- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Zannettiginden daha kisa sure surmus konu acmasi :) eski konuymus ya ben de dustumİşte ben bu anı bekliyorduum:)) kezenin evlendikten sonra bdv de aile içi sorn için konu açacağını:)) ama bu kadar kısa süreceğini bilmiyordm:) inşallh en büyük derdinz bu olurKazen konunuz içinde bunu değilde biraz daha sevimli ve küçük cins birşey besleseniz daha iyi olur sanki. Eşinizle birlikte ortak bir karar alsanız mesela. Bahçeniz varmş nasıl olsa köpek kolayca beslenilir bahçede ( ama bu at beslenilmez)
Ben de memlekete gelip gittikçe bir kangal götürüvereyim diyorum ama apartmana hiç uygun değiller. Ayakları toprağa basacak o hayvanın...Evde bu büyüklükte bir hayvan beslemek sizden çok ona eziyet olur.bunalıma girer hayvan..apartmanda oturduğunuz söylemişsiniz.bahçesi olan bir ev olsa yine bir derece ama zor yani..benim alman kurdum var ev bahçeli ama yinede hayvan bunalıyor bazen.
Bir ara şu koskocaman Sivas kangallara heves etmiştim. Ve onların asla ev ortamında mutlu olmadığını okuyunca vazgeçtim.
Zannettiginden daha kisa sure surmus konu acmasi :) eski konuymus ya ben de dustum
O zaman irtibatta kalalımYavru arıyoruz şimdilik ...
O zaman irtibatta kalalım
Bana istediğin özelliklerini yaz istersen,sorayım ben de arkadaşlara..
Dişi/erkek?
Tamamdır. Yarın haber veririmErkek, gri veya siyah .... (kulak ve kuyruk yok sen anladın beni)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?