Katılıyorum, bizim burdaki 2 ayaklı canlı da Hayvanın kulaklarını kesecekmiş
Vahşetten Insan kadar zevk alan başka canlı yok yeryüzünde.
Malesef saldırganlaşması için öyle yapıyorlar ablacım.Hayvanları koruma derneğinde gönüllüydüm bir ara.Neler duydu,neler gördü şu gözler.Hayvanları karanlık odalarda dövenler,ışıksız ortamda günlerce yatırıp,aniden gürültülü seslerle odanın içine dalanlar(hayvan aniden tepki verip,saldırmayı öğrensin diye),sopalarla,zincirlerle vuranlar.Saysam sabaha kadar bitmez.Bunlar sadece görüp,haber aldıklarımız.Daha görmediğimiz neleri var kim bilir.Dilleri yok ya gariplerin,her türlü işkence yapılıyor malesef.Ve en acı olanı da ne biliyor musun,hiçbir şey yapamıyoruz.Bizim ülkemizde ki kanunlar onları korumaya yetersiz.Sahibi her türlü işkenceyi yapıyor hayvana,gidip bakıyorsun çıkartıyor aşı kartını,her türlü bakımını yaptırdım diyor,yaptığı tüm zalimlikleri inkar ediyor arkana baka baka geri dönüyorsun.Hep dua ediyorum şu hayvanlar için bir yasa çıksa en kısa zamanda.Bazı ülkelerde öyle güzel yasalar var ki direkt hayvana el koyuyorlar sahibi işkence uyguluyorsa.Bizim ülkemizin hayvanı ayaklarından motora bağlanıp,ciğerleri patlayana kadar sürükleniyor,tecavüze uğruyor,üzerlerine zift dökülüyor,adam benim köpeğim size ne diyor afedersin bir b.k yapamıyorsun.Söylenecek o kadar söz var ki burda yazamıyorum inan ki,anladın sen ablacım.Öyle, fazla detay vermeden yazmak istiyorum, belki tanıdıkları üyedir sitede neme lazım, biri var, köpek aldı, hayvana hergün vuruyor, neymiş saldırmasını öğrensinmiş, saldırgan Olmasını isteme sebebi de dövüşlere sokacakmış
Şimdi böyle biri hayvansever değil, hayvan katilidir, onun elinde hangi hayvan olsa canavara döner, hem zaten özür dilerim ama cinsler yer değiştiriyor böyle tipler söz konusuyken, 2 ayaklı varlık
Evde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
Aha alın size dert... Burayı takip ediyor lütfen beni destekleyin.... Ankete göre hareket edeceğiz, lütfen beni destekleyin.
Danua nasıl bir cins diyen olursa ;
Böyleleri hasta ruhlu insanlar işte abla.Hayvanın saldırmasından hoşlanan bir insan normal değil benim gözümde.Benimde bir komşum var hasta ruhlu bir kadın,konuda açmıştım hatta burada.Site içinde salıyor köpeğini,benimde köpeğim var,diğer hayvan geliyor benim bahçe duvarıma kavga kıyamet.Bin kere söyledim salma köpeğini benim ki bahçemde,senin ki de bahçende kalsın bak kavga çıkıyor dedim yok laftan anlamıyor,beyni basmıyor.Ben onunda bu kavgalardan zevk alıp,kendini tatmin ettiğini düşünüyorum,böyle bir şeyin başka bir açıklaması olamaz çünkü.Ve dediğin gibi şikayet edip söyleyecek hiçbir yer yok.Bende burda arkadaşlara sormuştum nasıl bir çare bulsam diye.Sahibini şikayet etmek istiyorsun,kabak köpeğin başına patlıyor,korkudan kimseye bir şey söyleyemiyorsun.Yani öyle saçma bir düzen ki hayvana işkence yapıldığı zaman ilgilenen yok,sahibini şikayet ettiğinde hayvanın zarar görme ihtimali var.Kısacası hertürlü olan hayvanlara oluyor.FashionStil , inan o caniyi şikayet edemeyeceğimi öğrendiğimdeki üzüntümü tarif edemem
Çocukluğumdan beri hayvanlarla iç içeyim, Alman Kurdu'da besledik, Kangal'da, sokak köpeği de ama biz hep sevgiyle besledik, böylesi bir caniyi ilk defa görüyorum
Yasal düzenlemeler yok, hayvanı kendi elleriyle öldürse de birşey yapılamayacak
Evlerimiz arasında mesafe olsa valla kaçıracağım o kadar üzülüyorum ama yakın oturuyoruz, birde sevimli ki hayvancık, seveni hemen anlarlar ya, beni görünce bacaklarıma yapışıyor, seveyim, kucağıma alayım diye
Hayvan birine hamle yapsa mutlu oluyor resmen, saldırması hoşuna gidiyor, böylesine ne denir tahmin edersin de ben dillendirmeyeyim, içimden söylüyorum
Evde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
Aha alın size dert... Burayı takip ediyor lütfen beni destekleyin.... Ankete göre hareket edeceğiz, lütfen beni destekleyin.
Bu cins te çok asil[/QUOTE][QUOT E="simyaci28, post: 42699825, member: 447333"]Bende bunlardan beslemek isterdim.
Hiiççç tehdit etme, Mune ablalarının ne demokratik olduğunu biliyorlar.
Hanımlar Pekinez mi Danua mı? Kazen'in eşini düşünüp cevap verin, o da bayılıyor benim kızıma.
ne haliniz varsa görün hata size soranda zaten ....
birgün bahçeli bir evimiz olursa bizim de isteğimizBu cins te çok asil
kesinlikleben kabul etmezzdim.KAZEN beyin esine sevgiler :) dur oyumuda kullaniyim.Evde danua beslemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?