Teşekkür ederimKeşke söylemeyle olsa. Kırmış dökmüş incitmiş hala eskisi gibi olur sanıyor. Bence tavrın doğru ama sana da yazık, bir ömür konuşmak ve sevişmek içinden gelmeyen bir adamla geçer mi ki? Allah yardımcın olsun
Amin. Ablanız içinde zor Allah ona da kolaylık versin.Ablamda sizin durumunuz da Allah yardımcınız olsun 16 yıl evliliğinden sonra aynı evde yaşayan iki yabancı oldular ve evde huzur diye birşey yok 2 çocuğu var ablam çalışıyor eniştem çalışmıyor yeri geliyor ablam kartları ödüyor çocuklara harçlık veriyor ayın sonunda beş kurussuz kalıyor ve artık dayanamayıp boşanmayı düşünüyor kuru kuru sevmek kime ne faydası olmuş madem eşin seni çok seviyor seni de anlaması lazım bence eşin sadece kendini düşünüyor öyle olmasa 11 yıllık evliliğinde bir işin ucundan tutmaliydi Allah yardımcın olsun iyi düşün karar ver sonuçta senin hayatın
Ona açık ve net olarak ben bu bu bu sebeplerden dolayı ayrılmak istiyorum ya kabul et ya da kendini topla bu son şansın de11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
Ona açık ve net olarak ben bu bu bu sebeplerden dolayı ayrılmak istiyorum ya kabul et ya da kendini topla bu son şansın de
Çok fedakarmis gercektenSürekli seni düşündüm senin işin kendimi hep geri plana attım diyor
Tek değilsin hepimiz yapayalnız insanların aslında . Çalışıyor musun ? Ekonomik Özgürlüğün var mı ? Ailene söylememekle hata yapmışsın evet . Çocuk kaç yasındaTekrar sevmem mümkün olabilir mi bilemiyorum. O beni sevdiğini söylüyor ama beni seviyor musun diye sorduğunda seviyorum diyemem dedim. Ayrılalım dedim. Önce tamam dedi sonra çocuk dedi sonra yalnız olmanın zorlukları en son sarılıp uyumak istedi 24 saattir uyumuyorum o ise uyudu. Aileme de hic bahsetmedim sorunları onlar çalışmadığını bilmiyor. Pek sevmedikleri için gelip gitmezler. Hataları hep görmezden gelip sakladım. Büyük bir hataydı bu da. Bir tane yakın dertlesecek arkadaşım yok ne üzücü değil mi yapayalnızım
Kendimi ifade ettiğimde genelde tartışma çıkar ve bir şekilde suçlu ben olurdum. Önceleri umudum vardı çok sorun etmiyordum tabiki zamanla insan yoruluyor. Büyüyor. Sana ben ne kötülük yapıyorum diyor. Ilgi göstermek istiyorum kaçıyorsun benden diyor. Koynuma girmiyorsun diyor. Mesela çocuk doğduğu zaman yanımızda yatmak istemedi başka oda da uyumaya başladı. Zamanla soğudum tek olmaya alıştım bir zamanlar iyi bir estin diyor şimdi değilsin diyor. Onunda haklı olduğu konular var. Benimde tabiki. Bilemiyorum yanı.Ben yazdıklarınızdan çok bir şey anlamadım sonuçta 11 yıldan söz ediyorsunuz.Madem çalışmaması dertti bunca zaman aklınız nerdeydi...Eşiniz neden sizden yabancılaştı,neden aynı evde ayrı odalarda durdunuz ve siz neden hep sustunuz?Ben hoşlanmadığım bir durum olduğunda eşimi uyarıyorum hatta kavga ediyorum.Anlatmadığınız başka detaylar mı var?Boşanmakta kararsız olmanızın sebebide bu anlatmadıklarınız mı acaba?Ben sizin durumunuzda olsam ikiletmeden çoktan boşanırdım çünkü.
Çalışıyorum isim iyi ayda 4000 lira gibi bir maaşım var. Hep onun kusurlarini sakladım ailemden. Çocuğum 8 yaşındaTek değilsin hepimiz yapayalnız insanların aslında . Çalışıyor musun ? Ekonomik Özgürlüğün var mı ? Ailene söylememekle hata yapmışsın evet . Çocuk kaç yasında
Çocuğunuza nasıl anlattınız ki? Mesela bak bundan sonra baban ve ben aynı evde yaşamayacağız, senin iki farklı evin, oyuncakların olacak vs.diye mi? Yoksa mutsuz bir tonda mı? Bir de çocuk kaç yaşında?Çocuğuma bahsettim biraz hemen iki gözü iki çeşme ağladı. Çocuk olunca ne kadar zor bu işler ya. Allahım güç versin bana.
Insan düzelir olur diyor günümüz türkiye şartlarında zor iş bulmak dedim hep.Ben yazdıklarınızdan çok bir şey anlamadım sonuçta 11 yıldan söz ediyorsunuz.Madem çalışmaması dertti bunca zaman aklınız nerdeydi...Eşiniz neden sizden yabancılaştı,neden aynı evde ayrı odalarda durdunuz ve siz neden hep sustunuz?Ben hoşlanmadığım bir durum olduğunda eşimi uyarıyorum hatta kavga ediyorum.Anlatmadığınız başka detaylar mı var?Boşanmakta kararsız olmanızın sebebide bu anlatmadıklarınız mı acaba?Ben sizin durumunuzda olsam ikiletmeden çoktan boşanırdım çünkü.
Beni ağlarken gördü öncelikle ben istiyorum boşanmak ama eşim istemiyor. Sadece ayrı evlerimiz olsa ne hissederdin dedim ağladı. Gerisini konuşmadım. 8 yaşındaÇocuğunuza nasıl anlattınız ki? Mesela bak bundan sonra baban ve ben aynı evde yaşamayacağız, senin iki farklı evin, oyuncakların olacak vs.diye mi? Yoksa mutsuz bir tonda mı? Bir de çocuk kaç yaşında?
11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
Çocuğunuz var miçalışan, para getiren, evine çocuğuna bakan kadını neden istemesin ki ?
ekmek elden su gölden oooh vallah ne güzel hayat.
Ben olsam bende boşanmak istemezdim. Ama bu tip kocadan bendede vardı ve defettim.
Asalak kocalardan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?