Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Kazen
Kardeşimin var üniversite yıllarımızda beraber yaşadığımız için bende bir hayli haşır neşir olmuştum
Görüntüsünün aksine çok sevecen ve kibar bir köpek
Temizlenmesi tüyleri kısa olduğu için
zor olmuyor
Aşırı ilgi istiyor ki bu bazen yorucu olabiliyor
Uzun yürüyüşlere çıkarmak gerekiyor
Beslenmesi bir hayli külfetli yanlız
Bizim birde golden köpeğimiz vardı beraber büyüdükleri için iyi anlaşıyorlardı ancak dışardaki köpeklere karşı saldırgan davranıyor
Hala almak istiyorsan olumlu oy kullanacağım

Bir rottweiler bir doberman! Evde iki köpekli biri olarak kesinlikle alin. Buyuk$ bir cins beslemek için illa villada yalida oturmak gerekmiyor. Günlük 2saatlik egzersizler ile bence çok mutlu bir +16 sene gecirirsiniz:)) mutlaka alın

Ay hayıııırrr...adamı ham diye yutar bu

Siz baktıktan sonra besleyin ,köpekler sadık dosttur vefalıdır diyecektim,ta kiii beslemek istediğiniz köpeğin resmini görene kadar ,çok sert sert bakıyor,o yüzden cevabım hayır.

daha kucuk bır sey beslesenız aslında cok daha ıyı olur. eşinizle beraber bır karara varın. Bahçeli bir evde beslenebılınır fakat bu tür cok buyuk :)

Beslemesin diyenler neye göre yorum yapıyor anlamıyorum.. Hayvan büyük diye mi yani? İlla puppy mi olması lazım beslemek için.. Kaldı ki bahçeleri varmış.. Sabah kapıdan çıktığında sevecen bi şekilde kuyruğunu sallayarak üstüne koşan bi köpeği kim istemez?
Bahçeli evde oturuyo olsam muhakkak ben de alırdım.. Hatta iki tane alırdım ki eğlensinler beraber diye..

Sabah kapıdan çıktığında sevecen bi şekilde kuyruğunu sallayarak üstüne koşan bi köpeği kim istemez?
Resimdeki köpek koşarak üstüme gelse İspanya'daki boğa festivalinde kızgın boğalar nasıl milletin üstüne geliyorsa öyle üstüme geliyor gibi hissederdim.

bakımını yapıp ona ilgi gösterdikten sonra nerede yaşadığınız farketmez tabi ki besleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…