Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Allahim bunu karsimda gorsem daha korkudan gormem galiba. Ben esinizden yanayim gerci sizde pes ettiniz ama

buda yaaa

budur....

var

bahçe demek ayıp olur zeytin bahçesi ama ev biraz küçük (karavan)
ee çok güzel yani bahçede ağaç yetiştirilmeyecek hayvan beslenemeyecekse ne anlamı kalır ki, ama oylamanın sonucu aleyhinize bir şeyler yapmazsanız kaybedeceksiniz :)

müne çok şirin bu,ne kadar büyüyor ki.

Evet, ben çok karşıyım uyutulmalarına.
Şaka bir yana bende beslesin isterim ama eğer sürekli evde bakılacaksa sorumlulukları ağır, iyi karar vermek gerekiyor ve eşi istemiyorsa bakmamalı, ailedeki herkesin severek kabullenmesi gerekiyor çünkü hayvanı, bu ister bir köpek ırkı olur, ister bir kedi ya da Kuş.

Sürekli ilgilenmek gerekiyor, bir yerlere giderken arkanızda bırakmanız Hayvanın psikolojisini ciddi derecede etkiliyor, ben 1 saatliğine üstelik evde eşim ve kızım varken köpeğimizi bırakıp markete gittiğimde dahi döndüğümde deliye dönüyor, bacaklarıma sarılıyor resmen beni niye bıraktın diye.

Günlerce bıraksam ciddi sorunlar yaşar, ki daha önceden baktığım köpeğimi 1 hafta anneme bırakmak zorunda kaldık, biz gelene kadar yemeden içmeden Kesilmişti, bizi görünce ağlamaya başladı.
Hayvan 4 Bacaklı bir varlık olarak veya yanımızda taşıdığımız bir eşya gibi görülmemeli, o bir canlı ve onlarında bizim gibi Duyguları var, inciniyorlar, üzülüyorlar.

Son düzenleme:
Harika bir cins,kesinlikle beslemelisiniz.Sert görünüşünün arkasında inanılmaz sevgi dolu,iyi huylu bir hayvandır, özellikle çocuklarla çok iyi anlaşır.Şuan beslediğim köpeğimden önce danua besliyordum bende,malesef bir kaza sonucu kaybettim.Hiç düşünmeden alın,eminim eşiniz de siz de asla pişman olmayacaksınız.Oyumu da beslemenizden yana kullandım.

Son düzenleme:
çok güzel,evde rahatlıkla beslenebilir.
Evet, aynen öyle, evimde beslemek istiyorum ama büyük ırklara bakamam, evim müsait değil, büyüklerden korkuyorum, bakımı zor vs diyenler için en ideal köpeklerden biri minyatür Pincher, diğeri Pekinez.

Yalnız bu anket sonuçları ve benim arkadaşları arkama almış olmam gibi sebepler yüzünden müdürlük hayatım son bulacak gibi, Kazen ne zaman istifanı ver Mune diyecek bilmiyorum
Şimdiden helalleşelim

Pitpull beslemiş biri olarak söylüyorum, köpek sahibine benzer..Cüssesi ne kadar büyük olursa olsun, merhamet ve sevgiyle yetişirse mükemmel bir dost olur..Ben almanızdan yana kullandım oyumu ve bahçeli bir eve taşınır taşınmaz, benimde ilk alacağım köpek cinsi doberman olacak. Çocuklarımın da hayvan sevgisiyle büyümesini çok istiyorum

Tipi ürkütücü gelse de araştırınca benim bile alasım geldi :) imkanınız varsa kesin alın biz de oğlumla arada sevmeye gelelim

Aynen katılıyorum, hayvanların cüssesine bakıp aldanılmamalı, en büyük Irk Köpekler dahi gayet sevecen olabiliyor.
Hayvanlar sahiplerinin karakterine bürünüyor, Danua ne kadar ürkütücü görünüyor ama Aslan mı Danua mı desek herkes Danua tabii der, Aslandan korkar, oysa sizlere öyle videolar seyrettiririm ki şaşarsınız, bir Aslan düşünün büyüdüğü için doğal ortama salmak zorunda kalan sahibini yıllar sonra gördüğünde boynuna sarılıp çocuk gibi sevinen.
Hayvanları yırtıcı yapan birazda bizleriz.

Bahçede çok güzellll olur ama evde olmaz bakımı çok zor olur..Danua nin psikolojisi bozulur evde ..

Müstakil bir ev ise tabi ki olur.
Çok tatlıymış.bende istiyorum :)
Yavrusu olursa talibim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…