Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Ben bundan gördüm bi bahçede ödüm koptu :) korkudan uyuyamam ben o evdeyken :)) ama beslenir yani bahçe varsa süper olur.

Kazen pffff bende istiom evlenmeden once kopegmle yasiodum beagle cinsi bi oglum vardi ismi haydut :)) simdi kizim var insan olandan :) insallah esin izin verir

Bahçede diye belirtmişsiniz zaten, asla evde bunu beslemem maalesef oyum hayır diyenleri anlamıyorum

Ben çok şeker buluyorum bu cinsi, bence bahçede beslemeye en uygun köpeklerden biri de bunlar, pek tabii ki olabilir

Evde bu büyüklükte bir hayvan beslemek sizden çok ona eziyet olur.bunalıma girer hayvan..apartmanda oturduğunuz söylemişsiniz.bahçesi olan bir ev olsa yine bir derece ama zor yani..benim alman kurdum var ev bahçeli ama yinede hayvan bunalıyor bazen.
Bir ara şu koskocaman Sivas kangallara heves etmiştim. Ve onların asla ev ortamında mutlu olmadığını okuyunca vazgeçtim.

Evde bir kişi bile istemiyorsa, sonrasında da onun sorumluluğu batabilir ki bu durumda onun başkasına verilmesi kararı alınabilir.
Ki bu onlar için tam bir yıkım oluyor,psikolojileri bozuluyor terk edildiklerinde.
O yüzden ankete göre fln hareket edilmemeli. Onun sorumluluğunun alınabileceğinden emin olunmalı.

İşte ben bu anı bekliyorduum:)) kezenin evlendikten sonra bdv de aile içi sorn için konu açacağını:)) ama bu kadar kısa süreceğini bilmiyordm:) inşallh en büyük derdinz bu olur Kazen konunuz içinde bunu değilde biraz daha sevimli ve küçük cins birşey besleseniz daha iyi olur sanki. Eşinizle birlikte ortak bir karar alsanız mesela. Bahçeniz varmş nasıl olsa köpek kolayca beslenilir bahçede ( ama bu at beslenilmez)

Abii hayvan sevgisi bambaşka tabii ki ama bu köpek de korktum bak ben şimdi bu saatte... Rottweiler falan olsa hatun da beslemeyelim demez gibime geliyor :)
Keşke başka bir cins köpek seçeneği de olaydı ankette. :)
Hayır iki tarafında gönlü olsun isterim ben her zaman.

Ben besleyin dedim.
Esimle hayallerimizden biridir, ilerde kocaman bahceli evimiz olsun da bir husky bir akbas alalip buyutelim

Yine de bahcenizin en asagi 1 donumden buyuk oldugunu var sayiyorum. Yoksa bi sagina bi soluna donunce bahce bitecekse boyle buyuk hayvanciklar bunalima giriyor...

arkadasimda var layla ay cok uysal cok sakin hic görüntüsüyle alakasi yok benim chi yaninda canavar kaliyor görüntü tam tersi olsada:) tam bir aile köpegi , ama köpekleri iyi taniyan bilen bir kiside olmalari gerekir bence .....

ve asla ama asla bina uygun degil hatta sehir hayati bile yorucu olabilir ciftlik tarzi yerlesim yerleri ideal olani , birde zamaniniz olmasi gerekiyor okadar kas mevcut egitim kosmak ister:) , yani kendi isi olan buyuk arazi de bulunan bir ev köpeklerden anlayan kisilere ideal...

Bahçede kısmını görünce destekledim seni kazen abiciğim.
Evde kesinlikle ve kesinlikle olmuyor. Ama bahçeniz varsa bu harika bi fikir !

Edit: Ay yeni farkettim niçin hortlatıyorsunuz ki...

Son düzenleme:
Bahceniz varsa neden olmasin.kopegin az buyumus hali dana kadar sikilinca bin gez turundenmis
Bende ingiliz pointer vardi bu hafta itibariyle firar etti hala bulamadik.aranizda duygusal bag olucaktir eve yeni birey katilacak yani esiniz ikna olursa neden olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…