- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
ee çok güzel yani bahçede ağaç yetiştirilmeyecek hayvan beslenemeyecekse ne anlamı kalır ki, ama oylamanın sonucu aleyhinize bir şeyler yapmazsanız kaybedeceksiniz :)buda yaaa
budur....
var
bahçe demek ayıp olur zeytin bahçesi ama ev biraz küçük (karavan)
müne çok şirin bu,ne kadar büyüyor ki.Gelinimmmmm gün senin günündür, senin adam bu oy sonuçlarıyla bırak Danua eve peluş Danua bile alamaz, içini ferah tut
Ben sana doğum gününde birtane minyatür Pincher getiririm
Bak ne güzel birşey.
Eki Görüntüle 1636750
Evet, ben çok karşıyım uyutulmalarına.Mune uçağa binerken ilacını verdim, birazdan etki eder dersiniz, uyutmamış olursunuz. Zaten uyumaları çok sakıncalı.
Kazen ırka göre kokmaz köpekler, beslenmeyle alakalıdır bu. Küçük ırk olan terrier kokarken büyük bir ırk kokmayabilir. Kangallara genelde yal veriyorlar ekonomik olsun diye. BARF ile ya da kaliteli mama ile beslenenler kokmaz.
Egem,müne çok şirin bu,ne kadar büyüyor ki.
çok güzel,evde rahatlıkla beslenebilir.Egem,
en büyümüş hali bu:
Eki Görüntüle 1636751
Küçük olduğuna bakmayın, görebileceğiniz en zeki köpek ırklarından biridir.
Evet, aynen öyle, evimde beslemek istiyorum ama büyük ırklara bakamam, evim müsait değil, büyüklerden korkuyorum, bakımı zor vs diyenler için en ideal köpeklerden biri minyatür Pincher, diğeri Pekinez.çok güzel,evde rahatlıkla beslenebilir.
Aynen katılıyorum, hayvanların cüssesine bakıp aldanılmamalı, en büyük Irk Köpekler dahi gayet sevecen olabiliyor.Pitpull beslemiş biri olarak söylüyorum, köpek sahibine benzer..Cüssesi ne kadar büyük olursa olsun, merhamet ve sevgiyle yetişirse mükemmel bir dost olur..Ben almanızdan yana kullandım oyumu ve bahçeli bir eve taşınır taşınmaz, benimde ilk alacağım köpek cinsi doberman olacak. Çocuklarımın da hayvan sevgisiyle büyümesini çok istiyorum
Bu arada üzücü bir bilgi yaşam süresi en kısa köpekmiş, kaybını kaldırabilecek misiniz?Tipi ürkütücü gelse de araştırınca benim bile alasım geldi :) imkanınız varsa kesin alın biz de oğlumla arada sevmeye gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?