- 13 Mayıs 2011
- 3.942
- 3.658
- 373
şu yaşı baştan söylediğin gerçekten çok iyi olmuş yoksa kaçamazdın :)Hic bu kadar sacma bir konu acmamistim sanirim. Kavga ettik bosanacakmis. 2 oldu bu ayriligi agzina alali... sinirle soyledi belki ama iyi degilim yine de.. konuya geciyorum.
Tv izliyorum. Dizim var. Haftada 1 gun tek izledigim program. Yarin da arkadaslarim gelecek. Calisiyorum ve eve geldigimden beri hazirlaniyorum. Dizim baslayinca izlemek ve dinlenmek istedim. Dizi arasinda temizlige devam.
Ilk reklamlar girdi. Reklam arasinda oyun oynuycaz dedi. Tamam dedim. Iste mangala diye bisi yeni ogreniyorum. 3 dk gecti tamam dedim ben tenizlik yapayim. Hayir bunu oynuycaz. Ufledigimi gorunce bozuldu. Tamam dedi oynamiyoruz. Ama sende tv izlemeyeceksin. Nuh dedi peygamber demedi. Bende sinirlendim. Uydu cihazini söktüm sakladim. Supurge yapmaya gectim. Bu arkamdan geldi süpürgeyi yerden yere vurdu.
Iceri gecti sonra ayrilicam boyle olmuyo dedi. Yarin dilekceyi verecekmis. Ben onunla hic birsey yapmiyormusum. Bencilmisim.
Bosaninca nasil bir hayatim olur onu düşünüyorum. Iyi degilim. Derdi ne bilmiyorum. Bu arada yaslar kac demeyin.. bastan soyleyeyim.. 30
o anki sinirle televizyonu bile fırlatır atardımuyduyu sökmeye üşenir, makineyi yere vurmaya kıyamazdım.
ya bilmiyorum ben sizi haklı buldum. misafir hazırlığına koşturduğunuzu görüyor, yardım etmiyor üstelik yapana mani oluyor.
sabah dilekçe vericem dedi. ben de boşanmak istiyosan boşan, bu lafını da unutma dedim.Eşiniz zaten baştan triplenmiş demek ki . Sorun oyun falan değil o halde . Bi dahakine boşanıcam derse sabah işlemleri başlat ozaman de .apışıp kalsın
Ya bana gelecek olanlar da çalışan insanlar aslında. onlar geçen hafta gelecekti, ben müsait değildim. Bu haftasonuna aldım onlar müsait olmadı. Şimdi çarşamba dediler, çocuklarının ödevi o zaman azmış falan. ben de tamam dedim. artık aradan çıksın istiyordum.Çalışan kadının evine hafta içi misafirliğe gelenleri ikinci sıraya alıp anlayışsızlıkta birinciliği eşinize layık gördüm.
Öküz
Sırasımıymış oyunun
Atsaydın uyduyu kafasına alsın onla evlensin o
Dizi sonra izlenebilir tamam bunu söyleyenlere hak veriyorum. Ama nasıl yarın gelecek misafir için evi temizleme diyorsunuz ya, merak ediyorum siz evlerinizi misafir geldiği için temizlemiyor musunuz?Dizinin telafisi var.Tekrarı var,internette bir sürü sitede var.Ama eşinizle paylaşmadığınız anların telafisi yok.Temizlik de bekleyiverseydi o an için.Size gelen temiz ev için değil sizin için geliyor.Kaldı ki leş gibide değildir.
Ben bu konuda sizi hatalı buldum.Geri kalan süpürge çarpma,boşanalım deme,uydu sökme konularında da karşılıklı hatalısınız.
Böyle şeyler için kalp kırmaya değmez.
1 yıl olmadı henüzO benim saçımı çekti ben de onun oyuncağını kırdım gibi olmuş kavga. Bence ikiniz de fevri davranmışsınız, kaç yıllık evlisiniz?
Adam boşayacam seni demiş kadinlarin dediği " ee oynasaydin keşke "
Yahu kadının ertesi gün misafiri gelecek,bir taraftan iş bir taraftan haftada bir gün izlemesine izin verilen dizisi,öteki günler torbaya mı girdi oynamak için ? Adamin eşine yardımcı olması,işini kolaylaştırması,dizisi içinde zaman yaratması gerekeceği yerde,oyun oynamak istemedi diye "boşayacam " lafının görmezden gelinmesi,vay be!
Kocanın her dediği o vakit yapılmalı tabi,gonlu hoş tutulmali her daim.Koca dediğin kolay bulunmuyor.Boşar falan maazallah dımdızlak kalır kadın ortada
Hah iştee tam olarak ta olay bu.. "Misafire, hazırlığa vakit var. E oturup dizi izlemeye de vakit var. Benle oyun oynamaya gelince vakit yok. Beni önemsemiyor." Vallahi cımbız gibi lafı çektiniz. Aynen onun derdi de buymuş.Eşim geldi gözümün önüne.
