere söylediler

günlük konuşmanızı eksiksiz anlatırmısın

günlük konuşmanızı eksiksiz anlatırmısın
Sabah ben uyandırırım eşimi
Hadi uyan bi tanem uyan tatlım bu evre 30 dk sürer yada daha fazla sabah gel yanıma da sarılalım der bazen
Uyanır kahvaltı hazırsada yemez genelde kahvaltı ederken genelde iş ev gelecek hakkında konuşuruz işe ugurlarken öper hayırlı işler der gönderirim gün içinde hiç aramaz gelince nasılsın vs der yemek yer çay içer hatunum der sarar sarmalar keyfi iyi olunca bu kadar

Bunun için boşanılmaz. Öncekı sorunlarını bılmıyorum. Ha sen herkesın yanında burda anlattığın gıbı dertlenıyorsan mılletın agzına laf vrrıyorsun canm.

Bunun için boşanılmaz. Öncekı sorunlarını bılmıyorum. Ha sen herkesın yanında burda anlattığın gıbı dertlenıyorsan mılletın agzına laf vrrıyorsun canm.
Anlatacak biri olsa buraya yazmazdım

Önceki konularımı da okuyup yorum yapsaydın keşke evet eşimin 2 sene öncesinden kalma bi alışkanlığı var herkesin yanında azarlardı ama 8 9 aydır yapmıyor

Hediye istemiyorum ki beni anlayamamışsınız
konuştum gerçekten onlardan birini isteseydim evlenmezdim dedi ama kv de hep gözüme soktu daha geçen yıla kadar eski gelin kızım diye anlatır dururdu nişan resimleri bile duruyordu ben aaa şükran bumuy muş deyince sinirlenip resimleri yırtmıştı
Amanııı senin kv da aynı benimki gibi bi tuhaf yaaa. Bence sen onun sözünü hiç kafana takma. Önemli olan eşinin ne demesi o da anladığım kadarıyla kaç kere söylemiş sen geçmişte gelip geçen kadınlardan çok daha önemlisin diye. Sende bunu hiç bir zaman unutma ve aksini söyleyenlerin lafını ver konuyu kapat az daha sert tepki ver ya o kv denen kadına sinir oldum vallahi

Baristik canım biz ama nlur aaaaa yine miiii aaaa bilmem ne gibi yorumlar yapma sende diğer sinir bozucular gibi :KK43: . hayirlisini dilese keşke herkes birbirine

Canım olur mu öyle şey. Kimin ne haddine. Biz burada sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz. Ben kendi adıma sevindim. Yalnız senden ricam lütfen ama lütfen yaşanmışlıklardan ders çıkar. Eşinde aklını başına almıştır inşallah. Ufak tartışmalar, anlaşmazlıklar elbette olur ama evlilik çocuk oyuncağı değildir. Sende gereken tepkiyi gösterdin. Umarım bundan sonra hep iyi haberlerini alırız. Selamlar...

Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
bence eşiniz sizi sevmiyor değil siz eşinizi sevmiyorsunuz!
bunlar ufak şeyler bunları bırakın ; evlilik yıldönümü hediyesi kutlaması, yok çiçek falan
bunlar filmlerde biz de özeniyoruz
filmlerde ne kadının derdi var ne adamın ohhh bütün gün öpüşüp koklaşmalar pikniğe gitmeler yemek yemeler hediyeler..

gercek hayat bole degıl malesef
herkes iş güç cocuklar falan ...

ben kendimizden ornek verecek olursam ; bizim şimdi ev borcumuz var onu ödüyoruz evlilik yıldönümüzde dısarda yemek yıyelım desek para , eşim çiçek alsa para ne gerek var
eşiniz belki akıl edemıyordur siz yapın madem güzel bi pasta kutlayın öpün eşinizi olsun bitsin
bunlardan dolayı insan soğumaz ki

Sabah ben uyandırırım eşimi
Hadi uyan bi tanem uyan tatlım bu evre 30 dk sürer yada daha fazla sabah gel yanıma da sarılalım der bazen
Uyanır kahvaltı hazırsada yemez genelde kahvaltı ederken genelde iş ev gelecek hakkında konuşuruz işe ugurlarken öper hayırlı işler der gönderirim gün içinde hiç aramaz gelince nasılsın vs der yemek yer çay içer hatunum der sarar sarmalar keyfi iyi olunca bu kadar

bence hiç bir sorun yok canım gayet iyisiniz bizim durumu anlatsam dk boşarsın :D
benim yemek iş ev bu kadar konuşmaz sorsan düz cvp verir ama onun benden kaynaklandığını öğrendim
eşinin yapısı dışarda sana ilgi gösteremiyor bence adamın huyu böyle canım
benim huyum insanların yanında eşime hayatım diyemiyordum canım diyemiyordum
şimdi artık diyorum bu konularda aştım
sevmediği insanla konuşmaz sarıp sarmalamaz ve bu koca 6 yıl evli kalmaz
kendine boşu boşuna vesvese verme canım
benim eşimde kutlamaz bunu böyle kabul et canım bekleme üzülmede
benim moralim bozukken eşime hiç pas vermem
çünkü moralimi bozan olaydadır aklım farkında olmam

