- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
İlaç değil bir takviye yalnızca. Bir eczaneye danışırsanız size bilgi verecektir. Eksikliğinde depresyonun oluştuğuna dair araştırmalar var. O yüzden bayağı önemseniyor ve kullanılması öneriliyor.
Tasavvuf iyi fikir size tavsiye de vereyim isterseniz Abdülkadir Geylani ' nin huzur sohbetleri adında bi kitabı var.ne yapayım tasavvufa mı yöneleyim
Nolur kızmayın ama sizin evliliginiz başından beri beni de darlıyor.
Tatilden kastım yalnız kalmak,yada kendinle başbaşa kalmaktı aslında. Ama sen de baya dolmussun dostum,arada oluyo böyle.kimbilir belkide hayatında degişiklik yasiyacagn gunler gelmistir.Ne demis Mevlana "herşey senin üstüne gelip seni dayanamıycagın noktaya getirdignde sakın vazgeçme. Çunku orası kaderin degisecegi noktadir"bunun için param yok işte. Yapılacaklar var ama hepsi maddiyata bakıyor. Biz ancak kredileri ödeyip minimum gezme yapabiliyoruz. Tatil falan beni aşıyor.
Alemsiinn:))derdiniz benim icin oyle luks ki kendimi woody allenin sol burun deligi gibi hissettirdi
Eski konulariniza istinaden siz esinizi sevmiyorsunuz..bosanirsaniz belki daha mutlu olursunuzZaten mutsuzluğumun ana sebebi bu. Üzerine iyi olan neyi koysam resmen çürütüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?