Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde sever sarar sarmalar diyorsunuz daha ne istiyorsunuz :) demek ki normal gunde adam icin degerlisiniz. Ailenizin yaninda sarilmiyor guzel soz soylemiyor diye ailenizin seni oyaliyor demesi cok cirkin. 6 yillik evlilik cocuktan sonra oyalamak ne demek? Benim esimde evlilik yildonumu kutlamaz dogum gununde bi oper koklar ama hic aklimin ucundan gecmez beni sevmiyo diye gecirmek. Cunku normal gunlerde zaten sarilip oper kedi gibi sokulur. Ozel gun dediginiz kime gore neye gore. Bence takilmayin boyle seylere. Onemli olan gundelik hayat.Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
53 kiloydum yeni evliyken şimdi 80 olmuşum ve veremiyorumCanim kiloya takintiliysa kilo ver ise yariyo ,bende cok kiziyorum beni kilomicinmi seviyo diye ama devir boyle,erkekler cok sekilci oldu.
İnan kilo verdim ilgisi baya degisti guzel seyler soylemeye evde vakit gecirmeye basladi.
Cocuk bakimi emzirme derken saliyoruz bizde,ben 90 kiloya kadar ciktim esimin baskisiyla 20 kilo verdim ama hala zayiflamami istiyo sozlenirken 56 kiloydum o kiloda istiyo cabaliyorum ama kilo vermekte zor haliyle.
Ama bi 10 kilo bile cok sey farkediyo,genclesiyosun bikere dene bi yapabilirsen,spor salonuna gitme imkanin varsa cok ise yariyo ben bir ay gittim baya sıkilastim,ama cocuk durmadi komsuda biraktim mecbur
Dertleşmek içimi dökmek için açıyorum dinlesin yeter zaten başka bişey istemem içime atmaktan iyi dir en azındanCanım sürekli konu açıyorsun kocanla ilgili ama biz napabiliriz ki boşanamam da diyorsun sana nasıl yardım edicez
Bilmiyorum inanEvet niye boşanamıyorsun ki Seviyo musun sende benim gibi ümitle değişmesini mi bekliyosun
estagfirullah tabi oncesini bilmemde cok basit sebepler geldiÖncesi de var neyse kusura bakmayın benim hadsizliğim
Malesef haklısınSevgili arkadaşlar hepiniz doğal olarak bu konuda verilen bilgiye karşılık konu sahibini haksız bulmuşsunuz ancak eski konuları gözden geçirirseniz,konu sahibinin kocasının tavırlarının gerçekten normal olmadığını görürsünüz.Yıllardır karısıyla yatakları ayırmış ve her gece gelicem demesine rağmen gelmemek için taklalar atan bir adamdan bahsediyoruz,o kadar mı tiksiniyosun be adam? Konu sahibinin kilosundan,dış görünüşüne kadar eleştiren bir adam..ayrıca çocukları problemli..bende aynı onların cocukları gibi bir cocukmusum hatta aglamaktan sesim kısılırmıs,götürmedkleri doktor kalmamış ,karakter demişler..Ne karakteri bildiğiniz çocuğun psikolojisi bozuk..evde o kadar sağlıksız bir ortam var ki çocuğun ruh haline yansımış..sağlıksız ortam illa bağırıp çağırma değildir.Bir söz var çok severim. "Bir babanın çocuğuna verebileceği en büyük hediye onun annesini sevmektir"
Ben kocasının asla sevdiğini düşünmüyorum.Sırf düzeni bozulmasın,yuvası dağılmasın diye arada mıç mıç yapmayla sevgi falan olmaz.
Malesef haklısın
Artık ne kadar dayanırım bilmiyorumÖncesini bilmediklerinden sanki rahat batıyo sana muamelesi görmüşsün ama sen fazla bile dayandın bu adama da ailesine de..
Boşanmayacagım zaten dertleşmek istedimUfacık şeylerden yuvanizi yikmayin. Hiç kimse dört dörtlük değil.
Baristik canım biz ama nlur aaaaa yine miiii aaaa bilmem ne gibi yorumlar yapma sende diğer sinir bozucular gibiPitipiti senden ne haber? Inan meraktayım.
Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
Makyaj yap ama evde yap kısmından sonra durdum okuyamadım sevgi bu mudur ya.
Ay yok ne feministligi ya oralara cekmeyinSizde feminist gibi davranmayin ya.
Makyaj yapmiyor demek bi erkegin sevmediginemi isaret yani?