Boşanma Cesareti

Ella sevişeyim de ertesi gün alayım diye şeker gibi kullanılan bir ilaç mı sanıyorsun? Ya bir kere de dürüst olun isteyerek yaptım deyin komik duruma düşürüyor böyle cümleler. Zaten belli bile isteye bu adamdan doğurduğunuz ki saf mı gözüküyoruz ordan

doğurdum sonra, çok sağlıklı da bir kızım var. geçen ayda tüp mide ameliyatı oldum 20 kg verdim düzenli kontrollerimi de yaptırıyorum sağlığıma kavuştum sen ne düşünüyorsun bu konuda

İsteyerek yapsam zaten öyle söylerim hanımefendi. Çocukarı çok seviyordum bekarken ama en az 2 yıl sonra istediğim bir şeydi. Sizin saf görünüp görünmemenizle ilgilenmiyorum.

doğurdum sonra, çok sağlıklı da bir kızım var. geçen ayda tüp mide ameliyatı oldum 20 kg verdim düzenli kontrollerimi de yaptırıyorum sağlığıma kavuştum sen ne düşünüyorsun bu konuda
Şükür et diyorum ne diyeyim burada insanlar sana dayak yedin gittin çocuk yaptın dedi diye 2 ayak üstü 363666tane şey söylediğini düşünüyorum şeker gibi ella almalar kondomdan daha koruyucu demeler. Muhtemelen boşanmayacaksın da

Çocucuğu bahane etmiyorum defalarca yazdım yaşamadığınız şeyler hakkında bu kadar keskin net konuşmanız yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Önceki yorumlarımı da okursanız.
Okudum, gerçekleri duymaya gelemiyorsanız konu açmayın. Ne diye pışpışlayalım sizi istiyorsanız onu yazalım bari. Aklım almıyor dayak yediği, kavga gürültüden çocuğumun psikolojisini de etkileyeceğimi bile bile hala evli kalmayı. Ama çocuk ama çocuk bağlıyo beni diye yorum yazıp duran babamdı sanki hanımefendi.

İsteyerek yapsam zaten öyle söylerim hanımefendi. Çocukarı çok seviyordum bekarken ama en az 2 yıl sonra istediğim bir şeydi. Sizin saf görünüp görünmemenizle ilgilenmiyorum.
Amaaan ne halin varsa gör ya , siteyi kapattığımızda o hayatı yaşayan sensin

Bence çocuk istedim bilerek doğurdum dememek için bunları attın ama neyse
Bak şimdi bir önceki mesajında sağlıklı düşünmediğimi söyledin ama sence sen sağlıklı düşünüyor olsan ''ya bu kadın neden açıklama yapıyor çocuk istedim yaptı der hem ben kimim ki istedim doğurdum demesin '' demiyor musun? Düşmanımın başına vermesin Allah, zor bir şey kadın sağlığı.

Evet ayda 2 kere ella alarak sağlığına kavuşursun inşallah

Çocuk bağlıyor diye bir yorum yazmadım, iki aydır babasına düştü yazdım bence iyi oku.

Babası gerçekten babaysa zaten boşandığınızda da görmeye devam eder. Kötü bir aile ortamında yaşamaktansa ayrı ebeveynlerle yaşaması çok daha sağlıklı değil mi? Siz mental olarak iyi olmadan kızınıza ne verebilirsiniz ki?

Bir de sağlık sektöründesiniz sanırım Ella'yı keşke çerez gibi tüketmeseniz.

Ben 2 kez evlendim ve boşandım. Hiç düşünme zaman tanıma hemen aksiyon al ve boşan. Elbet bu sürecinde zorlukları oluyor ama o yola girdinmi halloluyor herşey. Tüm güzellikler sizin olsun.
Çok teşekkür ederim tecrübenizi paylaşıp güzel dilekte bulunduğunuz için

Birincisi sana saldırdığını düşündüğün mesajları göz ardı edebilirsin. Üstte bir köşe var. Orda o kişinin messjlarini görmüyorsun.

