Bosanacakmis

şu yaşı baştan söylediğin gerçekten çok iyi olmuş yoksa kaçamazdın :)

uyduyu sökmeye üşenir, makineyi yere vurmaya kıyamazdım.
ya bilmiyorum ben sizi haklı buldum. misafir hazırlığına koşturduğunuzu görüyor, yardım etmiyor üstelik yapana mani oluyor.
o anki sinirle televizyonu bile fırlatır atardım

Eşiniz zaten baştan triplenmiş demek ki . Sorun oyun falan değil o halde . Bi dahakine boşanıcam derse sabah işlemleri başlat ozaman de .apışıp kalsın
sabah dilekçe vericem dedi. ben de boşanmak istiyosan boşan, bu lafını da unutma dedim.

Ya bana gelecek olanlar da çalışan insanlar aslında. onlar geçen hafta gelecekti, ben müsait değildim. Bu haftasonuna aldım onlar müsait olmadı. Şimdi çarşamba dediler, çocuklarının ödevi o zaman azmış falan. ben de tamam dedim. artık aradan çıksın istiyordum.
Diğer yorumlar içinse teşekkür ediyorum

Dizi sonra izlenebilir tamam bunu söyleyenlere hak veriyorum. Ama nasıl yarın gelecek misafir için evi temizleme diyorsunuz ya, merak ediyorum siz evlerinizi misafir geldiği için temizlemiyor musunuz?
Arkadaşlar temizlik dediğim cam silme, kapıları silme, vitrindeki gümüşleri falan parlatma değil ya.. Evi kıldan tüyden temizliyorum. Çok affedersiniz ama klozete bi çamaşır suyuda mı dökmeyeyim

işte beklediğim yorum

Uydu sökme dışında size hak verdim. Her planinizi eşinizin arzuları doğrultusunda yapamazsınız.

Tam tersi olsaydı, yani eşiniz dizi izlerken siz oyun oynamak istediğiniz için tartışma ciksaydi, "adamın bir dizisi varmış, ona da müdahale etmeyin artık" derlerdi burada. Ama şimdi sizi hatalı bulmuşlar, ilginç.

Ya valla şu kk da ne güzel ne anlayışlı insanlar var. Nasıl gözlerim yaşardı anlatamam.

Benim yapmam gereken işlerim olacak, dinlenmek için dizi saatini tercih edeceğim. Vay kocacımın canı oynamak istemiş. Hayda oldumu şimdi pamuklara sararım ben onu. En önemli iş ne olabilir ki. Kocam..

Kocam bana yardım etmemiş hiç sorun değil. Onca iş arasında ben el pençe divan karşısında.

Ve benim sinirlenip saçmalamaya hakkım yok. Ama canım kocacım öylemi.

Hay Allah ne güzel insanlar var

Son düzenleme:
Hah iştee tam olarak ta olay bu.. "Misafire, hazırlığa vakit var. E oturup dizi izlemeye de vakit var. Benle oyun oynamaya gelince vakit yok. Beni önemsemiyor." Vallahi cımbız gibi lafı çektiniz. Aynen onun derdi de buymuş.

Ben evi hiç temizleme boşver gibi bir cümle kurmadım.Siz zaten hazırlandığınızı,aralarda temizliğinizi yapıyor olduğunuzu yazmışsınız.Ona istinaden leş gibi değildir,o arada da 10 dakika yapmayıverin demek istedim.Size gelen sizin için geliyor bal dök yala eve değilki.Evimi hiç temizlemiyorum gibi bir durum da yok bu arada.Ama ne işim olursa olsun o an öyle bir isteğe oflamazdım.Kocamın her isteğini yapmak mantığından değil.Ben istesem o oflasa bozulurdum çünkü.Aynısını ona yaşatmamak için.

Ayy bende konuyu açtığımda, dedim herhalde hatalı benim gidip özür dileyeyim bari Uydu sökme konusu evet hoş değildi ama bir anlık sinirle yaptım. neymiş efendim onunla oynamazsam tv izleyemezmişim. o an bir öfke patlaması oldu bende o zaman sen de izleyemezsin dedim.

Allahım ya çocuk musunuz?

Farkında değilsin ama işte eşine verdiğin mesaj bu :)
Buymuş yani.
Aynı şeyleri yaşıyorum zaman zaman dedim ya.

Adam hep evde, kıymet de veriyoruz herhalde yok artık canım diye düşünüp işimize gücümüze bakıyoruz.
İnanılır gibi değil ama erkekler de kırılabiliyor yani böyle ince şeylere

hazırlanmaktan kastım pasta yaptım. kısır yapıcam diye yeşillikleri doğradım. Evi hiç temizlemedim. Mutfak, salon, banyo süpürüp silecektim sadece.
evet o an oflamasaydım sorun çıkmayacaktı. Ama ben misafirim gelecek 1 el oynayalım sonra ben temizlik yapayım dedim. O da hayır tüm reklam boyunca oynuycaz dedi. Misafirimin geleceğini anlatmaya çalıştım. Ona sinirime ofladım. dediğiniz gibi o da, ona bozuldu zaten.

Eşiniz anlayişsizlik yapmis size yardim etmeyi degil de tam tersini yapmis isinizi zorlastirmis oyun istegiyle.Valla arkadasim ben de misafir gelecegi zaman evimi temizler pastami boregimi yaparim ve ilk plandadir bunlar benim icin mumkunse de esimden destek beklerim.o yüzden ben sizi cok hakli buldum sirf o ilgilenecek diye herseyi birakalim mi yani.ilgilenecek adam yardimci olur destekler.sizin konuda böyle yapam adam bencildir kendisiyle ilgilenilmesini istiyodur.Bazilari kocamla herseyi birakir ilgilenirdim oynardim demisler ya şaşkinim su an..

Eşinin canı çok oyun oynamak istediyse kalkıp tutaydi bir işin ucundan da beraber otursaydiniz
Ayrıca boşanma lafını bu kadar kolay ağzına almasi evliliği lackalastirir
Bir daha yaparsa tamam diyip avukatla dilekçe yollayin

Cocuklugunu bitirmemis bir adam daha. Oyun oynamak zorunda misin? Birde bisanicam diyor. Devrelerim yandi yeminlen.

O bosamasa da sen bosa. Bu adamdan bi cacik olmaz.

yeni evli olduğunuz o kadar belli ki. ama yaşınızda 30 yani. biraz daha olgun davranmalısınız.

eşiniz ilgi istiyor işin özeti bu.

dizi arasında temizlik falan da ne bilim ne gerek var. zaten eşinizle ilgilenseniz aşkım canım şu evi bi süpür deseniz kalkar yapar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…