- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
ben zaten zamanımı, emeğimi satıyorum bunun karşılığında paramı alıyorum. işlerımı bitirip bomboş durmam zarar vermiyorsa kitap okumam da zarar vermez, aksine personeline yarar sağlar. ıslerden sonra 20 dk kitap okusam yetiyor mesela. zihnim dinleniyor. mola yerıne kıtap okuyorum neden batıyor bu kadar?
özel sektörde kimse insan yerine konulmadığı için burda da bu yapılsın istiyorsunuz.
tıpkı cumartesi herkes calıssın olayı gibi. ama kimse cumartesi herkese tatil olsun demez.
bencilsiniz.
burda kendinizi gayet iyi eleverdiniz. kendi şartlarınızı iyileştirmeye bakın, iyi gördüklerinizi kötüleştirmeye değil.ben kendimi geliştirmek için iş saati dışında kendine zaman ayıran bir özel sektör çalışanıysam siz de öyle olmak zorundasınız. üstelik maaşınızı devletten alırken.
amannn burdaki sağlık müdürlüğünde hanımlar kısır günü yapıyor, sohbet gırla. siz kitap okumuşsunuz öyle ki atanmış kitapsever olmuşsunuz çok mu?
Siz böyle devam ederseniz ihtar aldığınızda da savunmanizi bencilsiniz diye yaparsiniz o zaman.iyi de ben yukarıdaki yorum dışında kaç saat kitap okudugumu yazmış mıyım? bazı haftalar ne kadar boş kaldığımı yazmışım. sanki 8den 5e kadar kitap okuyup parti yapıyorum.
ayrıca personelin gidip arkadaşıyla oturması, çay içmesi de iş dışı bir şey. sigara için dakikalarca aşağı inmesi de. benm bunların yerıne 20dk- 30 dk kitap okumam size tuhaf geliyorsa siz de gayet bencilsiniz kusra bakmayın.
ayrıca kitap okumayı, örgü örmeyi, kısır yapmayı aynı kefeye koymanız çok acayip. kültür anlamında değil uygulama acısından söylüyorum.
aynen katiliyorum size, masai saatinde banada cok ters bi düsünce bunlari yapmakmesai saatleri dışında ve öğle arasında kitap okumak desteklenir. ama diğer türlüsü yani mesai saatinde.. olmuyor, rahatsız ediyor insanı.
ben burda kimsenin bireysel gelişime aykırı bir tavırda olduğunu sanmıyorum. tavır bunun iş yerinde yapılmasına.
iyi de ben yukarıdaki yorum dışında kaç saat kitap okudugumu yazmış mıyım? bazı haftalar ne kadar boş kaldığımı yazmışım. sanki 8den 5e kadar kitap okuyup parti yapıyorum.
ayrıca personelin gidip arkadaşıyla oturması, çay içmesi de iş dışı bir şey. sigara için dakikalarca aşağı inmesi de. benm bunların yerıne 20dk- 30 dk kitap okumam size tuhaf geliyorsa siz de gayet bencilsiniz kusra bakmayın.
ayrıca kitap okumayı, örgü örmeyi, kısır yapmayı aynı kefeye koymanız çok acayip. kültür anlamında değil uygulama acısından söylüyorum.
burda kendinizi gayet iyi eleverdiniz. kendi şartlarınızı iyileştirmeye bakın, iyi gördüklerinizi kötüleştirmeye değil.
yoo gayet insan yerine konuluyorum. siz ama iş ve insan yönetimini belli ki bilmiyorsunuz.
yok yok konu sahibi anlamıyor ve kitap okunmasına kötü deniyor gibi bir algı yaratıyor.aynen katiliyorum size, masai saatinde banada cok ters bi düsünce bunlari yapmak
engin iş ve insan yönetimi bilgilerinizle size başarılar diliyorum, kızmaya bile değmezsiniz lafını da size iade ediyorum. teşekkürler.
devlet memuruna her şey serbest sonuçta atanmış olmak bu tarz hakları veriyor. konu sahibine ya da bana soru sormak hiçbir şeyi değiştirmeyecek. aynı tas aynı hamam. konu sahibi "aaa bunu yapmiyim etik değil" demeyecek nasıl geldiyse öyle gider.Iki yanlis bir dogru mu yapiyor?
