Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842

Dediğiniz videoyu bende izledim ve cidden çok duygulanmıştım. Yetiştirdiğimiz çocuklarda öyle değilmi zaten...Neyse bu konu uzarda uzar...Sevgi ve merhamet diyoruz kısa ve öz olarak

Kesinlikle haklısın ablacım.Söylediğin aslan videosunu ağlayarak izlemiştim inanılmaz bir şey gerçekten.Yırtıcı olan insanlar,yırtıcı hayvanlar yetiştiriyorlar malesef,hayvanlar özünde o kadar masum ki aslında.

Çok büyük ama bahçeli bir evde oturuyorsanız neden olmasın ki

Eviniz kesin bahçelidir sizin, ben destekliyorum.
Ayrıca her kadının yanında böyle bir köpeği olabilseydi bayıltıcı spreylere falan hiç gerek kalmazdı, o sapıkları, kapkaççıları görürdüm ben :)))

Öyle, fazla detay vermeden yazmak istiyorum, belki tanıdıkları üyedir sitede neme lazım, biri var, köpek aldı, hayvana hergün vuruyor, neymiş saldırmasını öğrensinmiş, saldırgan Olmasını isteme sebebi de dövüşlere sokacakmış
Şimdi böyle biri hayvansever değil, hayvan katilidir, onun elinde hangi hayvan olsa canavara döner, hem zaten özür dilerim ama cinsler yer değiştiriyor böyle tipler söz konusuyken, 2 ayaklı varlık

bu kişiyi şikayet edebilecek bı kurum yokmu

Orta yol bulabilirsiniz bence. Danua olmasin da kuzua olsun. Bu ne ya önümüz kurban keserler bunu valla.

Antreman ihtiyacını karşılayabilecek isen neden olmasın

kesinlikle kulaklarını kesenmi dersin saldırgan olsun diye karanlık odalara kitleyenmi dersin,
çok ruh hastası var ve bence en acımasız ırk insan ırkı..

Seneye kurbanda 4 ortak girer buna

kesinlikle kulaklarını kesenmi dersin saldırgan olsun diye karanlık odalara kitleyenmi dersin,
çok ruh hastası var ve bence en acımasız ırk insan ırkı..
Katılıyorum, bizim burdaki 2 ayaklı canlı da Hayvanın kulaklarını kesecekmiş
Vahşetten Insan kadar zevk alan başka canlı yok yeryüzünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…