Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
köpek köpektir, büyükte olsa kücükte olsa
hepsi can taşıyor:)

ama eşiniz istemiyorsa zaten beslenmemeli.
her iki tarafta istemeli diye düşünüyorum

Ya ben bunu yeaarim. Bende tabiatı veya görünümü vahşi olup insan gibi davranan hayvanlara karşı inanılmaz bi sempati var. Bu sahibine sarılan kaplan gibi. Nasılda insancıl oluyolar ayrı bi sadakat.

Gayet beslenir. Tek problem bu kadar büyük ırkın ömrü çoğunlukla daha kısa oluyor.
Köpeklerle zaman geçirip de sevmeyen yoktur zaten, eşiniz sevmiyorsa bile zamanla bayılacaktır (kendi eşimle test edildi, onaylandı). Bir de mama masrafı sizin mutfak masrafına yakın olabilir.

Anammm 10 gün katıksız Mapus dedi kazen ama yılmam ben, mune ablamı tutuyorum
O değilde 8 yıldır hiç Mapus a düşmedim ben, mune ablam için düşerim ne olcak.
Ne alayım yanıma deyin hele

O zaman bu köpek elinizden tutup sizi gezdirir siz onu gezdireceğinize.

Ben munenin tatlı, minik, uysal köpeğinden önermesini mantıklı buluyorum.
Yok kız kinaye yapiyor kazen 190 boylarinda 120 kilo civari kocamann devasa bi adam pekinez onun yaninda sinek gibi kalir

köpek köpektir, büyükte olsa kücükte olsa
hepsi can taşıyor:)

ama eşiniz istemiyorsa zaten beslenmemeli.
her iki tarafta istemeli diye düşünüyorum

peki, ne diyeyim

Hiiççç tehdit etme, Mune ablalarının ne demokratik olduğunu biliyorlar.
Hanımlar Pekinez mi Danua mı? Kazen'in eşini düşünüp cevap verin, o da bayılıyor benim kızıma.
Pekinez..
Aynı sokakta oturduğumuz teyzenin pekinez cinsi köpeği vardı.Her gün bizim evin önünden geçerdi.Hayvancağız ne havlar,ne huysuzlaşır nede kedilere saldırırdı...Aksine kediler köpeğe saldırmaya çalışırdı.
Onu o kadar sevdim ki denk gelsede her gördüğümde inip seveyim diyordum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…