Cocugunun okulunda ogretmen dersimi anlattim deyip otursa kitap okusan yine boyle olumlu dusunurmusun?
yahu siz nişan, düğün videosunu getirip mesai saatinde bilgisayarda açarak personellere gösteren bi güruhun olduğundan habersiz biri olarak hala bana kapak yapmaya çalısıyosunuz.yok yok konu sahibi anlamıyor ve kitap okunmasına kötü deniyor gibi bir algı yaratıyor.
iş dışında ben yapıyorum böyle şeyleri dediğimde de şartlarınızı iyileştirin diyor. şaşırtıcı..
bu mantıkla iyi ki olmamışsınız o zaman
yahu siz nişan, düğün videosunu getirip mesai saatinde bilgisayarda açarak personellere gösteren bi güruhun olduğundan habersiz biri olarak hala bana kapak yapmaya çalısıyosunuz.
size göre bunların hepsi de aynı şeyler olabilir ama bana göre de -ğil.20-30 dk kitap okumak ibaresinden bile 30 dk kitap okumanın altını cizip normal değil diyorsunuz, kime neye göre normal?
saat 16:30 masam tertemiz, herkes gitmeye hazır ve nazır. hiçbir personel yerinde yok. ben 17:00'e kadar kitap okumuşum bunun sizin nazarınızda sakıncası ne?
saat 11:30, masam tertemiz, kurum bomboş, 30- 40 dk kitap okuyorum. yemeğe cıkıyorum. bunun size zararı ne? 30 dk boş otursam bile iş dışı hiçbir şey yapmadığım için katkı mı sağlıyorum buraya? ısrarla birşeyleri anlamayan sizsiniz bence
yönetmelikte 3 kişi ile kurulur denen birimde tek kişi çalışıyorum diyorum. gelipte yoğun olduğum günler için konu açmadım ama.. o dönemler de 3 kişinin işini yapıyorum. her şey kendi yasasına göre işlemiyor gördüğünüz gibi.2 kişinin yapacağı işe 3 kişi atanırsa durum bu olur..
devlet memuruna her şey serbest sonuçta atanmış olmak bu tarz hakları veriyor. konu sahibine ya da bana soru sormak hiçbir şeyi değiştirmeyecek. aynı tas aynı hamam. konu sahibi "aaa bunu yapmiyim etik değil" demeyecek nasıl geldiyse öyle gider.
ha biz zamanında hocalardan dayak, küfür, hakaret gördüğümüz için hiçbir şey bana şaşırtıcı gelmiyor. ironi yapıyorum ve izahı olmayan şeylerin mizahı olur
yönetmelikte 3 kişi ile kurulur denen birimde tek kişi çalışıyorum diyorum. gelipte yoğun olduğum günler için konu açmadım ama.. o dönemler de 3 kişinin işini yapıyorum. her şey kendi yasasına göre işlemiyor gördüğünüz gibi.
neyse tm haklısınız. güzel ülkemizi sizin gibi güzel insanlar kurtaracak.
Bizim gibi guzel insanlar ulkeyi kurtarirken sizde mesai saatleri icerisinde kitap okuyup kendinize zaman ayirin.
yönetmelikte 3 kişi ile kurulur denen birimde tek kişi çalışıyorum diyorum. gelipte yoğun olduğum günler için konu açmadım ama.. o dönemler de 3 kişinin işini yapıyorum. her şey kendi yasasına göre işlemiyor gördüğünüz gibi.
neyse tm haklısınız. güzel ülkemizi sizin gibi güzel insanlar kurtaracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?