- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Nadir de olsa beğenen olabilir ama bence asla güzel değil.... artik kadinliktan cikmiş soyediğin boy ve kilo.. ben 4 kilo almışım vermek için kafayı yiyorum .
Güzel bulmak zorunda miyim ya Hayret bişeyNeden kadınlıktan çıkmış olsun ki insanların saglık sorunu dogum vs gibi seyleri olamaz mı neden bu kiloda olan kadınlara öyle diyorsunuz şişman olan kadın degilmi şiddetle kınıyorum sizi.. Birgün bir sorundan dolayı 90 100 kg olursanız bu cümleyi unutmayom
Güzel bulmak zorunda miyim ya Hayret bişey
Herkesin güzellik algısı farklı
Size kilolu bi hayat dilerim
Bence de millet on gunde bir yatiyor haftada bir iyi bileHaftada bir cinselliğe tık yok diyorsanız burada aylarca dokunulmayan kadınlar var ne yapsın biçareler?
Önemli olan nicelik değil niteliktir.skor anlayışını boşver bence niteliğe bak.
konu sahıbı özguven sahıbı olman çok guzel. canım polemiğe gırmek istemediği için direkt alıntı yapmayacagım ama, kılo vermek içi kendını yıyen, bır suru dıyet yapan özguvenı sarsılan bırı nasıl kadın olarak gormem dıyor merak edıyor? yahu sen zaten bılıyosun bunun nasıl bı ıllet oldugunu yeme bozukluğunun hastalık oldugunu, sen kılo aldıgında özguvenın yerle bır oluyor dıye mı kendıne guvenenı kıskanıyosun? o 4 kılo fazlalığın öncesını de bı görmek lazım.
ınşallah verırsın krızantem kılolarını valla bela bışey ama verdıkçe de kuş gıbı oluyosun oraya buraya saldıranlar kendıne öfkesınden yapıyo bunu. inşallah eşınle aranı duzeltırsın.
Konuyla çok alakasız ama ayça kaya diyetini bulamadım nette. Ha bi link mink bişiler atıversen buraya ya da azcık tarif etsen olur mu :)Çok teşekkür ederim zaten ben zayıflıyorm ayça kaya diyeti yapıyorum ayrıca şişko olsamda güzelim :) bunu yazan kişi kadınlık tan çıkmış olarak görebilir birgün onunda veremediği 4 kg 24 kg olursa bu yazıyı hatırlasın
Çok teşekkür ederim zaten ben zayıflıyorm ayça kaya diyeti yapıyorum ayrıca şişko olsamda güzelim :) bunu yazan kişi kadınlık tan çıkmış olarak görebilir birgün onunda veremediği 4 kg 24 kg olursa bu yazıyı hatırlasın
Bende yaklasik 4aylik evliyim ilk 2 ay vajinismus belasiyla ugrastim sonra sukur yendim ve duzene girdim . Ilk zamanlar tabi yapamiyorduk ama esim daha bir istekliydi yine de bana kötu davranmadi sagolsun. Simdi ben konu sahibini cok iyi anliyorum eşim psikolojik olarak yorucu bir işte calisiyor onu o yond3n anliyorum ama ben ona cinsel manada yanasmasam o bana yanasmiyor surekli sarilir oper yani sevecen yaklasir ama cinsel anlamda yaklasmadi belki bi iki defa o bile yoktur tam emin olamadim . Benim onq yaklasmamla 2 gunde bir yapiyoruz . Ben cinsellige duskun biriyim bilmem akrep burcu oldugumdan midir nedir vajinismus nasil basima geldi onu bile anlamamistim neyse yani konu sahibini su yonden anliyorum birine surekli yaklasmak kotu birsey ben kendimi kotu hissediyorum yani istiyorum ki o once gelsin ben sirf istiyorum diye yapmasin . Benim ki de yok erken kalkicam yok duş almak zorundayim alamam diyor bende evde surekli seksi kiyafetler giyen biriyim erkek nefsi sonucts ama yok yani oyle ben yanasmadan yanasmiyor .bend3 konustum laf sokmaya basladim bu sefer de psikolojimi bozuyorsun diyor . Yani uzak kalayim biraz ozlesin bni diyorum onu da yapamiyorum:))simdi regl doneminddeyim artik 1 hafta sonra da bana yanasmasa ciddi olarak konusucam yine
Belki de esinde istek sizlik var dir sana söyleyemiyordur yani bi sorunu vardır belkide bu işler re erkekler Yeni evli ken güzelliğe bakmaz ki üzerinden inmemesi lazım yeni y missiniz daha bence ilişki esnasinda her hareketini gözlem le benceSon günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?