bence eşiniz sizi sevmiyor değil siz eşinizi sevmiyorsunuz!
bunlar ufak şeyler bunları bırakın ; evlilik yıldönümü hediyesi kutlaması, yok çiçek falan
bunlar filmlerde biz de özeniyoruz
filmlerde ne kadının derdi var ne adamın ohhh bütün gün öpüşüp koklaşmalar pikniğe gitmeler yemek yemeler hediyeler..

gercek hayat bole degıl malesef
herkes iş güç cocuklar falan ...

ben kendimizden ornek verecek olursam ; bizim şimdi ev borcumuz var onu ödüyoruz evlilik yıldönümüzde dısarda yemek yıyelım desek para , eşim çiçek alsa para ne gerek var
eşiniz belki akıl edemıyordur siz yapın madem güzel bi pasta kutlayın öpün eşinizi olsun bitsin
bunlardan dolayı insan soğumaz ki
Tek bu konu değil bi kaç defa yazdım ama sanada yazayım ben çiçek hediye istemiyorum

biliyorum az cok konularınızı goruyorum

pekı sıze bırı sorsa tek seferde bı cevap vermenızı ıstese
hadı ben sorayım;

Eşinizi seviyor musunuz ?

evet yada hayır ne cevap verırsnız
Bilmiyorum çok seviyordum eskiden

Bilmiyorum çok seviyordum eskiden
peki eşiniz ne der boyle sorulsa tahmın edebılır mısınız?

konularınızı okumustum sız de bıraz bunalımda gıbısınız
eskıden sevdıgınız ınsanı sımdı neden sevmıyorsunuz?
arada cok buyuk asılamayacak seyler varsa bılemem ama
ufaak seylere fazla takılmayın
bunlar onemlı degıl mesela benım esım de ne evlılık yıldonumu ne dogum gunumu hatırlamaz hatırlasa da bıse almaz (almadın dersem saka yollu sen hergun bıse alıyorsun zaten der guler ben bıraz fazla alısverıs yaparım da)
bole ben hos gorururm cunku sevıdıgm ıcın

dedıgım gıbı sız adım atın o yapmıyorsa kucuk bı pasta yapın sız kutlayı
mesela esınızın dogum gununu sız kutlayın emınım kı sız yaptıgınız ıcın o da dıkkat edecektır
yada ne bıleyım bugun su hareketın benı cok mutlu ettı senı dusundum sana pasta yapmak ıstedım falan deyın bunun gıbı bakın gorun o da sıze surprız yapmaya baslar

bence sız bıraz kafanızı toplayın
sakın olmaya calısın cok streslısınız

peki eşiniz ne der boyle sorulsa tahmın edebılır mısınız?

konularınızı okumustum sız de bıraz bunalımda gıbısınız
eskıden sevdıgınız ınsanı sımdı neden sevmıyorsunuz?
arada cok buyuk asılamayacak seyler varsa bılemem ama
ufaak seylere fazla takılmayın
bunlar onemlı degıl mesela benım esım de ne evlılık yıldonumu ne dogum gunumu hatırlamaz hatırlasa da bıse almaz (almadın dersem saka yollu sen hergun bıse alıyorsun zaten der guler ben bıraz fazla alısverıs yaparım da)
bole ben hos gorururm cunku sevıdıgm ıcın

dedıgım gıbı sız adım atın o yapmıyorsa kucuk bı pasta yapın sız kutlayı
mesela esınızın dogum gununu sız kutlayın emınım kı sız yaptıgınız ıcın o da dıkkat edecektır
yada ne bıleyım bugun su hareketın benı cok mutlu ettı senı dusundum sana pasta yapmak ıstedım falan deyın bunun gıbı bakın gorun o da sıze surprız yapmaya baslar

bence sız bıraz kafanızı toplayın
sakın olmaya calısın cok streslısınız
Seviyorum der o bazen de hiç sevmedim der arada

Bizde esimle maalesef boşanma noktasına geldik kv karsi likli binalarda oturuyoruzillallah ettirdi benim ailem akrabalarim kimsenin gelmesine izin verilmiyor benide bi yere gondermiyor aglata aglata on günde bi anneme giderim iki çocuğum var bu sene KPSS girip defolup gitmeyi düşünüyorum çünkü onada karıştı yok kadın calismazmis evde otururmuş benim okudugumu çalışan biri oldugumu bildiği halde isin özünde evliligimi bitirmek hic istemiyorum ama bu kadın bize huzur vermiyor esimde onun lafiyla hareket ediyor çok zor durumday m artik ne yapacagimi bilmiyorum

Back
X