O da oyun oynayalım der sürekli.
Ben de bi başlasam oynarım da başlamayı istemiyorum nedense.
Kendime kızdım şimdi bak
Ağzını boşanma lafına alıştırması normal ve güzel değil.
Bunu sakin bi zamanda konuş, düzeltmesini iste bence.
Onun dışında eminim eşin şöyle düşünmüştür;
"Misafire, hazırlığa vakit var. E oturup dizi izlemeye de vakit var. Benle oyun oynamaya gelince vakit yok. Beni önemsemiyor."
Ben evi hiç temizleme boşver gibi bir cümle kurmadım.Siz zaten hazırlandığınızı,aralarda temizliğinizi yapıyor olduğunuzu yazmışsınız.Ona istinaden leş gibi değildir,o arada da 10 dakika yapmayıverin demek istedim.Size gelen sizin için geliyor bal dök yala eve değilki.Evimi hiç temizlemiyorum gibi bir durum da yok bu arada.Ama ne işim olursa olsun o an öyle bir isteğe oflamazdım.Kocamın her isteğini yapmak mantığından değil.Ben istesem o oflasa bozulurdum çünkü.Aynısını ona yaşatmamak için.Dizi sonra izlenebilir tamam bunu söyleyenlere hak veriyorum. Ama nasıl yarın gelecek misafir için evi temizleme diyorsunuz ya, merak ediyorum siz evlerinizi misafir geldiği için temizlemiyor musunuz?
Arkadaşlar temizlik dediğim cam silme, kapıları silme, vitrindeki gümüşleri falan parlatma değil ya.. Evi kıldan tüyden temizliyorum. Çok affedersiniz ama klozete bi çamaşır suyuda mı dökmeyeyim
Ayy bende konuyu açtığımda, dedim herhalde hatalı benim gidip özür dileyeyim bariUydu sökme dışında size hak verdim. Her planinizi eşinizin arzuları doğrultusunda yapamazsınız.
Tam tersi olsaydı, yani eşiniz dizi izlerken siz oyun oynamak istediğiniz için tartışma ciksaydi, "adamın bir dizisi varmış, ona da müdahale etmeyin artık" derlerdi burada. Ama şimdi sizi hatalı bulmuşlar, ilginç.
Allahım ya çocuk musunuz?Hic bu kadar sacma bir konu acmamistim sanirim. Kavga ettik bosanacakmis. 2 oldu bu ayriligi agzina alali... sinirle soyledi belki ama iyi degilim yine de.. konuya geciyorum.
Tv izliyorum. Dizim var. Haftada 1 gun tek izledigim program. Yarin da arkadaslarim gelecek. Calisiyorum ve eve geldigimden beri hazirlaniyorum. Dizim baslayinca izlemek ve dinlenmek istedim. Dizi arasinda temizlige devam.
Ilk reklamlar girdi. Reklam arasinda oyun oynuycaz dedi. Tamam dedim. Iste mangala diye bisi yeni ogreniyorum. 3 dk gecti tamam dedim ben tenizlik yapayim. Hayir bunu oynuycaz. Ufledigimi gorunce bozuldu. Tamam dedi oynamiyoruz. Ama sende tv izlemeyeceksin. Nuh dedi peygamber demedi. Bende sinirlendim. Uydu cihazini söktüm sakladim. Supurge yapmaya gectim. Bu arkamdan geldi süpürgeyi yerden yere vurdu.
Iceri gecti sonra ayrilicam boyle olmuyo dedi. Yarin dilekceyi verecekmis. Ben onunla hic birsey yapmiyormusum. Bencilmisim.
Bosaninca nasil bir hayatim olur onu düşünüyorum. Iyi degilim. Derdi ne bilmiyorum. Bu arada yaslar kac demeyin.. bastan soyleyeyim.. 30
Hah iştee tam olarak ta olay bu.. "Misafire, hazırlığa vakit var. E oturup dizi izlemeye de vakit var. Benle oyun oynamaya gelince vakit yok. Beni önemsemiyor." Vallahi cımbız gibi lafı çektiniz. Aynen onun derdi de buymuş.
hazırlanmaktan kastım pasta yaptım. kısır yapıcam diye yeşillikleri doğradım. Evi hiç temizlemedim. Mutfak, salon, banyo süpürüp silecektim sadece.Ben evi hiç temizleme boşver gibi bir cümle kurmadım.Siz zaten hazırlandığınızı,aralarda temizliğinizi yapıyor olduğunuzu yazmışsınız.Ona istinaden leş gibi değildir,o arada da 10 dakika yapmayıverin demek istedim.Size gelen sizin için geliyor bal dök yala eve değilki.Evimi hiç temizlemiyorum gibi bir durum da yok bu arada.Ama ne işim olursa olsun o an öyle bir isteğe oflamazdım.Kocamın her isteğini yapmak mantığından değil.Ben istesem o oflasa bozulurdum çünkü.Aynısını ona yaşatmamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?