İkincisi boşanmış bir anneyim. Sana şunu soruyorum. Sence bu adamın düzelme ihtimali var mı? Bence yok. Eğer yoksa ömrünün sonuna kadar bu adamı cekmeyeceksin. Eninde sonunda bir aydinlanma yaşayıp ya ben napiyorum deyip bosanacaksin. Şimdi cesaret edemedin ya 2 sene sonra,5 sene sonra edeceksin.
Ama ne olacak. Kızın büyümüş olacak. Bu sefer ama babasına çok düşkün diyeceksin. Çünkü çocuklar babalarını severler. Anne kural koyar, yedirir, uyutur,istemediği şeyleri yapar. Baba ne yapar,kuralsizdir, çikolata verir ve sever
O zaman da çocuk geçecek önüne. Yine boşanamayacaksin ya da çok büyük vicdan azabı yaşayacaksın. Çocuk seni suçlayacak.

Şimdi bosanirsan çocuk bı kere anne ve babanın beraber olduğu evi bilmeyecegi için hayatın normali bu sanacak. Anneanne ve dedeyle zaten sonsuz sevgide büyüyecek. Bağırış olmayan sevgi dolu bir ev.

Benim kızım öyle büyüdü. İyi ki onun aklı başında değilken bosanmisim. Sonrasında cesaret edemeyebilirdim.

Şimdi liseye gidiyor. Çok olgun aklı başında bir kız.
Babasının evine gidiyor. Onu da çok seviyor. Ama bana hep der, sen babamla niye evlendin? Yani nasıl bir akıl tutulması yaşadın anlamında.

Sevgi dolu evimiz ve kedimiz var. Sıcacık bir ev. Bağırış yok, kavga küfür yok, huzur var.

Boşandığımız zaman görmeyeceğini söyledi ama tutarsız biri olduğu için kestiremiyorum ki dediğim gibi bende görsün beraber vakit geçirsinler isterim.
Evet dediğiniz gibi önce benim iyi olmam gerek kızıma iyi gelebilmek için.
Ella konusu da şu şekilde; çerez gibi tüketmedim sadece 2 yıl once bir kaç ay üst üste ayda iki defa içmek zorunda kaldım ki zaten hormonal dengem de bozuldu.
Doktor kontolunde onun da verdiği ilaçlarla kullandım.

Belki de aldığım en anlamlı ve gerçekçi yorumlardan başa tutturmam gerek sizin bu yazdıklarınız.
Öncelikle tecrübenizi paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim.
Bu adamın düzelmesi için çok şans tanıdım ama düzelmesine artık ihtimal olmadığını kendisi bana defalarca gösterdi. O dediğiniz aydınlamaya çok az kaldı hissediyorum. Aslında biraz da cesaretten yanı sıra beklediğim şeyler de var. Annem kritik bir ameliyat oldu, benim az da olsa maddi olarak toparlanmam gibi. Her kelimenizde çok haklısınız, tekrar teşekkür ederim.

1- başından beri yanlışları sıralamışsınız ve bilincidesiniz, ertelemek sadece sancıları arttırır
2- hayat cidden çok kısa, zaman cok hızlı geçiyor. Huzuru en kısa zamanda yakalamak ve normalleşmek sizin elinizde
3- en önemlisi çocuğunuz küçükken boşanmanız çok daha kolay ve mantıklı. Çocuk küçükken veya yetişkinken boşanmayı yönetmek çok kolay ama ara dönemde veya ergenken boşanmaya kalkarsanız çocuğu da yönetmek çok zor olacaktır

Dünyada en değerli şeyin kendiniz olduğunu unutmayın. psikolojinizi, sağlığınızı, hayatınızı önemseyin.

O kadar çok ella almanıza hem şaşırdım hem üzüldüm yazık olmuş hormonlarınıza, bu arada hepimiz insanız hata yaparız önemli olan hatada ısrarcı olmamak,
ilk eşimden ayrılmam toplamda yarım saate tekabül ediyor, bitti dedikten sonra eşyalarımı toplamam evin altını üstüne getirip çıkmam toplam yarım saat, çok bile bence.
Ayrıca çocuğunuzun olması sizin bu kararı daha kolay almanızı sağlamalı aslında, çünkü çocuğun psikolojisi sizinkinden de babasınınkinden de daha önemli,
kızınızı sevgisiz ve şiddet olan bir evde büyütmeyin ki, normalleştirip ilerde birileri ona şiddet gösterdiğinde babam da anneme böyle davranıyordu anormal bir durum yok demesin.

Sonuç olarak mutlu anne eşittir mutlu çocuk, kızınıza haksızlık yapmayın. Bol şanslar diliyorum.

''ertelemek sancıları arttıır'' çok doğru.
Çocuk küçükken boşanmak bana da çok akıllıca geliyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…