Boşa Yaşıyormuşum Hissi

Tesekkur ederim

Son zamanlarda bende böyleyim hayatımda hiçbir sorun yok işim gidip geliyorum huzurum yerinde ama mutsuzum nedense beni bir odaya kapatsınlar 1 hafta orada hiç bişey yapmadan yatmak istiyorum kimseyle konuşmak görüşmek bile istemiyorum ve hiçbirşeyden mutlu olmuyorum
Neden böyle oluyor acaba hiçbir fikrim Yok

Tasavvufa yönelmek yerine sorunun kaynagini tespit edip onu hayatınızdan cikarın bazen sorunla bogusmak veya sorunu kabullenmek yerine sorundan kurtulmak en iyi çözümdür...uzman yardımı sizi kendinize getirip algılarınızı açıcak bence...

Havalardan mı nedir bu aralar tüm kadınlar birikmiş patlayacak durumda yada tam tersi tükenmiş. Yanlış anlamayın ama sanki eşinize ilginiz yok gibi. Sevgi olmayınca tahammülde olmuyor. Mesela elin adamının arkasını toplamak vs bunlar ağır düşünceler. O sizin eşiniz

Konularınızı hatırlıyorum. Bence bu evlilik sizin için bir hayal kırıklığından öteye gidemedi. Ben sizin geçimsiz, eşinden fazla beklentisi olan, ille de mutsuz olmakta direten bi kadın olduğunuzu sanmıyorum. Eşinizin uzaklığı, sevgisizliği sinir bozucu seviyede. Siz eşinizden o sıcaklığı yakınlığı alabilseydiniz, şu an olmayan başka problemleriniz bile olsa şimdiki gibi mutsuz olmazdınız. Bence sizin katlanamadığınız şey evliliğinizdeki anlamsızlık.

Elin adamı olarak goruyorsunuz aşk yok aşk olmasi icin gereken ilgi yok birbirinizi biraz ozleseniz mi acaba

bunun için param yok işte. Yapılacaklar var ama hepsi maddiyata bakıyor. Biz ancak kredileri ödeyip minimum gezme yapabiliyoruz. Tatil falan beni aşıyor.
Tatilden kastım yalnız kalmak,yada kendinle başbaşa kalmaktı aslında. Ama sen de baya dolmussun dostum,arada oluyo böyle.kimbilir belkide hayatında degişiklik yasiyacagn gunler gelmistir.Ne demis Mevlana "herşey senin üstüne gelip seni dayanamıycagın noktaya getirdignde sakın vazgeçme. Çunku orası kaderin degisecegi noktadir"

Koalina bu adamlar bize somut nedenler vermedikçe boşanmak yemeyecek.. boşansak da süper Harika bir hayat bizi bekliyor olmayacak.

Ben eşim yokmuş gibi yaşıyorum bir süredir. Planımı programımı tamamen kendi zevkime kendi vaktime göre ayarlıyorum. Eşime de soruyorum şunu bunu yapıcam gelir misin diye. Gelirse geliyor gelmezse takılıyor kafasına göre. Adamı yatak odasında kullanıyorum sadece

Birlikte yapmaktan zevk aldığımız aktivite Yok çünkü. Kabul ettim. Bana da karışmaz zaten , bekar gibi takılıyoruz beklentisiz. Ev işleri konusunda da yapıyor benimki genelde. Yapmayınca çıldırıyorum bende.

Son 6 ayın 4 ünde ayrıydık zaten , şimdi yine ayrılıyoruz iş nedeniyle. Ayrı kaldıkça iletişim de problemler de azaldı.

Boşanmayı düşünmüyorum elimdeki nedenlerle. Bir gün canıma tak eder mi bilmem ama şimdilik yemiyor

Hayvanları da sahiplendir bir hayvansevere , onlar can ama sen de cansın. Yüklenme kendine. O kadar hayvanın çocuktan farkı yokki... çocuksuz oluşumuzun en güzel tarafı plansız hareket edebilmemiz. Senin elin kolun bağlı.. sokağa atmayacaksın ki sonuçta yeni bir aile edindireceksin hepsine.

