Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Yok kız kinaye yapiyor kazen 190 boylarinda 120 kilo civari kocamann devasa bi adam pekinez onun yaninda sinek gibi kalir
Kinaye yaptığını anladım ben, hangi kısa kel göbekli erkek bunu kadınların arasında söyler ki
Göbeği gerçekmiş gerçi, onu da köpeğin peşinden koştururken eritir zaten

ne haliniz varsa görün hata size soranda zaten ....
Aaaaa besleyeyim mi diye bize sordun, herkes cevap verdi
Hem zaten bize niye soruyorsun ki, evin Hanımı hayır diyorsa hayırdır
Bütün gün köpekle o ilgilenmek zorunda kalacak, erkekler bir süre seviyor sonra kadınlar bakıyor, Şekil A-2 bendeniz, bizim Kızın wc işleri, banyosu, gezdirmesi, oyun oynaması bende, bizim herif bir yemek hazırlar birde hadi kızım gel yatalım der uyurlar beraber

Herşeyi göze aldık
Sende ilk banını bu sebeple yiyecekmissin demek ki nevos
Kinaye yaptığını anladım ben, hangi kısa kel göbekli erkek bunu kadınların arasında söyler ki
Göbeği gerçekmiş gerçi, onu da köpeğin peşinden koştururken eritir zaten
Dimiii en son diyet yapiyodu topigi vardi sonra birakti herhalde vaz geçti

ne haliniz varsa görün hata size soranda zaten ....

Evet; BDV'ye konu açıp, forum sakinleri tarafından bıktırılan üyelerin, bir sonraki aşaması, üyelik iptali istemektir.

Ne olcek şinci?

Vay 55 evet 90 hayir
Yaniii? sence Şaşırtıcı mı kadesa Dev gibi hayvanı evde besleyeceğim derse bir erkek, bir kadın hemen kafada evin perişan halini kurgular ve tüyleri, kokan köpeği, yiyeceği yemeği, kırılan eşyaları düşünüp hayır der.
Amaaa küçük, Şirin bir köpekten bahsetseydi, herkes evet diyecekti

Mune uçağa binerken ilacını verdim, birazdan etki eder dersiniz, uyutmamış olursunuz. Zaten uyumaları çok sakıncalı.
Kazen ırka göre kokmaz köpekler, beslenmeyle alakalıdır bu. Küçük ırk olan terrier kokarken büyük bir ırk kokmayabilir. Kangallara genelde yal veriyorlar ekonomik olsun diye. BARF ile ya da kaliteli mama ile beslenenler kokmaz.

Eşimde sever, ne anlıyosunuz danuadan bilemedim ben
Bu ne evde biranda damatlık yaşta delikanlı gibi, insanın gözüne gözüne batar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…