- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Make up sex diye bisey var,ciftlerin kavga sonrasi arayi duzeltmek adinadaha istekli ve sIK biraraya gelmelerine denir.buyuk ihtimal esiniz biraz kaostan hoslaniyor,dert olmayinca kendini salmis..azcik adrenalin
Bence 1 buçuk yıllık evlilik için haftada 1 çok azHaftada bir cinselliğe tık yok diyorsanız burada aylarca dokunulmayan kadınlar var ne yapsın biçareler?
Önemli olan nicelik değil niteliktir.skor anlayışını boşver bence niteliğe bak.
Bence 1 buçuk yıllık evlilik için haftada 1 çok az
Öyleyse kocanda bişey var, birde daha 1buçuk yıllık yani durmamanız lazımSon günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
bence bahane etmiş. Başka bir sebebi olmalı, bir kırgınlık bir kızgınlık, size odaklanamamasına sebep olacak herhangi bir şey. Bir de şu haftada bir olan cinsel münasebetinizde bir dikkat edin isterseniz size bakıyor mu göz teması kuruyor mu? Yani sizinle mi cinsellik yaşıyor yoksa yapmak için mi yapıyor? Ay anlatamadım diyeceğimi rtük sebebi ile umarım siz anlamışsınızdır :)Haftada bir ama şimdi bana küstü
Erkek icin bu durum onur kirici yetersizlik gibi... tam tersi olsa sorun bi sekilde kapanir..bence siz bol bol sakinlestirici bitki cayi icinŞuan eşim benimle kpnısmuyır
Seviyorum oyle dolasmayi seksilikten kastim yani oyle pijamayls.filan dolanmiyorum ozenli giyiniyorum esim eve gelmeden normalde tesetturlu biriyim ve esime suslenmeyi seviyorumEvde niye sürekli seksi kıyafetlerle dolaşıyorsunuz??
ama senın ıhtıyacın var ... bu durumda ya düzelecek yada boşancanbaska care yokDedim benim ihtiyacım yok dedi
biz göz doktoruna görünmesine ne dersin belki adam miyop
Ay onu da haftada bir yapıyo de de ben de düşüp bayılayım şurdaBu adam hep böyle üşengeç duş almaya üşeniyor öuş
Cinsel çekim, güzellik olgusundan çok farklı birşey. Eşinize istek artırıcı macun yedirin.Son günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?