Bizimde sorun isteksizlik

Neden kadınlıktan çıkmış olsun ki insanların saglık sorunu dogum vs gibi seyleri olamaz mı neden bu kiloda olan kadınlara öyle diyorsunuz şişman olan kadın degilmi şiddetle kınıyorum sizi.. Birgün bir sorundan dolayı 90 100 kg olursanız bu cümleyi unutmayom

Nadir de olsa beğenen olabilir ama bence asla güzel değil.... artik kadinliktan cikmiş soyediğin boy ve kilo.. ben 4 kilo almışım vermek için kafayı yiyorum .

Güzel bulmak zorunda miyim ya Hayret bişey
Herkesin güzellik algısı farklı
Size kilolu bi hayat dilerim

konu sahıbı özguven sahıbı olman çok guzel. canım polemiğe gırmek istemediği için direkt alıntı yapmayacagım ama, kılo vermek içi kendını yıyen, bır suru dıyet yapan özguvenı sarsılan bırı nasıl kadın olarak gormem dıyor merak edıyor? yahu sen zaten bılıyosun bunun nasıl bı ıllet oldugunu yeme bozukluğunun hastalık oldugunu, sen kılo aldıgında özguvenın yerle bır oluyor dıye mı kendıne guvenenı kıskanıyosun? o 4 kılo fazlalığın öncesını de bı görmek lazım.

ınşallah verırsın krızantem kılolarını valla bela bışey ama verdıkçe de kuş gıbı oluyosun oraya buraya saldıranlar kendıne öfkesınden yapıyo bunu. inşallah eşınle aranı duzeltırsın.

Haftada bir cinselliğe tık yok diyorsanız burada aylarca dokunulmayan kadınlar var ne yapsın biçareler?
Önemli olan nicelik değil niteliktir.skor anlayışını boşver bence niteliğe bak.
Bence de millet on gunde bir yatiyor haftada bir iyi bile

Erkekler guzel kadinlarla daha cok iliski yasar diye bir kural mi vardi ?

Çok teşekkür ederim zaten ben zayıflıyorm ayça kaya diyeti yapıyorum ayrıca şişko olsamda güzelim :) bunu yazan kişi kadınlık tan çıkmış olarak görebilir birgün onunda veremediği 4 kg 24 kg olursa bu yazıyı hatırlasın

Konuyla çok alakasız ama ayça kaya diyetini bulamadım nette. Ha bi link mink bişiler atıversen buraya ya da azcık tarif etsen olur mu :)

Sismanim ve guzel de degilim ama boyle bir sorunum yok. Bence kocana biraz da yetenegine bagli bu isler.
Gecelikle guzellikle alakasi yok.

onu yazan kışının zaten kılolarıyla bası dertte :) baskası yazsa neyse dıyecegım de bılen yasayan bırı.

Cevreden hep erkekler cinselliğe çok düşkündür diye duyarız bundan etkılenıyoruz emın ol kımse çılgınlar gibi sevişmıyor :) ben ve evli arkadaslarımda yazdığın gibiyiz kafaya takma huzur olsun yeter

Evde niye sürekli seksi kıyafetlerle dolaşıyorsunuz??

Belki de esinde istek sizlik var dir sana söyleyemiyordur yani bi sorunu vardır belkide bu işler re erkekler Yeni evli ken güzelliğe bakmaz ki üzerinden inmemesi lazım yeni y missiniz daha bence ilişki esnasinda her hareketini gözlem le bence sorun senin guzelligin değildir belki de sana diyemedi gi sıkıntılar i var da acaba sana anlatamıyor mu ki

Benim eşimde benle konuşmuyor ama sorun bambaşka nalet gelesi görğmce kaynanaa

Neyse bizde de haftada bir uzun bi süre bence ama çok dert etmeyin haftada 3 4 olsa iymiş ama siz sıkmayın yine de...

Durumunuz gaayeeettt normal hiç sıkıntı etmeyin. Hafta bir daha ne olsun..millet kardeş kardeş yaşarken

Tatlım cinsellik güzelliğe bakmaz. Tamam güzellik göze hitap eder ama cinsel çekim ayrı bir olay. Hiç düşündünüz mü güzeller güzeli kadınlarını çirkin kadınlar için aldatan erkekleri ? Bu durum cidden apayrı.. Ben o yüzden güzelliğe itimat etmiyorum , erkekleri çeken farklı bir durum olmalı ama ne Bir de kadınların canı istemezken erkeklerin canının istememesi normal olamaz mı ?

Kilo problemini tam olarak çözebildin mi arkadaşım? Geçmiş konuna istinaden.Kilo bu tür ilişkileri etkiliyor çünkü. Yada belki , başka anlaşmazlıklarda bu konuda arayı açar.Değerlendirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…