- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Aynen katılıyorum, hayvanların cüssesine bakıp aldanılmamalı, en büyük Irk Köpekler dahi gayet sevecen olabiliyor.
Hayvanlar sahiplerinin karakterine bürünüyor, Danua ne kadar ürkütücü görünüyor ama Aslan mı Danua mı desek herkes Danua tabii der, Aslandan korkar, oysa sizlere öyle videolar seyrettiririm ki şaşarsınız, bir Aslan düşünün büyüdüğü için doğal ortama salmak zorunda kalan sahibini yıllar sonra gördüğünde boynuna sarılıp çocuk gibi sevinen.
Hayvanları yırtıcı yapan birazda bizleriz.
Evet maalesef ki öyle, en iyi şekilde bakılmaları halinde toplam yaşam süreleri 10 yılBu arada üzücü bir bilgi yaşam süresi en kısa köpekmiş, kaybını kaldırabilecek misiniz?
Kesinlikle haklısın ablacım.Söylediğin aslan videosunu ağlayarak izlemiştim inanılmaz bir şey gerçekten.Yırtıcı olan insanlar,yırtıcı hayvanlar yetiştiriyorlar malesef,hayvanlar özünde o kadar masum ki aslında.Aynen katılıyorum, hayvanların cüssesine bakıp aldanılmamalı, en büyük Irk Köpekler dahi gayet sevecen olabiliyor.
Hayvanlar sahiplerinin karakterine bürünüyor, Danua ne kadar ürkütücü görünüyor ama Aslan mı Danua mı desek herkes Danua tabii der, Aslandan korkar, oysa sizlere öyle videolar seyrettiririm ki şaşarsınız, bir Aslan düşünün büyüdüğü için doğal ortama salmak zorunda kalan sahibini yıllar sonra gördüğünde boynuna sarılıp çocuk gibi sevinen.
Hayvanları yırtıcı yapan birazda bizleriz.
Kesinlikle haklısın ablacım.Söylediğin aslan videosunu ağlayarak izlemiştim inanılmaz bir şey gerçekten.Yırtıcı olan insanlar,yırtıcı hayvanlar yetiştiriyorlar malesef,hayvanlar özünde o kadar masum ki aslında.
bu kişiyi şikayet edebilecek bı kurum yokmuÖyle, fazla detay vermeden yazmak istiyorum, belki tanıdıkları üyedir sitede neme lazım, biri var, köpek aldı, hayvana hergün vuruyor, neymiş saldırmasını öğrensinmiş, saldırgan Olmasını isteme sebebi de dövüşlere sokacakmış
Şimdi böyle biri hayvansever değil, hayvan katilidir, onun elinde hangi hayvan olsa canavara döner, hem zaten özür dilerim ama cinsler yer değiştiriyor böyle tipler söz konusuyken, 2 ayaklı varlık
Sordum bir arkadaşa, yokmuş maalesefbu kişiyi şikayet edebilecek bı kurum yokmu
ne acı bı durumya o kişinin vurmasınamı yanayım hayvanları koruyacak bı kurum yok onamıSordum bir arkadaşa, yokmuş maalesefolsa bir dakika tutmayacağım o hayvancığı orda.
ne acı bı durumya o kişinin vurmasınamı yanayım hayvanları koruyacak bı kurum yok onamı
ne yazıkki hiç bi fikrim yok ama çok büyük bi boşluk buaslında bir ara hayvan hakları derneklerine başvurulduğu takdirde gelip alıyorlar diye duymuşu yanlışmı hatırlıyorum acep
Evde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
Aha alın size dert... Burayı takip ediyor lütfen beni destekleyin.... Ankete göre hareket edeceğiz, lütfen beni destekleyin.
Danua nasıl bir cins diyen olursa ;
Bende çok severim köpekleri ama hem eşim istemiyor birde apt dayızEvde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
Aha alın size dert... Burayı takip ediyor lütfen beni destekleyin.... Ankete göre hareket edeceğiz, lütfen beni destekleyin.
Danua nasıl bir cins diyen olursa ;
Katılıyorum, bizim burdaki 2 ayaklı canlı da Hayvanın kulaklarını kesecekmişkesinlikle kulaklarını kesenmi dersin saldırgan olsun diye karanlık odalara kitleyenmi dersin,
çok ruh hastası var ve bence en acımasız ırk insan ırkı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?