Biz evde sadece iki kişiyiz ve inanın ne yemeğe ne ev islerine mümkün değil yetişemiyorum.
Gerçekten evdeki nüfus çok ama çok fazla.
Gün içinde hem çalışıp hem de bu işleri yapmak bana çok ağır gelirdi ve bir yerde patlardim sanırım.
Bir de esinizin iş yükünü sizden alması lazım mutlaka.

Sen eşini sevmiyorsun, sevseydin elin adamının kirlilerini topluyorum demezdin. Sevseydin varlığı sana güç verirdi, enerjik olurdun.. Belki de dediğin gibi yalnızlığa alışmışsındır, varlığı sana yük gibi geliyordur..i
Ben yine de psikiyatr tavsiye edicem önce

evde iki arkadaş gibi yaşıyorsunuz. Paralarınızı bile paylaşmıyorsunuz ne kadar yazık. İstemediğiniz hayvanlara bakıyorsunuz.
Ben olsam o arabayı satarım kocam 2.motoru alacaksa da kendi parasıyla alsın, böyle bir insana destek sağlamam. Kendi paramla gezerim tozarım. Ya da bir yerlere gider tek başıma hayat kurarım. Mutlu olacağım şeyleri yaparım ve ilk iş de o hayvanları sahiplendiririm çünkü yazık onlara da. Bunalmışsınız doğru tabi. İnsan neden evde 6 papağan besler ki? Çok tuhaf.

galiba siz yanlızlığa alışmışsınız.
kendimden biliyorum. nişanlıyım. nişanlım her haftasonu yanıma geliyor.3 gün beraber kalıyoruz. DARALDIM.

geçende nikah tarihi için konu açıldı ve ben gözümü yumdum ve içimi dokdüm. evlenirim ama aynı evde şuanda yaşamayı düşünmüyorum diye. yani kabul ederse ben kendi evimde o kendi evinde kalır. hafta ici veya hafta sonu gelsin kalsın ama 7/24 ben yapamam.

sizde galiba eşinizin 7/24 etrafınızda olmasına dayanamıyorsunuz... aslında depresif değilsiniz. depresif olsanız bu durum hayatınızın her alanında kendini gösterir. depresyon beyinde hormon bozukluğu olduğu için yer veya insan tanımaz.

Bence sizin evde ki hayvanlardan kurtulmanız gerekiyor biliyorum kopmak cok zor ama onlara yetebilecek durumda değilsiniz ( bu benim fikrim aksi de olabilir) yalniz yaşama fikri de sizi cok rahatlatmiyor anladigim kadariyla. Eşinizle konuşup sosyal medya hesaplarinizi kapatip evin internetini kesip bi süre kendinize odaklanmaniz gerekiyor. Yazınızi okurken Mehmet Pişkin isimli şahsın videosu beynimde döndü durdu. Uzuluyorum bunu yazarken ama resmen o adamin kadin versiyonunu okudum. Hayvanlari sahiplendirin. Bende hayvan baktim uzun bi sure evde ama bi süre sonra yetemeyebiliyorsunuz evlenince bende öyle hissetmistim. Eşinizi de alın temiz hava yürüyüşleri yapın. Birlikte bi hobi edinin daha iyi gelecektir.

Telefondan tek tek cevap yazamadım kızlar.
Evcillerime evet artık yetemiyorum ve evcil başkna düşen ilgi azaldı. Ancak kendi kuşumu ve yavrularını sahiplendiremem. Çok çok değerliler. Yani boşanmak daha kolay benim için öyle söyleyeyim. O yüzden 6 papağanım kalıcı, bir de minik yavru var şu an. Dışarıdan aldıklarımı sahiplendireceğim, onların da birinin gözü görmüyor, eminim ki kimse istemeyecek.

Haftaya ailesiyle 3 günlük bir tatil var ama cumadan gidilecek. Daha önce sormuşlardı 1 gün rapor alabilirim demiştim ama şimdi önemli bir proje o güne denk geldi, gitmem hiç hoş olmaz. Ben gidiyorum siz yapın desem velilerim yapar ama bırakacağım izlenimi düşünemiyorum bile. İstiyorum ki kendisi gitsin, köpeği zaten arkadaşına bırakacaktı, ben de 3 gün yalnız kalayım kafa dinleyeyim. Bir de o yüzden kavga ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…